Samsung GALAXY Xcover ( GT-S5690)
Samsung GALAXY Xcover ( GT-S5690)
Ahojte,
nie som nejaký maniak do mobilov a tak potrebujem vašu radu. Nedávno som dostal tento Samsung a chcem sa opýtať akým spôsobom sa dá vypnúť zvuk klavesnice pri písaní sms a ďalej ako nastavím aby sa mi pri písaní dlhej sms nezmenila na mms. Zo začiatku mi to nerobilo a teraz po 3.sérii znakov mi automaticky prehodí na mms ! Prosím poraďte. Ďakujem.
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2012, 20:37)
nikto nič..žiadny nápad ? Poraďte aspoň kde zmením to, aby sa mi po 3.serii znakov nezmenila sms správa na mms... ??? Dík.
nie som nejaký maniak do mobilov a tak potrebujem vašu radu. Nedávno som dostal tento Samsung a chcem sa opýtať akým spôsobom sa dá vypnúť zvuk klavesnice pri písaní sms a ďalej ako nastavím aby sa mi pri písaní dlhej sms nezmenila na mms. Zo začiatku mi to nerobilo a teraz po 3.sérii znakov mi automaticky prehodí na mms ! Prosím poraďte. Ďakujem.
//autoeditácia príspevku (08 Nov 2012, 20:37)
nikto nič..žiadny nápad ? Poraďte aspoň kde zmením to, aby sa mi po 3.serii znakov nezmenila sms správa na mms... ??? Dík.
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Samsung GALAXY Xcover ( GT-S5690)
Zvuk by sa mal dať vypnúť v Settings/Nastavenia->Sound/Zvuky alebo ak máš nejakú vlastnú klávesnicu, tak v Language&Keyboard. Neručím za presné názvy, pretože Android 2.3 som nepožíval asi pol roka.
Zmena na MMS by sa mohla dať prepnúť v nastaveniach SMS aplikácie.
Zmena na MMS by sa mohla dať prepnúť v nastaveniach SMS aplikácie.
zvuk som poriešil ale nastavenie sms správ som komplet prešiel a nikde ani zmienka o konvertovaniu na mms...???
-
94jakub
Guru wannabe
Je možné, že stock aplikácia to nemá v nastaveniach.
Skús nájsť nejakú SMS aplikáciu na Google Play, ktorá to v nastaveniach má.
Skús nájsť nejakú SMS aplikáciu na Google Play, ktorá to v nastaveniach má.
Ano mas pravdu...uz som to poriešil nainstalovaním aplikácie Go sms 
Možete mi ešte poradiť ako nastaviť aby sa mi aplikácie sťahovali a inštalovali len na sd kartu ? A už nainštalované aplikácie v mobile nejdú presunúť na sd kartu ale opačne to ide. Prečo ?
Možete mi ešte poradiť ako nastaviť aby sa mi aplikácie sťahovali a inštalovali len na sd kartu ? A už nainštalované aplikácie v mobile nejdú presunúť na sd kartu ale opačne to ide. Prečo ?
-
94jakub
Guru wannabe
Pokiaľ viem, také nastavenie tam nie je.
Pokiaľ sa ti zobrazí možnosť presunúť do pamäte mobilu, tak je aplikácia už nainštalované na SD.
Nie všetky aplikácie ale idú presunúť. Systémové aplikácie tiež nejdú presunúť na SD.
Pokiaľ sa ti zobrazí možnosť presunúť do pamäte mobilu, tak je aplikácia už nainštalované na SD.
Nie všetky aplikácie ale idú presunúť. Systémové aplikácie tiež nejdú presunúť na SD.
Ahojte, kde na SR sa daju zohnat gumenne zadne ochranne obaly pre tento mobil? na SR su obycajne biele, cierne ale s nejakym vzorom som nasiel jedine ebay a amazon.
Kup z ebayu, je to o dost lacnejsie 
-
qwerty-xyz
nastavenia sms sa prehodenim na mms sa robilo pri nastaveni v sms spravach mas to nastavene na automaticky, nastav si to na GSM alebo unicode, jedno z toho ti nebude konvertovat na MMS .... je to jednoduche ....
jerri napr tu
na ebayi je ich dost, od vymyslu sveta a mam skusenost, ze ti pride aj s foliou a handrickou...a lacnejsie
na ebayi je ich dost, od vymyslu sveta a mam skusenost, ze ti pride aj s foliou a handrickou...a lacnejsie