Na akych koncertoch ste boli?
Re: Na akych koncertoch ste boli?
SRneC: Ja som naposledy na Slížoch zažil takúto umelkyňu, keď jej vadilo, že sa na ňu tlačím. Pre info, dodrbala sa s pohárom piva 5 metrov pred pódium. Na Slíže. Zakýval som hlavou a otočil sa naspäť.
Na Guns v Piestanoch detto, hrobove ticho, pohyby psenicnych klasov, mohol som tam male dieta uspavat, nebyt zvuku kapely. Potom sme uz mali nervy a kricali z plneho hrdla po ludoch: "Bav sa ty kkt, spievaj ty pca".
//K tomu LP sa neviem vyjadrit ako hraju, mne sa ich tvorba prestala pacit od cias fuzie s Jay-Z.
//K tomu LP sa neviem vyjadrit ako hraju, mne sa ich tvorba prestala pacit od cias fuzie s Jay-Z.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hensym - si rovnako zaslepeny ako moj znamy ,on neda na lp dospustit ,bol tam so mnou ,koncert som navstivil bez vplivu akejkolvek omamnej latky ,bol to otras ,nuda ,nebol to len moj nazor ,ale vacsiny ludi co tam boli so mnou ,pre mna osobne velke sklamanie od cias hybrid theory ,meteora nic okrem pesnicky new divide nevydali ..... svoj nazor nezmenim a nechapem preco sem vnucujes svoj nazor ostatnym ked su tu aj ludia co ich naozaj videli ,videl osm ich nazivo ,videl som ako "hraju" nazivo ,ziadny youtube najlepsi koncert ci co ,skratka pre mna to nieje uz od tohoto zazitku skupina pre mna ktoru by som musel vidiet na zivo ,co sa tyka sou a celkovo zabavou publika sa absolutne nechytaju napriklad na limp bizkit s rovnakeho festivalu .....
Ty tie moje vety ignoruješ? Sorry, ale rovnako ako ja, si to aj ty čo si stále ide svoje. Prečítaj si môj predposledný príspevok kým ho nepochopíš. To, že od Meteory považuješ za dobrý iba New Divide svedčí o tom, že v ich tvorbe máš asi taký prehľad ako ja v medicíne, totiž majú x iných na vlas rovnakých songov ako New Divide, ktoré sa tebe asi (z nejakého dôvodu) nepáčia. Za druhé, zase kecáš, hádam si sa tam nechcel baviť, keď si uznal, že sa ti 2/3 ich tvorby nepáčia. Ani ja by som sa nebavil na 50 Centovi, a nudil by som sa.
Videl si ich (asi iba) na Nova Rocku, a kecáš tu BLUDY, že sa nechytajú s kontaktom k publiku? OK, nemám slov. Prosím, pozri si aj iné koncerty. Fakt, prosím. Nova Rock bol slabý koncert, nečítal si príspevky vyššie?
Ja tu nikomu nevnucujem svoj názor, robím to isté, čo robíš ty - diskutujem na diskusnom fóre. Takže ma láskavo nenazývaj zaslepeným, ako tvojho kamaráta. Počúvam desiatky kapiel, ktorých koncert by som si užil. LP je jedna z nich? Problém? Je tvorba, ktorá sa mi od nich nepáči. Keď je ale niečo dobré, nebudem na to kydať a obhájim to.
//SrneC: Guns detto. Presne.
Videl si ich (asi iba) na Nova Rocku, a kecáš tu BLUDY, že sa nechytajú s kontaktom k publiku? OK, nemám slov. Prosím, pozri si aj iné koncerty. Fakt, prosím. Nova Rock bol slabý koncert, nečítal si príspevky vyššie?
Ja tu nikomu nevnucujem svoj názor, robím to isté, čo robíš ty - diskutujem na diskusnom fóre. Takže ma láskavo nenazývaj zaslepeným, ako tvojho kamaráta. Počúvam desiatky kapiel, ktorých koncert by som si užil. LP je jedna z nich? Problém? Je tvorba, ktorá sa mi od nich nepáči. Keď je ale niečo dobré, nebudem na to kydať a obhájim to.
Vsetci by mali na koncertoch povinne skakat tlieskat aj ked kapela hra zle!! Povinny moshpit pod podion nehladiac na to ze su tam aj mamicky s detmi treba ich odtial vytlacit Lebo kto si neuziva koncert ako ja tak tam nema co hladat!!! My sme tu pre kapely a nie oni pre nas!
”Najradsej ”mam zalububene pary nasackovane pod podiom
na koncerty sa nechodia prejavovat city ale poriadne hulakat na plne hrhlo, hadzat pivom len tak do davu!! Takto len kazia atmosferu!! 
-
cORP.
Addict
mam dobry prehlad ,zle som to len napisal ,myslel som samozrejme len song ,to ze si zatazeny na lp ti neberiem ale nestacilo uz na ich obhajobu ? videl som viac koncertov na youtube ,vsetko rovnake tak neviem co tu trepes stale dokola .....Hensym napísal:Ty tie moje vety ignoruješ? Sorry, ale rovnako ako ja, si to aj ty čo si stále ide svoje. Prečítaj si môj predposledný príspevok kým ho nepochopíš. To, že od Meteory považuješ za dobrý iba New Divide svedčí o tom, že v ich tvorbe máš asi taký prehľad ako ja v medicíne, totiž majú x iných na vlas rovnakých songov ako New Divide, ktoré sa tebe asi (z nejakého dôvodu) nepáčia. Za druhé, zase kecáš, hádam si sa tam nechcel baviť, keď si uznal, že sa ti 2/3 ich tvorby nepáčia. Ani ja by som sa nebavil na 50 Centovi, a nudil by som sa.
Whatever. Kaziť náladu si nejdem. Netrepem, normálne diskutujem.
Nie, nie som zaťažený na LP. Mám rád LP. To je rozdiel. Rovnako ako mám rád desiatky iných kapiel rôznych žánrov.
Nie, nie som zaťažený na LP. Mám rád LP. To je rozdiel. Rovnako ako mám rád desiatky iných kapiel rôznych žánrov.
Linkin Park robí rozumnú hudbu, nečakaj že ti tam budú trieskať gitary o zem aby sa tvoje veličenstvo nenudilo. Môžem pozrieť 50 koncertov LP na Youtube a nikde nevidím že by sa tí diváci nudili.
A vlastne načo kopa slov, stačí si to pustiť v 2:30.
A vlastne načo kopa slov, stačí si to pustiť v 2:30.
Veru, Live in Red Square ale nie je najlepší príklad živého koncertu, nakoľko mnoho ľudí tam stálo len vrámci premiery Transformers 3, a ten koncert bol celkovo takí "oficiálnejší" a kultivovanejší.
-
seth82
Darca
Ak má niekto záujem, tak James Horner (skladateľ filmovej hudby, vrátane Avatara, Titanicu, Aliens, Star Trek, Braveheart a mnoho ďalších) má v októbri dva koncerty po sebe vo Viedni http://hollywoodinvienna.com/ druhý je už vypredaný, keďže sa tam odovzdáva cena a na ten prvý ešte sú lístky. Dnes som jeden kúpil, takáto udalosť určite poteší každého milovníka filmovej hudby a klasiky...
-
retsil
Light Star
nedavno som videl BERNAYS PROPAGANDA z Macedonska, perfektna kapela, zive vystupenie bolo absolutne super! vypocut sa da tu http://bernayspropaganda.bandcamp.com
-
aviceN
Guru
jeden z prvych vacsich koncertov som zazil v Prahe a boli to Muse, neskutocna show, velmi pekna hudba aj vizualne efekty
dalej na festaku som si konecne uzil jedny z mojich najoblubenejsich skupin a to napr. 30 seconds to Mars (bal som sa ako budu zniet live, kedze som cital vela nazorov na ich live vystupenie, no podla mna hrali skvelo, len mi chybali ich stare songy), Billy Talent (tu nie je o com, hrali neskutocne), Papa Roach (tusim ze frontman sa niekde priznal nasledne ze mal zachripnuty hlas, ale bola to nesktocna mega), A day to remember (asi najlepsi koncert aky som kedy zazil, neskutocne som sa bavil), Bloc Party (zahrali super, v polke koncertu sa nasrali na technicke problemy a asi na 15 minut odisli, po 15 minut vyvolavania skupiny sa vratili a zajeba**** dalej, spokojny), The Gaslight Anthem (menej znama kapelka, kazdopadne hudba neskutocne dobra, skoda ze prislo pomenej ludi ako som cakal), Royal Republic (o tejto kapelke som nemal vela info, poznal som asi 2 songy, no to sa nasledne zmenilo, taktiez zaujimava, impulzivna a rytmicka hudba)
dalej na festaku som si konecne uzil jedny z mojich najoblubenejsich skupin a to napr. 30 seconds to Mars (bal som sa ako budu zniet live, kedze som cital vela nazorov na ich live vystupenie, no podla mna hrali skvelo, len mi chybali ich stare songy), Billy Talent (tu nie je o com, hrali neskutocne), Papa Roach (tusim ze frontman sa niekde priznal nasledne ze mal zachripnuty hlas, ale bola to nesktocna mega), A day to remember (asi najlepsi koncert aky som kedy zazil, neskutocne som sa bavil), Bloc Party (zahrali super, v polke koncertu sa nasrali na technicke problemy a asi na 15 minut odisli, po 15 minut vyvolavania skupiny sa vratili a zajeba**** dalej, spokojny), The Gaslight Anthem (menej znama kapelka, kazdopadne hudba neskutocne dobra, skoda ze prislo pomenej ludi ako som cakal), Royal Republic (o tejto kapelke som nemal vela info, poznal som asi 2 songy, no to sa nasledne zmenilo, taktiez zaujimava, impulzivna a rytmicka hudba)
Jay-Z & Justin Timberlake _ Baltimore
-
Soviet
Darca
Premyslal som len z recesie tam ist, ale uvidime ako financne natom budem 
-
Waagbistritz69
King
včera v Lučenci boli Acidez z Mexika (generický punk, nič moc, aj to väčšina textov tuším v angličtine a nie v španielčine, jak som čakal..) a SIBERIAN MEAT GRINDER (Сибирская Мясорубка?) z Moskvy, ktorí aj s publikom predviedli riadne thrashové teátro
značne epické!
Bol som teraz v juli Eminem live at Wembley (London) + Dr. Dre host a bola to neskutocna gig....80 tis ludi robi energiu...
Tak toto ti v žiadnom prípade "nezávidím".
Sa máš. 
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2014, 22:31)
Boli ste niekto na koncerte v Stadthalle vo Viedni? Prvý krát sa chystám na takýto väčší koncert v zime, čiže prvý krát mám starosti ako kam dať bundu, a podobne. Šatni by som sa chcel vyhnúť, lebo to rovno môžem na miesta vpredu zabudnúť. Je tam povolené mať so sebou nejaký batoh, alebo tak? Prípadne, ako by ste to vy riešili? (Zlaté leto, tričko, fľaša vody a čau).
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2014, 22:31)
Boli ste niekto na koncerte v Stadthalle vo Viedni? Prvý krát sa chystám na takýto väčší koncert v zime, čiže prvý krát mám starosti ako kam dať bundu, a podobne. Šatni by som sa chcel vyhnúť, lebo to rovno môžem na miesta vpredu zabudnúť. Je tam povolené mať so sebou nejaký batoh, alebo tak? Prípadne, ako by ste to vy riešili? (Zlaté leto, tričko, fľaša vody a čau).
V piatok na koncerte Kiny Grannis vo Viedni. Pre mňa zážitok keďže som na nej vyrastal.