Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Nevie niekto poradit kde najdem nejaky navod na stiahnutie full WOW cataclysm aby neboli potrebne ziadne poplatky...?
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Potrebuješ najprv neoficiálny server a potom klienta ku serveru, obvykle sú custom. Čiže začal by som tam.
No problem je v tom, ze tie pojmy mi nie su velmi zname, az na to neofic server
... Mohol by si mi dat nejake urcitejsie instrukcie?Kde by som take nieco mala hladat...Dik
-
Kok
Light Professional
zalezi aky datadisk chces hrat.. v pandach sa nevyznam, ale s urcitostou viem ze na free to bude bieda.. ak chces hrat cata alebo wotlk tak za zmienku stoji arena-tournament alebo molten, z cz/sk twinstar alebo ice. na ich strankach vacsinou najdes odkaz na torrent
Mám problém vedel by my niekto poradiť. Včera som si preinštaloval cele wow a keď sa chcem prihlasiť tak my ukazuje tuto hlašku. Písal som už na support a oni my povedali že mam zmeniť heslo a že to pojde ale ono to stále nejde poradil by my niekto čo mám robiť
Skusal si kliknut na tu zelenu hlasku "Click Here" ?nikel napísal:Mám problém vedel by my niekto poradiť. Včera som si preinštaloval cele wow a keď sa chcem prihlasiť tak my ukazuje tuto hlašku. Písal som už na support a oni my povedali že mam zmeniť heslo a že to pojde ale ono to stále nejde poradil by my niekto čo mám robiť
Ak si nehral dlhu dobu tak sa vsetky wow accounti menili na battle.net accounty, Ono to chce po tebe aby si prave convertoval svoj account na ten battle.net ucet.
Mám to stiahnuté z ice serveru, nainstalovala som to podla navodu a pyta to odo mna battle.net ucet. Ale predtym vacsinou ked som sa prihlasila cez ucet na battli cata sa mi zmenila na pandariu... mam sa tam teda prihlasit cez battle?
-
Bad.boy
Medium Professional
Zmen ip na ip servera na ktorom chces hrat a prihlas sa cez ucet ktory si u nich vytvorila.
A ako mam zmenit to ip?Bad.boy napísal:Zmen ip na ip servera na ktorom chces hrat a prihlas sa cez ucet ktory si u nich vytvorila.
Myslel realmlist. TO ti už isto niečo hovorí.
Ano to už mám ale keď sa prihlásim vybehne niečo také...
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2013, 17:10)
alebo pre zmenu už aj niečo take
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2013, 17:10)
alebo pre zmenu už aj niečo take
-
Bad.boy
Medium Professional
Postupne:
Zisti si na akej verzii bezi server na ktorom chces hrat. Ak je to povedzme 3.4.3 tak musis zohnat klienta 3.4.3 a nic vyssie! ( Konkretneho klienta najdes urcite na fore servera na ktorom chces hrat). Pokial mas klienta stiahnuteho, zistis si realmlist servera na ktorom budes hrat. Urcite ho budu mat niekde na viditelnom mieste a bude v tvare set realmlist wow.twinstar.cz (priklad). Toto prepises v subore reamlist, ktory sa nachadza v adresari s hrou/data/engb (ak sa umiesntenie nejak nemenilo, naposledy som to robil na Wotlk). Hru spustas cez WoW.exe nie cez Launcher! Ten ti hned zacne tahat aktualny patch ktory je na ofi co ty nechces. Ked spustis wow.exe uz sa normalne prihlasis do hry cez acc ktory si na servery spravila
/ps takyto navod by ma byt na 95% aj na servery na ktorom chces hrat v sekcii how to connect alebo nieco na ten sposob
Zisti si na akej verzii bezi server na ktorom chces hrat. Ak je to povedzme 3.4.3 tak musis zohnat klienta 3.4.3 a nic vyssie! ( Konkretneho klienta najdes urcite na fore servera na ktorom chces hrat). Pokial mas klienta stiahnuteho, zistis si realmlist servera na ktorom budes hrat. Urcite ho budu mat niekde na viditelnom mieste a bude v tvare set realmlist wow.twinstar.cz (priklad). Toto prepises v subore reamlist, ktory sa nachadza v adresari s hrou/data/engb (ak sa umiesntenie nejak nemenilo, naposledy som to robil na Wotlk). Hru spustas cez WoW.exe nie cez Launcher! Ten ti hned zacne tahat aktualny patch ktory je na ofi co ty nechces. Ked spustis wow.exe uz sa normalne prihlasis do hry cez acc ktory si na servery spravila
/ps takyto navod by ma byt na 95% aj na servery na ktorom chces hrat v sekcii how to connect alebo nieco na ten sposob
+ Ešte dodám že od Cata si každý server robí vlastný spúšťací súbor pre wow (napr. launcher/wow.exe) ktorý nahradíš tvojím terajšímBad.boy napísal:Postupne:
Zisti si na akej verzii bezi server na ktorom chces hrat. Ak je to povedzme 3.4.3 tak musis zohnat klienta 3.4.3 a nic vyssie! ( Konkretneho klienta najdes urcite na fore servera na ktorom chces hrat). Pokial mas klienta stiahnuteho, zistis si realmlist servera na ktorom budes hrat. Urcite ho budu mat niekde na viditelnom mieste a bude v tvare set realmlist wow.twinstar.cz (priklad). Toto prepises v subore reamlist, ktory sa nachadza v adresari s hrou/data/engb (ak sa umiesntenie nejak nemenilo, naposledy som to robil na Wotlk). Hru spustas cez WoW.exe nie cez Launcher! Ten ti hned zacne tahat aktualny patch ktory je na ofi co ty nechces. Ked spustis wow.exe uz sa normalne prihlasis do hry cez acc ktory si na servery spravila![]()
-
Kok
Light Professional
takto kedze na ice hravam obcas tak potrebujes ich klient.. je to 4.3.4 s custom launcherom, myslim ze na ich stranke je odkaz.. toto stiahnes a spustas cez ice launcher, tj vsetko
presne tak to všetko mám spustím to cez ice launcher prihlásim sa a napíše mi že sťahuje nejaké updatey a potom treba dať restart a už to nejde...alebo keď sa prihlasim tak napíše The information you have is not valid.........
Zdravím, wow som nehral už od TBC, tak som do toho moc nevyznám. Mám možnosť si zaobstarať 90 postavu na ofiku.
Tu je armory http://eu.battle.net/wow/en/character/a ... x/advanced
Co hovorite? je to dobra postava?
Tu je armory http://eu.battle.net/wow/en/character/a ... x/advanced
Co hovorite? je to dobra postava?
Ja ten ucet neplanujem kupit, mam moznost ho dostat za istu protisluzbu ..
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
v pohode, ked mas moznost ber
Ahojte odbornici, viete poradit nejaky WOTLK blizzlike? Hral som svojho casu na Anthorii ale tak
to uz bolo davno :d