Posledných pár týždňov mám neskutočné problémy s prihlásením sa do môjho emailu na INMAIL.SK
Väčšinou mi rovno vypíše - Service Unavailable
Alebo v tom lepšom prípade mi načítava stránku pri prihlasovaní aj 1 alebo 2 minúty. A nie len pri prihlasovaní , ale aj pri čítaní pošty. Je jedno či je deň alebo noc.
Mam tú schránku už mnoho rokov a nikdy s ňou neboli žiadne problémy.
Robí to len mne alebo má niekto rovnaké skúsenosti s INMAIL.SK za posledné týždne ??
Potreboval by som to vedieť , lebo ak to robí viacerým ľuďom to isté ako mne , tak chyba bude zrejme u nich. A naopak ak to robí len mne , tak chyba bude u mňa ...
inmail.sk - skoro nikdy sa nedá prihlásiť posledné týždne
Re: inmail.sk - skoro nikdy sa nedá prihlásiť posledné týždn
Ehm.. inmail ešte funguje? Mal som tam jednu z prvých emailových schránok, ale už pred asi 7r to bolo tak zaspamované a zareklamované, že som to zrušil. A čo poznám pár ľudí, čo tam ešte nedávno boli, tiež sa už odtiaľ porúčali k iným a hlavne spoľahlivejším schránkam ako napríklad gmail.com
Inak stránku inmail.sk mi momentálne ani nechce načítať.
//oprava, po asi 2 minútach mi ju načítalo
Inak stránku inmail.sk mi momentálne ani nechce načítať.
//oprava, po asi 2 minútach mi ju načítalo
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tiež sa divím že to ešte funguje. Mne tam účet zrušili pre zmenu oni. Bez upozornenia. Len som sa raz išiel prihlásiť a že účet neexistuje
zrejme tam chodi tolko ludi, ze server to jednoducho nezvlada

brm - nemáš náhodou Operu ?
Zabudol som napísať , že mám Win7 a Operu. Ešte skúsim nainštalovať Firefox ...
Zaspamované je to parádne to je fakt , každý deň vymazávam 5-6 mailov
Zabudol som napísať , že mám Win7 a Operu. Ešte skúsim nainštalovať Firefox ...
Zaspamované je to parádne to je fakt , každý deň vymazávam 5-6 mailov
ramaya.. nie, skúšal som to vo Firefoxe a Chrome.. 
Doporučujem Ti čím skôr prejsť na inú emailovú schránku, pretože raz príde chvíľa, keď budeš súrne potrebovať odoslať email alebo prečítať email... a jednoducho sa k svojej schránke nedostaneš. A určite odporúčam gmail.com

Doporučujem Ti čím skôr prejsť na inú emailovú schránku, pretože raz príde chvíľa, keď budeš súrne potrebovať odoslať email alebo prečítať email... a jednoducho sa k svojej schránke nedostaneš. A určite odporúčam gmail.com
zaloz si gmail a nastav si preposielanie mailov priamo na gmail, tema aj s navodom tu o tom je