Snaha o zarobok?
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Snaha o zarobok?
120 € a súd? Však to nie je trestný čin, ale len priestupok. Len vám skúšajú nervy, či sa zlomíte.
potom akoto funguje? Co mozu spravit? Vravela nieco s trestnym oznamenim, ako sa mame branit?
-
Stoporko
VIP
Najlepšie riešenie (ale aj najdrahšie) - najať si právnika. Ten ich zotrie jak špinavú mašľu.
Iné riešenie - ľudsky jej osobne vysvetliť, že ona na vás nemá žiaden dôkazový materiál, vy na ňu ho máte dostatok (nešpecifikovať), takže to trestné oznámenie môže byť podané aj na ňu.
Iné riešenie - ľudsky jej osobne vysvetliť, že ona na vás nemá žiaden dôkazový materiál, vy na ňu ho máte dostatok (nešpecifikovať), takže to trestné oznámenie môže byť podané aj na ňu.
-
Grim
Darca
...nech to dá na súd...nech sa s tým naťahuje...očividne vás chce oje***, tak sa nenechajte tak ľahko...vždy som všetkým, ktorí ma kedy chceli dať na súd oznámil, že s tým súhlasím, nech ma dajú a rozlúčil som sa s nimi so slovami "uvidíme sa na súde"...doteraz som na žiadnom súde nikdy nebol a ani nikdy na mňa nikto nepodal trestné oznámenie...ona nechce aby ste to dávali na súd, preto sa vás snaží zastrašiť, aby ste sklopili uši a povedali nech to strhne z výplaty, to bude jej víťazstvo, lebo tie peniaze bude mať vo vačku...
takze pekne sme jej povedali ze ideme cez sud, mame aj pravnika...zareagovala cez telefon v rychlosti ze "no dobre tak takto"a zlozila..takze sme zvedavy, ci sa odhodla ist dotoho, bez dokazov a vsetkeho, zbytocne si potlapka po vrecku, a naviac mame na nu ine veci okrem tohto, takze sa tesim ako zareaguje, cakam do par dni telefonat ze sa nam ospravedlnuje...
Ale to nepripada to uvahy. Teda v aspon mojom pripade. Najprv vam chce narobit problemy a potom este nakoniec by sa aj ospravedlnila. Ak by sa tak stalo, tak urcite chci nejake odskodne za vela zbytocne stratenych nervov. Tak by som to aspon riesil ja.