3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: 3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre
Sme OT, fu*k life 
Ku*va, keď už nie organiku, tak aspoň raz za čas zahodiť to pravouhlé pravítko. 
Keby som sa ja dal na architektúru, to by boli zverstvá!
Keby som sa ja dal na architektúru, to by boli zverstvá!
na renderovanie žial nemám čas... takže len taký náhlad na ešte nedokončeného draka... ale už čoskoro hádam bude hotový...
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2013, 18:51)
tak som si predsa len na renderovanie trocha času našiel... je to tá izba kde sa každému najviac páčila tá sedačka, tak som sa rozhodol že všetko ostatné dám odtiaľ preč a zameriam sa len na sedačku... samozrejme to nie je finálna verzia...
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2013, 18:51)
tak som si predsa len na renderovanie trocha času našiel... je to tá izba kde sa každému najviac páčila tá sedačka, tak som sa rozhodol že všetko ostatné dám odtiaľ preč a zameriam sa len na sedačku... samozrejme to nie je finálna verzia...
vytváranie ikony pre aplikáciu sa mi trochu zvrhlo na experimenty so svetlami a materálmi 
Je to super! 
Nezdajú sa mi ale tie monotónne ostré tiene na zemi. Nedalo by sa aby sa postupne rozmazávali?
Nezdajú sa mi ale tie monotónne ostré tiene na zemi. Nedalo by sa aby sa postupne rozmazávali?
RD pre kamarata do skoly
toto su take najlepsie, co vysli. podla moznosti...
toto su take najlepsie, co vysli. podla moznosti...
Takže ďalší render dráčika...
Nieje to ešte final...
-
uplink
VIP
i-Cube - vizošky super, len tie vankúše vyzerajú ako kamenné. Btw. evermotion? [strom, etc.]
-
nejakymarko
Addict
i-cube pekne pekne
vray? ci nieco lepsie? a suhlasim s uplinkom tie vankuse su kamenne/betonove a travnik nejaky nasteroidovany (v porovnani napr s koleckom od lehatka)
ale mam sa ja co ozyvat, vsakze
vray? ci nieco lepsie? a suhlasim s uplinkom tie vankuse su kamenne/betonove a travnik nejaky nasteroidovany (v porovnani napr s koleckom od lehatka)
ale mam sa ja co ozyvat, vsakze
diik
na vankusoch je seda latka
stromy tusim itrees, ci kera maria
skolacik: vray
s travou nebol cas precitovat : D na dalsom uz bude
na vankusoch je seda latka
stromy tusim itrees, ci kera maria
skolacik: vray
s travou nebol cas precitovat : D na dalsom uz bude
-
nejakymarko
Addict
chalani troska OT, ale neviete mi poradit, ako donutit maxko pouzivat grafiku na rendrovanie? mam nvidiu s CUDA cize by to malo frcat.
problem je, ze ked rendrujem, procak ide na 100% teploty su poriadne vysoke a grafika si len tak pobafkava....
dakujem
problem je, ze ked rendrujem, procak ide na 100% teploty su poriadne vysoke a grafika si len tak pobafkava....
dakujem
myslím že už je načase zverejniť moju stránku... je tam zatial len finálna verzia dráčika... 
http://civan.tk/
http://civan.tk/
zožeň si renderer, ktorý pracuje na grafikeSkolacik napísal:chalani troska OT, ale neviete mi poradit, ako donutit maxko pouzivat grafiku na rendrovanie? mam nvidiu s CUDA cize by to malo frcat.
dakujem
ako neviem ci si to pozeral, ale na stranke nvidie su nato zvlast aj nejake ovladace pre 3ds max, pre inventor atd.Skolacik napísal:chalani troska OT, ale neviete mi poradit, ako donutit maxko pouzivat grafiku na rendrovanie? mam nvidiu s CUDA cize by to malo frcat.
dakujem
caute mam otazku
ako sa vola ta vec co v adobe after effects dohodim nieco nejake video do realneho prostredia videl som to aj v 3ds maxe ale neviem ako sa to vola nejake navrhy?
Example: idem po ulici a zacnu prechadzat okolo tanky alebo nieco normalne po ceste 3d modely
ako sa vola ta vec co v adobe after effects dohodim nieco nejake video do realneho prostredia videl som to aj v 3ds maxe ale neviem ako sa to vola nejake navrhy?
Example: idem po ulici a zacnu prechadzat okolo tanky alebo nieco normalne po ceste 3d modely
hľadaj camera tracking
kedže sa to tu vôbec nehýbe tak sem prispejem... 
-
uplink
VIP
Trochu zvláštny ten začiatok čepele, mi príde taký pseudo-futuristický, ale ináč pekná robotka.
uplink - ďakujem pekne... bola to skôr len taká oddychovka... ani ja som nečakal že sa dopracujem k takému výsledku... 
to je z pieskovaného hliníka alebo plastu?
neviem aký si tam chcel dosiahnuť materiál