každopádne je to Corvetta, škoda len že v takej nepeknej škrupine
Co zachytil fotak na slovenskych/ceskych cestach
Re: Co zachytil fotak na slovenskych/ceskych cestach
ech to je ale hnusavý kit
chápem tie kvázi vytiahnuté lemy po dverách a na kapote ale ta "zaplastovaná zásterka" pred prednými kolesami a výduchy vedla zadných svetiel to je už banánek dobrý 
asi aj uverim, ze je to corvetta, http://www.corvetteforum.com/articles/c ... ingray.php a podobnych som nasiel viacero, to vin cislo mohlo byt pridelene ako nahradne pri prihlasovani auta, ale je to hnus
Cesta PE-Nitrianske Rudno, ale dost rokov dozadu.
Je to mašina.
Je to mašina.
fotku toho druheho nemas?
Jo je to mašina, prvý krát som ju videl (a hlavne počul) ešte v 2008 pri Mustang zraze pri PN. To bol zážitok.
Čester: niečo mám ja, je to z toho zrazu ešte..(vyzerá teda že je to ono).. bolo na pradaj
Čester: niečo mám ja, je to z toho zrazu ešte..(vyzerá teda že je to ono).. bolo na pradaj
on tych kuskov ma/mal na predaj viac nie? parada 
ano ano, aj to čo dával Sapo je (bolo) na predaj... pekné kúsky, ten hnedý vyzeral celkom zdravo, ale neviem..keby už riešim Mustang na Slovensku, tak jedine dovoz z USA
Ako je to inak s takýmto veteránom ? U nás sa dá stále len zapísať na veteránske značky ? Počul som, že niekto to obchádza tak, že auto prihlási napr v Čechách. Neštudoval som túto "problematiku" detailnejšie, ... zatiaľ nie som v tom štádiu, že môžem čo i len uvažovať nad kúpou takého tátoša
Dnes som stretol toto autíčko. Videl som ich ako boli zastavení políciou, práve sa zaradili predo mňa ... pochybujem, že prekročili rýchlosť
Moc sa v RR nevyznám a nemám chuť hľadať čo to bolo za model, tak kto vie nech povie
Po boku mali napísané svoje mená ako zvyknú mať závodné autá. Tak predpokladám, že boli na nejakej výprave Tour de Europe
Dnes som stretol toto autíčko. Videl som ich ako boli zastavení políciou, práve sa zaradili predo mňa ... pochybujem, že prekročili rýchlosť
Moc sa v RR nevyznám a nemám chuť hľadať čo to bolo za model, tak kto vie nech povie
Po boku mali napísané svoje mená ako zvyknú mať závodné autá. Tak predpokladám, že boli na nejakej výprave Tour de Europe
jasne, veteranske znacky mame aj na slovensku, auto musi splnat nejake formalne a hlavne technicke poziadavky, ale je to asi dobrovolne lebo som videl vela veteranov na normlanych znackach, myslim, ze veterany maju nejake zvyhodnenia, neviem uz presne
http://auto.sme.sk/c/6810399/ak-mate-30 ... ickym.html
toto musi byt parada
http://auto.sme.sk/c/6816872/zacala-sa- ... ensko.html
http://auto.sme.sk/c/6810399/ak-mate-30 ... ickym.html
toto musi byt parada
Neviem prečo som bol v tom, že veterány u nás majú skôr nejaké obmedzenie než výhody.
Niekde som počul, (neskúmal som ďalej či to tak je) že "nemôžu" jazdiť ako bežné autá v premávke. Teda využívať ich na nákup do TESCA, jazdenie do roboty a pod ... (aj keď tiež neviem ako by mi to kto dokázal) .. no ako píšem, vôbec som neriešil čo je na tom pravdy
Syfon - to je krása takýto "pretek". Musí to byť super zážitok
... navyše s takou bandou ľudí čo holdujú tomu istému koníčku 
Niekde som počul, (neskúmal som ďalej či to tak je) že "nemôžu" jazdiť ako bežné autá v premávke. Teda využívať ich na nákup do TESCA, jazdenie do roboty a pod ... (aj keď tiež neviem ako by mi to kto dokázal) .. no ako píšem, vôbec som neriešil čo je na tom pravdy
Syfon - to je krása takýto "pretek". Musí to byť super zážitok
sam neviem ako to je myslim, ze ked mas veterana na normalnych znackach tak sa neoplati robit si veteranske, ale ked najdes v stodole nejaky zabudnuty poklad tak vtedy je asi jedina moznost veteranske znacky a technicka kontrola
Problemom pri ziskani veteranskych znaciek je toto: "Historické vozidlo má byť v historicky správnom dobovom stave."
V praxi to znamena pouzitie originalnych dielov alebo ich presnych replik, inak auto neprejde cez prvotnu obhliadku. Teda aj ziskanie veteranskych znaciek na nejaku Skodu 120 moze byt dost problemove, pri nejakom zaujimavejsom aute to musi byt este horsie. Ale ak sa to podari, tak je to super
No prave kvoli tymto narokom jazdi tak vela starych aut na normalnych znackaj, aj ked podla veku by uz mali narok na veteranske znacky.
V praxi to znamena pouzitie originalnych dielov alebo ich presnych replik, inak auto neprejde cez prvotnu obhliadku. Teda aj ziskanie veteranskych znaciek na nejaku Skodu 120 moze byt dost problemove, pri nejakom zaujimavejsom aute to musi byt este horsie. Ale ak sa to podari, tak je to super
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
IIRC veteranske znacky maju obmedzenie na najazd. 2000km rocne?
Not in his town. Not on his watch. The last stand.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
A tu je moja ružová zbierka...
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
A tu je moja ružová zbierka...
@etc.
ale parkovat nevie
ale parkovat nevie
-
Hellboy248
Guru wannabe
wladas: mat take auto parkujem 5m od kazdeho auta co je nablizku nech mi lak neposkrabe pri otvarani dveri apod.
ako blavak by si mal vediet ze je to nerealne 
-
Hellboy248
Guru wannabe
wladas: samozrejme mal som namysli nakupne centra s velkymi parkovacimi miestami..do mesta s tym parkovat nikdy, uz len zo zavisti ti to tu poskrabu
Neprekvapuje ma to