Sakra GSM Odbojarov 8 Bratislava
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Sakra GSM Odbojarov 8 Bratislava
Zdravim pani. Ma niekto skusenosti s touto firmou? Chcem zene kupit xperiu z bielu a na bazosi je za 450€ od predajcu s cislom 0911 555 444. Udajne je to ten obchod sakra gsm. Po komunikacii cez sms mu nerobi problem sa stretnut na adrese odbojarov 8 kde by malo byt aj sidlo spominanej spolocnosti. Mne len ide oto ci to nieje daky prekupnik co sa vydava za firmu sakra gsm. Ako si to 100% viem overit? Stretnut sa s nim v sidle spolocnosti? Popripade im zavolat a spytat sa na tieto bazos inzeraty? Vdaka
Edit: tak som tam zavolal a povedal mi pan za telefonom ze ak je to cislo konciace na 444 tak patri ten clovek k nim.
Edit: tak som tam zavolal a povedal mi pan za telefonom ze ak je to cislo konciace na 444 tak patri ten clovek k nim.
-
uplink
VIP
Re: Sakra GSM Odbojarov 8 Bratislava
Podľa ORSR vlastí firmu manželský pár [alebo brat a sestra], majú web, síce na ňom nemajú iČO a DiČ, čo je trochu divné, ale ak Ti dá bloček a záručák, oficiálny aj ich, tak by som sa nejako extra nebál.
Ja som od nich kupoval cez bazoš iPhone 4, prevzal som to priamo v predajni. Je to taký menší obchod s mobilmi. Nebol žiaden problém....
Ale je pravda, že bloček som nedostal i keď je možné, že preto lebo som cenu dosť zjednal (oproti tej čo bola na cenovke).
Ale je pravda, že bloček som nedostal i keď je možné, že preto lebo som cenu dosť zjednal (oproti tej čo bola na cenovke).
-
Arkaz
Addict
No ved toto. Ak bude len zarucak bez bloku? Ci ak je to firma musi byt blok ?
-
uplink
VIP
Ak je to živnosť, alebo s.r.o. čka, tak sú Ti povinný vystaviť daňový a príjmový doklad, ak niečo kupuješ, takže hej, bloček treba, aj s razítkom a podpisom najlepšie, nie je to 50 eurový mobil, ale TOP class, takže na tom trvaj.
-
Arkaz
Addict
No uvidim teda ak da aj blok tak okej. A este mi nejde jedna vec do hlavy ze ten chlapik v telefone tvrdil ze s nimi spolupracuje no v obchode je za 670€ a na bazosi za 450€ to by ojekaslali sami seba no nie?
No aj ja keď som kupoval, tak mali cenovku 600€ a ja som kupoval za 490€. Normálne som došiel, povedal som, že som dohodnutý na tej cene, predavačka zavolala tomu týpkovi na overenie a predala...
-
Arkaz
Addict
No zlava fajn ale zas ked nebudem mat blok a nahodou bude treba reklamovat ma poslu a tym kade lahsie ...toho sa obavam
Pane boze ta ich stranka 
krajsie sa ani urobit nedala 
inac tie telefony asi nebudu z ofic. SK distribucie ze?
inac tie telefony asi nebudu z ofic. SK distribucie ze?
-
Arkaz
Addict
Tu citujem odpoved na moju otazku ci je k mt aj blok a zarucny list.
,, Zarucny list. Ak chcete blok tak plus dph. Ale na zaruku vam zarucak staci"
Hmm tak co nato poviete? Brat ci nebrat.
,, Zarucny list. Ak chcete blok tak plus dph. Ale na zaruku vam zarucak staci"
Hmm tak co nato poviete? Brat ci nebrat.
Lebo ak ho budes chciet reklamovat tak ti staci mobil odniest priamo do servisu s vyplnenym zarucnym listom. Ale bez blok-u nebudes vediet dokazat ze si to kupoval od nich, napr ak by si po troch reklamaciach chcel aby ti vratili peniaze atd.
-
Arkaz
Addict
Cize vravis ze s reklamaciou nebude problem ? Inak teraz ma napadla taka blbost. Co ak by sa mi stalo ze kupim mobil sice so zarucnym ale nevyplnenym. Ak by som tam dal otcovu peciatku a podpis an zarucak a riadne ho vyplnil platila by zaruka ? AK by som s tym dobehol niekam do servisu opravili by to ? Preco tam musi byt ta peciatka a podpis ? na tu firmu posielaju dodatocne faktury za naklady alebo ako ? nejako nechapem tej politike ala zarucne listy a peciatky 
Niekto to bude musiet upresnit, az tak podrobne sa v tom neorientujem len par par rokmi som rovnako kupoval mobil, v zahranici, dostal som len vyplneny zarucak. Bola to Nokia, cize som to mohol reklamovat aj u nas bez problemov.
-
Arkaz
Addict
Tak asi ho ajtak vezmem kedze moja stoj co stoj chce biely [LOL]. Uvidime no ako sa predajca zachova ked nahodou bude treba niekedy reklamovat.
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2013, 13:48)
Tak mobil kupeny. Zarucny list od nich vyplenny opeciatkovany. Udajne nieje problem ked to prinesiem bud tam alebo poslem priamo to PPI-ETC (kde som pracoval LOL )
tak uvidime. Inak mobil v bielej variante je fakt krasny.
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2013, 13:48)
Tak mobil kupeny. Zarucny list od nich vyplenny opeciatkovany. Udajne nieje problem ked to prinesiem bud tam alebo poslem priamo to PPI-ETC (kde som pracoval LOL )
ozaj pekny, nechapem len preco nerobia aj prednu stranu bielu ako starsie modely (arc, neo atd) 
-
Arkaz
Addict
V japonsku tusim taku komplet bielu ma docomo operator
Biele mobily sa mi páčia, ale osobne sa mi na tých fotkách Z-tko nepáči