Zdravim,mam problem,neviem ci z grafikov alebo z inym komponentom, moj problem z pociva v tom ze ked zapnem 3D mark 2013
alebo CRYSIS 1,2,3 tak mi v grafickej karte zacnet tak bzucat.aj pri 3D marku,skusal som stres test z futuremarku a vsetko preslo normalne,zahram kopec inych hier ako je BF3,Devil my CRY 5,GTA4 a nic sa nestane ani v grafike tak neprijemne nebzuci,ale ako nahle dam CRYSIS alebo 3D mark v pc ostane cierna obrazovka.mam Graficku kartu Gigabyte GTX 570 OC rev 2.0
Zdroj mam ENERMAX 700+ GOLD+,MB: ASUS M5A970 PRO,CPU mam AMD Athlon x2 3.0 ghz (v zime bude uprage cpu na 8350)
Ram Kingston 2x2gb,Skrinku mam Zalman MS 800 PLUS.Graficka karta ide stabilne na 60 stupnov,v prehrievani problem nevidim,tak neviem kde moze byt chyba som z toho uz zufali
Problem z grafikov
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem z grafikov
Bzučia cievky, alebo kondíky.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
je pretaktovaná?
neni pretaktovana, ked nedokazem zistit co bzuci,mile rad by som to zistil,ak bzuci cievka...to sa da prezit,ale ak kondiky to znamena ze sa karta odpali?
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2013, 4:48)
Zdravim,spravil som toto podla tohto videa a GK som podtaktoval,karta sa podtaktovanim stala stabilna,a dokonca mi siel aj spominany 3D mark,a zahral som aj crysis, nechapem v com je vlastne problem,ale grafika i tak bzuci,obzvlast pri 3D marku a crysis,pri inych hrach ju nepocujem.nechapem
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2013, 4:48)
Zdravim,spravil som toto podla tohto videa a GK som podtaktoval,karta sa podtaktovanim stala stabilna,a dokonca mi siel aj spominany 3D mark,a zahral som aj crysis, nechapem v com je vlastne problem,ale grafika i tak bzuci,obzvlast pri 3D marku a crysis,pri inych hrach ju nepocujem.nechapem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
neodpáli sa, pískanie je normálne hlavne pri veľa FPS ale aj s málo FPS niekedy.
Grafiku reklamuj, nebudeš ju predsa mať podtaktovanú
Grafiku reklamuj, nebudeš ju predsa mať podtaktovanú