Európske futbalové poháre
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Európske futbalové poháre
dnes snad nie, Benfica vyrovnala..Chelsea mala dost stastia uz minuly rok vo finale, nemoze sa to stat 2x po sebe 
mamtaky blby pocit,ze sa to stane aj 2x 
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2013, 22:36)
co som ti vravel
//autoeditácia príspevku (15 Máj 2013, 22:36)
co som ti vravel
-
guess.whoo
Redeemer
je to az smutne
Petr Cech asi odniesol kusok "šťastíčka" zo Svedska do Amsterdamu
ale aj tak si nemozem pomoct, tieto zapasy europskej ligy pre mna nemaju ziadnu stavu,vobec mi to neprislo ako nejake finale,s ligou majstrov sa to neda porovnat
-
guess.whoo
Redeemer
inak mne tiez nie, ale len tuto sezonu. Minule roky som to sledoval s vacsim zaujmom
-
Steven666
King
heh nikto nič k finále vo Wembley?
Bolo to úžasné finále, fantastický futbal, Bayern je zaslúžený víťaz, prial som im to už len kvôli tomu že to bolo ich tretie finále za 4 roky a ak by aj toto prehrali tak by to bolo veľmi kruté. Rozhodca bol predsa len trochu mierny Dante mohol dostať za penaltu druhú žltú a Lewandowski za to prišlapnutie Boatenga mohol predčasne do kabín, a aj Ribéryho lakťovka.
Ja som čakal na prvý komentár k včerajšiemu finále. Zápas naozaj krásny, plný emócii, futbalových momentov. Presne kvôli takýmto zápasom je futbal najkrajší šport na svete. Prial som viac Dortmundu tak že som trocha smútil, vidieť tie slzy v očiach nie je príjemné. Páčilo sa mi, že Ilkay Gundogan zahrával penaltu, ten hráč je Xavi ktorý potrebuje dospieť.
-
lowmanek
Light Professional
Sport, kde si vo finale hraci dupu na nohy a davaju "laktovky" je podla teba najkrajsi?!
Ale musim uznat, ze to bol pekny futbal a tiez som to prial viac Dortmundu, holt nevydalo. Hraci Bayernu by si asi hodili slucky, keby im to uz 3-krat nevyslo
Ale musim uznat, ze to bol pekny futbal a tiez som to prial viac Dortmundu, holt nevydalo. Hraci Bayernu by si asi hodili slucky, keby im to uz 3-krat nevyslo
Nie len podla neho ale zrejme aj podla vacsiny ludstva tejto planety.lowmanek napísal:Sport, kde si vo finale hraci dupu na nohy a davaju "laktovky" je podla teba najkrajsi?!
Absolutne nechapem zmyslu tejto tvojej priblblej narazky.
To sú nervy, mali by sa krotiť ale to nejde. Mne stačí hrať školský turnaj a je to niekedy horšie ako nejaký šampionát wrestlingu. Ono to proste patrí k futbalu. Stále to nebolo to najhoršie čo sa stalo na futbale (prostovlasý Zidane 2006, De Jong vs Xabi Alonso, Pepe vs všetci
)
Zidanova hlavička? To myslíš vážne? Ty si ešte nevidel, ako sa na futbale lámu nohy, že?DonAndres napísal:To sú nervy, mali by sa krotiť ale to nejde. Mne stačí hrať školský turnaj a je to niekedy horšie ako nejaký šampionát wrestlingu. Ono to proste patrí k futbalu. Stále to nebolo to najhoršie čo sa stalo na futbale (prostovlasý Zidane 2006, De Jong vs Xabi Alonso, Pepe vs všetci)
-
guess.whoo
Redeemer
veru tak..ked som videl live ako Labantovi zlomili nohu na 2 miestach mi skoro zle prislo
Lenže je rozdiel nešťastná zlomenina a zámerný úder...
-
guess.whoo
Redeemer
a take bitky v juhoamerickych sutaziach? proste je xy udalosti, ktore boli horsie ako Zidanova hlavicka. Ta bola len najviac sledovana a medializovana
Dobre ja som nevravel že to je to najhoršie, akurát som reagoval na to pristúpenie od Lewandowskeho a tú Ribéryho lakťovku.
Keď ideš do súboja ako zviera, dvomi nohami dopredu, neviem, či sa to dá nazvať práve nešťastnou zlomeninou. Taylor vs. Eduardo, Shawcross vs. Ramsey, nedávno v Česku Kweuke vs. Dosoudil. Jednoducho hnus. A ten Zidanov "zámerný úder" mohol Materazziho akurát tak poštekliť na hrudi.DonAndres napísal:Lenže je rozdiel nešťastná zlomenina a zámerný úder...
A čo, však futbal je kontaktný šport.
V medziach pravidiel.hughito napísal:A čo, však futbal je kontaktný šport.
Prave pozeram rakusky pohar a je to tam ako na bojisku kazdych 5 minut pocujem samy vybuch
asi sa fanusikovia pripravili pyro na tento zapas a cuduj sa svete stadion je skoro plny a ma aj atleticku drahu!!! To len slovaci su priposraty z obycajnych prskaviek preto nechodia na futbal 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Famine, to neni o tom, ze ludia su posrati z prskavky...
to je o tom co zvaz a media tlacia ovciam do hlavy uz velmi dlhu dobu...
finale LM, Barcelona - Manchester, Barceloncania ku koncu zapasu zacali odpalovat pyro,
komentator nasej TV (neviem uz ktorej a ktory) to okomentuje:
"fanusikovia Barcelony uz oslavuju"
u nas odpalis svetlicu, je mozne, ze sa tiez uvidis v TV ale nazvu ta vandalom,
a ponovom od septembra nebudu mat problem ti za to dat zakaz vstupu na stadiony...
to je o tom co zvaz a media tlacia ovciam do hlavy uz velmi dlhu dobu...
finale LM, Barcelona - Manchester, Barceloncania ku koncu zapasu zacali odpalovat pyro,
komentator nasej TV (neviem uz ktorej a ktory) to okomentuje:
"fanusikovia Barcelony uz oslavuju"
u nas odpalis svetlicu, je mozne, ze sa tiez uvidis v TV ale nazvu ta vandalom,
a ponovom od septembra nebudu mat problem ti za to dat zakaz vstupu na stadiony...