vaše grafické výtvory
Re: vaše grafické výtvory
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja toho mám veľa, ale nahádžem len pár vecí nedávnych
toto bolo napríklad na prijímačky - chceli konceptuálne umenie...
Plagát na tému Multikultúrna európa... a kultúra je v pive.. [vector]
PF 2012 ešte dávno - Tlačilo sa serigrafiou v náklade niekoľko desiatok kusov, som čosi s tým vyhral či čo, a tka to škola použila ako propagačný materiál..
Potom aj PF 2013, a tma bol príbeh rovnaký..
Toto musím nechať vo veľkom! Jedna z mála prác ktoré sa mi aj páčia 
https://www.dropbox.com/s/m7kpav3xwv0x2 ... er_PDF.pdf
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2013, 1:10)
Niečo na uvoľnenie
https://www.dropbox.com/s/m7kpav3xwv0x2 ... er_PDF.pdf
//autoeditácia príspevku (26 Máj 2013, 1:10)
Niečo na uvoľnenie
Prvé je perfektné, je to fotka s postprodukciou, alebo čisto triky v PS? Plagát veľmi pekný. Tie propagačné srandy tiež super. To z dropboxu mi nešlo otvoriť a tie dve posledné sa mi nepáčia - tento typ grafiky, kresby, filtrov fotiek.
Celkovo veľmi pekné práce.
-
winni
Medium Star
Díky
To prvé je moja priateľka, je to len normálne fotka ako skáče.. mali sme ešte asi tucet lietadielok z papiera, tak ich potom hádzala, trošku sa prenastavil foťák kvôli prepalom a šlo to
Ale tie lietadielka tam nikdy neboli, ani v takej polohe, je ich tma z mnohách polôh veľa
Boli aj námietky neskôr keď už to bolo public, že by sa hodilo rozmazať pozadie, že by to bolo lepšie
Ale neskúšal som to už.. ten dropbox škoda že nejde, skúsim ešte jeden link -
https://www.dropbox.com/s/m7kpav3xwv0x2 ... er_PDF.pdf [síce kukám že je to asi to isté - on je to ale dosť veľký vector]
https://www.dropbox.com/s/m7kpav3xwv0x2 ... er_PDF.pdf [síce kukám že je to asi to isté - on je to ale dosť veľký vector]
-
lekoklatik
VIP
Tak ten vektor vyexportuj do jpg, ved ide iba o nahlad, my to nejdeme tlacit.
-
winni
Medium Star
Vďaka atypickému formátu a obmädzeniam na 2Kpx to bude relatívne malinké, a detaily sú fuč, preto som to chcel nechať vo vektore 
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2013, 3:51)
Hmm robil som obalový design na zápalky,.. ony tie K20 na trhu sú riadne nudné [ale povedzme to tak, účel aj tak spĺňajú] - na druhú stranu, videl som aj fakt prepracované designy, buď aj minimalistické, alebo v štýle secesných plagátov.. nie, že by som bol na secesiu zaťažený, ale taká litografia, to je umenie!
Každopádne, toto vzniklo najskôr kresba ceruzkou, potom tušom, sken, ručná vektorizácia [nie trace, fuj], dorobenie typografie, zmena pozadia, no a tak
Keď som to poskladal, vyzeralo to [imho] fakt dobre, takto ako design to nemá taký ráz, ako hotová vec.
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2013, 3:52)
Tá autoeditácia ma irituje a len sťažuje život...
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2013, 3:51)
Hmm robil som obalový design na zápalky,.. ony tie K20 na trhu sú riadne nudné [ale povedzme to tak, účel aj tak spĺňajú] - na druhú stranu, videl som aj fakt prepracované designy, buď aj minimalistické, alebo v štýle secesných plagátov.. nie, že by som bol na secesiu zaťažený, ale taká litografia, to je umenie!
Každopádne, toto vzniklo najskôr kresba ceruzkou, potom tušom, sken, ručná vektorizácia [nie trace, fuj], dorobenie typografie, zmena pozadia, no a tak
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2013, 3:52)
Tá autoeditácia ma irituje a len sťažuje život...
-
weroro
Flash coder
Plagát. Podmienka bola použiť vrtuľník (poslali aj presný typ). Iný nápad ako tam ten vrtuľník zakomponovať ma proste nenapadol. 
Pozadie: Komplet:
Pozadie: Komplet:
zdravim mam nakreslene 2 postavy viď obrazky a zaujimalo ma ako zrobiť animaciu teda chôdzu su na to nejake programy kde by som nemusel FrameByFrame?
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2013, 14:10)
teda otazka znie ako nestratiť rozmery hlavy napriklad pri animovani
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2013, 16:15)
//obrazky patria do priloh
viď hore vidim že je to na tablete nakreslene no da sa to aj bez toho a ak ano v čom? lebo v Ps mi to nejde vôbec
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2013, 14:10)
teda otazka znie ako nestratiť rozmery hlavy napriklad pri animovani
//autoeditácia príspevku (04 Sep 2013, 16:15)
//obrazky patria do priloh
viď hore vidim že je to na tablete nakreslene no da sa to aj bez toho a ak ano v čom? lebo v Ps mi to nejde vôbec
Hádam nečakáš že za teba nejaký soft naanimuje postavy na úrovni obrázkov vyššie. Veď ten soft by ani nespoznal, kde je hlava, a kde noha. Pekne si to navrstvuj, oddel hlavu a trup od končatín a pohybuj vrstvami, neviem čo je na tom. Rovnako sprav mimiku tváre, oddel oči a ústa od hlavy ako takej.
no myslel som system "biped" ok dik
-
camo
Medium Expert
weroro:
Ako si prosím ťa upravoval to ucho na tom modelovi?
Ako si prosím ťa upravoval to ucho na tom modelovi?
Grafika na vyrez, s gravirovanim,
pdf subor je na vyrez, jpg je ako to vyzera, ja som este na druhu stranu dal magneticku foliu cize to funguje ako magnetka
pdf subor je na vyrez, jpg je ako to vyzera, ja som este na druhu stranu dal magneticku foliu cize to funguje ako magnetka
- Prílohy
-
- bison vektor.pdf
- (1.26 MiB) 144 stiahnutí
Podľa mňa to je úplna paráda 
N-Styling's gallery
Zdravím.. Som úplný začiatočník v oblasti webdesign.. Mám 17 rokov a pochádzam z malého južného slovenského a nemenovaného mestečka ;D
Čo sa týka štúdia tak študujem na gymnáziu. ďalej sa chcem posunúť smerom IKT. Do toho som sa začal učiť webdesign no majland článkov mi nepomôže keďže nie som ten typ človeka, čo sa učí z teórie.. Potrebujem prax, rady odborníkov a hlavne motivačnú kritiku
Pridávam sem zatiaľ prvú verziu prvej strany webu pre fitness centrum Poprosím hodnotenie.. ďakujem
Čo sa týka štúdia tak študujem na gymnáziu. ďalej sa chcem posunúť smerom IKT. Do toho som sa začal učiť webdesign no majland článkov mi nepomôže keďže nie som ten typ človeka, čo sa učí z teórie.. Potrebujem prax, rady odborníkov a hlavne motivačnú kritiku
Pridávam sem zatiaľ prvú verziu prvej strany webu pre fitness centrum Poprosím hodnotenie.. ďakujem
-
lekoklatik
VIP
Re: N-Styling's gallery
Obrazky patria do prilohy a temu na graficke veci tu predsa mame.
http://www.hojko.com/vase-graficke-vytvory-t18630.html
Tam sa rozobera vsetko mozne.
Musim sa smiat ze temu pomenujes galeria a pridas jeden obrazok
Je mi jasne ze si to chcel aktualizovat/rozsirovat, ale cmon...
http://www.hojko.com/vase-graficke-vytvory-t18630.html
Tam sa rozobera vsetko mozne.
Musim sa smiat ze temu pomenujes galeria a pridas jeden obrazok
Je mi jasne ze si to chcel aktualizovat/rozsirovat, ale cmon...
-
audiotrack
VIP
Re: N-Styling's gallery
dosť zvláštna koncepcia. Ty si k tomu pristúpil ako k obrázku, nie ako k web-stránke. Poviem ti, ako sa to bude správať keď to začneš kodiť do html/css. Sú dva scénare:
1) keďže je to vľavo obsah, vpravo obrázok tak to môže začať od ľavého okraja stránky. AK bude mať niekto HD tak mu obrázok hodí buď doprava (a medzi textom a silákom bude kopec prázdna) alebo doplní prázdne miesto a stránka bude vyzerať ako z roku 95
2) môže to byť na stred, a po bokoch doplniť prázdne miesto, no potom to bude opticky krivo, lebo text nie je v strede ale na boku
tiež nerátaš s tým, že iné podstránky môžu byť rôzne dlhé na výšku. To pozadie si ukončil čiernou farbou. Takže bude vrch stránky a potom bude už len čierna. Natiahnúť sa to nedá, lebo tam vadí ten silák, jeho podpis a podobne. Žiaden opakujúci sa pattern.
tie svietiace zelené PO-PI a SO-NE sú tam tiež odveci, zvýrazniť sa zvykne to najdôležitejšie. Takže nadpis, a nie dni v týždni. To je úplne nepodstatný text, a nie je dôvod pútať naň pozornosť. A hlavne si tam nedal priestor pre text. Je to obsahovo prázdne. Google nebude mať čo zaindexovať, a vo výsledkoch v googli ti ukáže asi otváracie hodiny
1) keďže je to vľavo obsah, vpravo obrázok tak to môže začať od ľavého okraja stránky. AK bude mať niekto HD tak mu obrázok hodí buď doprava (a medzi textom a silákom bude kopec prázdna) alebo doplní prázdne miesto a stránka bude vyzerať ako z roku 95
2) môže to byť na stred, a po bokoch doplniť prázdne miesto, no potom to bude opticky krivo, lebo text nie je v strede ale na boku
tiež nerátaš s tým, že iné podstránky môžu byť rôzne dlhé na výšku. To pozadie si ukončil čiernou farbou. Takže bude vrch stránky a potom bude už len čierna. Natiahnúť sa to nedá, lebo tam vadí ten silák, jeho podpis a podobne. Žiaden opakujúci sa pattern.
tie svietiace zelené PO-PI a SO-NE sú tam tiež odveci, zvýrazniť sa zvykne to najdôležitejšie. Takže nadpis, a nie dni v týždni. To je úplne nepodstatný text, a nie je dôvod pútať naň pozornosť. A hlavne si tam nedal priestor pre text. Je to obsahovo prázdne. Google nebude mať čo zaindexovať, a vo výsledkoch v googli ti ukáže asi otváracie hodiny
chcel by som sa spitat ako to je z web-desingom proste ide o to ze ako web.desing ma bavi aj to ako tak viem robit len problem je ze neviem vobec kodovat snazil som sa to aj naucit ale nijak to neviem otazka znie da sa zarobit z web-desingom co robim v PS alebo bez kodovania budem na 0?
Patrik222, kodérov je kopa. Grafikov, ktorý vedia urobiť dobrý design hľadá každý, takže si vystačíš kľudne len s ps. Ak sú tvoje designy dobré, bude to stačiť.