Európske futbalové poháre
Re: Európske futbalové poháre
Ono je ale trošku rozdiel medzi správaním sa Barcelončanov a tých vymetencov, ktorí chodia na Trnavu či Slovan, že?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ano?, a aky?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
napriklad v tom, ze nenicia stadiony a nevykrikuju rasisticke kraviny. Zakaz vstupu na stadiony uvitam, radsej nech chodia na futbal rodiny s detmi ako taki "inteligenti".
A ak ti ide o atmosferu, tak si predstav, ze bez takych vylevov to funguje v Anglicku uz roky a nikto si nestazuje
A ak ti ide o atmosferu, tak si predstav, ze bez takych vylevov to funguje v Anglicku uz roky a nikto si nestazuje
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
chalani prosim Vas, netrepte alebo sa zamestnajte v Markize/Jojke...
napr. chuliganka Barcelony Boixos Nois su Katalanski separatisti...
ja ked sa nezaujimam napr o pyramidy tak aspon netrepem sprostosti a moje domnienky ohladom nich...
ked sa vy nezaujimate o ultras/hooligans tak tiez by ste nemuseli trepat co vam niekto povedal alebo ste videli v TV...
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2013, 20:12)
napr. chuliganka Barcelony Boixos Nois su Katalanski separatisti...
ja ked sa nezaujimam napr o pyramidy tak aspon netrepem sprostosti a moje domnienky ohladom nich...
ked sa vy nezaujimate o ultras/hooligans tak tiez by ste nemuseli trepat co vam niekto povedal alebo ste videli v TV...
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2013, 20:12)
taka otazocka, kedy naposledy dobodali fanusika na Slovensku a kedy v Anglicku?guess.whoo napísal: A ak ti ide o atmosferu, tak si predstav, ze bez takych vylevov to funguje v Anglicku uz roky a nikto si nestazuje
Neviete kde sa dajú zadarmo pozerať zápasy? Najlepšie v SK jazyku. 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ja obcas pozeravam na livetv.ru, ale slovencinu tam tazko najdes...
super, díky. Predpokladal som že v tom SK jazyku to asi nebude tak aspoň obraz postačí 
-
guess.whoo
Redeemer
co ma pyrotechnika s bodanim fanusikov? bavime sa o chovani sa na stadionoch. Ty by si zobral svoje dieta na futbal ked su tam take individua co prehadzuju petardy medzi fanusikov supera? Ano a prave primitivni fanusikovia Trnavy su taki retardovani, ze toto robia. V RK pre tie zvierata vyclenili priestor, omrezovali ho a prehadzovali pyrotechniku k matkam s malymi detmi co si prisli pozriet futbal v nedelu poobede.
Toto je podla teba normalne a nic s tym netreba robit? Alebo tvrdis, ze inak sa povzbudzovat neda?
Toto je podla teba normalne a nic s tym netreba robit? Alebo tvrdis, ze inak sa povzbudzovat neda?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
karmista, vyjadri sa aj verejne, ci sa hanbis za svoj nazor? 
zastancom Anglicka:
nepamatam si, ze by sa taketo nieco stalo u nas:
+videjka nie starsie ako 2 mesiace, u nas by z nich boli minimalne polhodinove reportaze...
ale ja viem, na Slovensku sa na stadionoch zabijame a v Anlicku su vsetci svati...
PS: teraz mi jedna babka hovorila, ze v kostole jej rozpravala znama ako v Ugande padaju pecene holuby
a aby toho nebolo malo tak kazdemu ziadatelovi o obcianstvo pripisu na ucet 1 000 000€...
zajtra odchadzam, chce sa niekto pridat?

zastancom Anglicka:
nepamatam si, ze by sa taketo nieco stalo u nas:
+videjka nie starsie ako 2 mesiace, u nas by z nich boli minimalne polhodinove reportaze...
ale ja viem, na Slovensku sa na stadionoch zabijame a v Anlicku su vsetci svati...
PS: teraz mi jedna babka hovorila, ze v kostole jej rozpravala znama ako v Ugande padaju pecene holuby
a aby toho nebolo malo tak kazdemu ziadatelovi o obcianstvo pripisu na ucet 1 000 000€...
zajtra odchadzam, chce sa niekto pridat?
-
guess.whoo
Redeemer
ja nehovorim, ze je to tam idealne
ale ked niekto na stadione vyvadza dostane dozivotny zakaz vstupu a hotovo. presne to by sa malo robit aj u nas
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
aj ja som potom to zviera ale na to ako sme hadzali pyro v RK po matkach s detmi si nepamatam... kedy to ako bolo?
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2013, 21:05)
tak ja som v prvom prispevku narazal na to ako sa komentator objektivne vyjadril k svetliciam, nas by preklinal, Barceloncanov dobre ze nepochvalil...
smutne je to, ze na tom "kludnom" zapade sa deju horsie veci ako tu ale my sme ti zli a oni ovecky...
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2013, 21:05)
tak ja som v prvom prispevku narazal na to ako sa komentator objektivne vyjadril k svetliciam, nas by preklinal, Barceloncanov dobre ze nepochvalil...
smutne je to, ze na tom "kludnom" zapade sa deju horsie veci ako tu ale my sme ti zli a oni ovecky...
-
guess.whoo
Redeemer
tusim 3 ci 4 roky dozadu, bol som asi 25 metrov od sektoru hosti a presne som mal na to vyhlad. Nasledne tie zeny sli za usporiadatelmi, nech s tym nieco robia, ale samozrejme sa s tym nic nedalo robit
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
no fakt sa snazim ale na nic take si nespominam...
-
lowmanek
Light Professional
Karmista sa verejne hlasi a problem mu to nerobi, len som nechcel opakovat uz desatkrat povedane. Tak odcitujem tu karmu, nech ma tento prispevok aspon nejaku vypovednu hodnotu:
"nemusim vediet, staci ked vidim...na zapase Trnavy som bol raz a dakujem, tolko "kultury" som snad pokope este nevidel"
Ako konkretne ti pomoze svetlica pri sledovani futbalu? Hajzelpapiere si kludne na zaciatku zapasu hadzte, ale dymovnice a podobne srandy? A potom povedat, ze sa tie svinstva nedeju len u nas ale aj inde, tak co?!
K "choralom" sa ani nevyjradrujem. A potom ze zober rodinku na futbal
"nemusim vediet, staci ked vidim...na zapase Trnavy som bol raz a dakujem, tolko "kultury" som snad pokope este nevidel"
Ako konkretne ti pomoze svetlica pri sledovani futbalu? Hajzelpapiere si kludne na zaciatku zapasu hadzte, ale dymovnice a podobne srandy? A potom povedat, ze sa tie svinstva nedeju len u nas ale aj inde, tak co?!
K "choralom" sa ani nevyjradrujem. A potom ze zober rodinku na futbal
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
aby si bol trosku v obraze, tymto zacala debata:
inak precitaj si poslednu stranu a potom narazaj na Anglicko a podobne...
k choralom sa nevyjadrujes? no a potom zober deti na stadion
vyjadri sa prosim ta k tomuto
mozno bude aj potlesk
ako pomohla svetlica fanusikom Barcelony?ArkanoviTigrovi napísal:Famine, to neni o tom, ze ludia su posrati z prskavky...
to je o tom co zvaz a media tlacia ovciam do hlavy uz velmi dlhu dobu...
finale LM, Barcelona - Manchester, Barceloncania ku koncu zapasu zacali odpalovat pyro,
komentator nasej TV (neviem uz ktorej a ktory) to okomentuje:
"fanusikovia Barcelony uz oslavuju"
u nas odpalis svetlicu, je mozne, ze sa tiez uvidis v TV ale nazvu ta vandalom,
a ponovom od septembra nebudu mat problem ti za to dat zakaz vstupu na stadiony...
inak precitaj si poslednu stranu a potom narazaj na Anglicko a podobne...
k choralom sa nevyjadrujes? no a potom zober deti na stadion
mozno bude aj potlesk
-
guess.whoo
Redeemer
ale stale si neodpovedal, ci je podla teba v poriadku take spravanie? Stale davas len priklady z inych lig, kde je futbal a cela kultura na inej urovni ako na slovensku. Ci sa treba opicit? stale nechapem, naco je dobra pyrotechnika na stadionoch
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
naco su chorale?, naco je futbal?, naco su chorea?, naco v NHL hadzu siltovky na lad? vsetko rovnako blbe otazky....
pyro patri k futbalu rovnako ako chorale a chorea... (nie petardy na travniku ale svetlice v sektore)
pyro patri k futbalu rovnako ako chorale a chorea... (nie petardy na travniku ale svetlice v sektore)
No teda tolko blbosti po kope, guess.whoo sa ta opyta na svetlice a ty v tvojom prispevku odpovedas uplne z cesty
skoda reci tu lebo pyro na stadion nepatri
a teda vyhovarat sa na siltovky v NHL je ubohe 
-
guess.whoo
Redeemer
tak tak..ziadna odpoved iba vyhovorky, lebo sam vie, ze mam pravdu len nema trosku pokory to priznat. Komu ublizuju chorale? siltovky? kolko stadionov bolo poskodenych kvoli siltovkam? 
sam by si mal vediet co dokaze pyro na stadione, nie je tomu tak davno ako vam horela maštaľ
sam by si mal vediet co dokaze pyro na stadione, nie je tomu tak davno ako vam horela maštaľ
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mastal, na slovenske pomery skor vila ale budis...
fukal vietor a slovanisti palili transparent medzi sedadlami, pyro v tom nebolo...
ja viem co dokaze pyro na stadione, efekt ktory je pre mna nadherny...
trepem blbosti ale vy ste si zjavne nevsimli, ze pyro k futbalu patri uz 30-40 rokov...
holt, aj v TV este 5 rokov dozadu nemali az tak radikalne nazory ako dnes
fukal vietor a slovanisti palili transparent medzi sedadlami, pyro v tom nebolo...
ja viem co dokaze pyro na stadione, efekt ktory je pre mna nadherny...
trepem blbosti ale vy ste si zjavne nevsimli, ze pyro k futbalu patri uz 30-40 rokov...
holt, aj v TV este 5 rokov dozadu nemali az tak radikalne nazory ako dnes