Bates Motel
Bates Motel
http://www.csfd.cz/film/331347-bates-motel/
Pozeráte to niekto? Seriál v ktorom je všetko čo by som od správneho seriálu očakával. Za mňa by bolo hodnotenie tak 90%.
Pozeráte to niekto? Seriál v ktorom je všetko čo by som od správneho seriálu očakával. Za mňa by bolo hodnotenie tak 90%.
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bates Motel
Pozrel prvý diel a nikdy viac... jedno zo sklamaní tohto roka.
Možno by si tomu mal dať šancu, viacerí píšu že prvé dva diely boli také nemastné neslané, aj keď ja som po prvom diely bol očarený.
Ja to pozeram, zatial ma to celkom drzi.
Hodnotenia na csfd rozporuplné, ale na takýto typ seriálu mám chuť, idem na to.
Mal som v plane o tomto seriali zalozit temu, predbehol si ma.
V kazdom dieli sa da atmosfera krajat, pocas celej serie dochadza k uplnej premene takmer vsetkych postav - zo zlych su dobri, z dobrych zli,... Miestami trosicku predvidatelny dej (co sa stane v nasledujucej scene), ale dlhodobo nepredvidatelny. A tiez sa mi paci ako sa tam postupne odhaluju vsetky skutocnosti. To co sa mi v minulych dieloch zdalo nepochopitelne, v neskorsich dieloch zistim preco to tak bolo.
Zozral som to za 2 dni, dost sa mi to pacilo. Skoda ze dalsia seria je planovana az na buduci rok.
Dal by som tomu tak 80%, nieco mi tam trosku chyba, ale zatial som neprisiel na to, ze co to je
V kazdom dieli sa da atmosfera krajat, pocas celej serie dochadza k uplnej premene takmer vsetkych postav - zo zlych su dobri, z dobrych zli,... Miestami trosicku predvidatelny dej (co sa stane v nasledujucej scene), ale dlhodobo nepredvidatelny. A tiez sa mi paci ako sa tam postupne odhaluju vsetky skutocnosti. To co sa mi v minulych dieloch zdalo nepochopitelne, v neskorsich dieloch zistim preco to tak bolo.
Zozral som to za 2 dni, dost sa mi to pacilo. Skoda ze dalsia seria je planovana az na buduci rok.
Dal by som tomu tak 80%, nieco mi tam trosku chyba, ale zatial som neprisiel na to, ze co to je
Koniec série bol zaujímavý, je postarané o zápletku.
podla mňa dosť čudný seriál ma to byť o tom psychopatovy z filmu http://www.csfd.cz/film/4385-psycho/ ktroý je ak dobre chapem podla skutočnej udalosti ?! teda v podstate prečo sa s neho stal psychopat ale tie veci marihuanove pole(veľmi biedny effekt) plus ten čudný Swag taký hipstersky čo ja viem nič pre mňa
Prečo čudný efekt tá tráva? Je to fajn, aspoň to mestečko je také záhadné a tí všetci podivní ľudia. A kde vidíš hipsterský "swag"?
Zhltol som to pomerne rýchlo, sadlo mi to. Postavy fajn, je to také čudné, atmosféra a herci super. Teším sa na ďalšiu sériu.