nejaké tipy ako ich kreslíte? online nástroje
Myšlienkové mapy | Mindmaps
Myšlienkové mapy | Mindmaps
používate ich? ak áno, tak napíšte ako dlho, kde, načo,.... (niekto ich používa na plánovanie svojho času či už doma alebo v robote, na brainstorming,rozdelenie projektu,...)
Re: Myšlienkové mapy | Mindmaps
áno používam .. online nástroje sú podla mňa blbosť, vačšina nápadov mi hneď vyfučí z hlavy tak sa ich snažím čo najskôr napísať ..
och, nerdici to vidim maju tazke a musia si robit tzv. mindmaps
No podme ukazky, nech to vidime v praxi. 
nezabudnite do prilohy
nezabudnite do prilohy
Mi chceš povedať že ste nikdy v škole na tabuli nerobili 'clustering' ? Úplne bežné vec ako aj brainstroming, freewriting atď ..
Okej, ale to su povinne skolske hluposti, chcem vidiet nejaku z praxe na ktorej mozem vidiet pouzitie do realneho zivota. Ci sa hanbite? Je to intimne?
tiez by ma zaujimalo to vyuzitie v realnom zivote... popravde o tom pocujem prvy krat... myslienka velmi dobra.. ale co som poguglil tak mi to pride dost pracne a vysoko neprakticke (mozno som nasiel len zle priklady, neviem)
tak pracné ani nie... teda aspoň mne to nepríde pracné... možno preto, že ich nevyužívam ale čo som skúšal tak to boli jednoduché veci... asi najväčšie som som robil, to bola štruktúra webu... a boli to len čiary... žiadna omalovávanka
a ešte mi napadlo, že tu o tých mapách rozprával jeden:
a ešte mi napadlo, že tu o tých mapách rozprával jeden:
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
poznam, zo dve som aj spravil, no uz ich asi nemam... momentalne nepouzivam, hladam nejaku vhodnu app na iphone, zatial mi nejako nesadla ziadna... ak mate nejaky tip, podelte sa 
Nenapadá ma nič, na čo by som to použil. Také plánovanie času. Nič, ani si to neviem predstaviť, ako by som to používal. Veď dajte sem niekto niečo svoje alebo to kus priblížte.
V nejakych vzorcoch rozmyslam a nemusim si pisat co s cim suvisi, rozumiem tomu a pamatam si to ...alebo si to len myslim a mohol by som byt efektivnejsi? Ved uz odpiste dakto. 
Ak tu nebude do 24 hodin nejaka mindmapa s popisom, preco vznikla a v com komu pomohla, tak chojte do riti a tuto temu vymazte lebo je to len spam.
//hawk ved to je jasne, ked treba zosynchronizovat nejaky tim na nejaku pracu. Bavime sa o jednotlivcovi, ktory ju vyuziva pre svoj zivot.
Ak tu nebude do 24 hodin nejaka mindmapa s popisom, preco vznikla a v com komu pomohla, tak chojte do riti a tuto temu vymazte lebo je to len spam.
//hawk ved to je jasne, ked treba zosynchronizovat nejaky tim na nejaku pracu. Bavime sa o jednotlivcovi, ktory ju vyuziva pre svoj zivot.
-
xH4wK
Ano pouzivam(e) to aspon u nas..
Pri priprave algoritmov pred programovanim atd.
Aj pri projektoch sa to obcas vyuziva
Pri priprave algoritmov pred programovanim atd.
Aj pri projektoch sa to obcas vyuziva