NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Tak Detroit sa uy dostal do formy, v play off ma za posledne roky silne skusenosti a to mu hra do karat.
-
mirak2
Hardcore addict
akurat ma s tym seru... najprv mi vydrbu ducks a potom mojho druheho kona... blackhawks... pome hossa kua!
No skúsený je v Detroite už asi iba Dacjuk, Kronwall a Zetterberg, inak je to dosť prekopané mužstvo, ale Bááb-cock drží opraty pevne - evidentne.
Čo sa týka Roy-a, asi to najlepšie, čo mohlo Colorado stretnúť po tom trápnom Saccovi. Len aby ste nedopadli ako Devils so svojou legendou MacLeanom
A Oates sa tiež chvíľu hľadal 
Čo sa týka Roy-a, asi to najlepšie, čo mohlo Colorado stretnúť po tom trápnom Saccovi. Len aby ste nedopadli ako Devils so svojou legendou MacLeanom
No dakujem pekne, ved na tych troch sa zaklada uspech wings a este aj dlho bude. A co taky Howard, ktory zabera prave v play off?
Tak ale je to ďaleko od nejakého megaskúseného tímu, majú kopec nových tvárí teraz.
Tak senatori to nezvladli a dalsi zapas prehrali jasnym rozdielom, skoda no, keby sa ti zraneni hraci lepsie skonsolidovali a mali na to viac casu, verim ze by mali aj na pens, takto su ale na nich az moc silni, na vychode je podla mna favorit jasny, bruins tak isto zmatu, otazny je zapad, tam je to relativne vyrovnane, kazdy klub ma svoj styl hry, tam by som to asi doprial SJ nech si uz konecne aspon zahraju finale.
Inak Ray Shero je podla mna jasny kandidat na NHL GM of the year award, proste jeho aktivita v presupovom obdobi priniesla uz do tak hviezdneho tymu este vacsie posily, Pitsburghu vsetko slape mno.
Inak Ray Shero je podla mna jasny kandidat na NHL GM of the year award, proste jeho aktivita v presupovom obdobi priniesla uz do tak hviezdneho tymu este vacsie posily, Pitsburghu vsetko slape mno.
Čo už, keď to odpíše už aj vlastný kapitán:
http://www.cbc.ca/sports/story/2013/05/ ... recap.html
Ak získa cenu Marka Messiera ako najlepší leader (na ktorú je nominovaný), bude to tragikomické
http://www.cbc.ca/sports/story/2013/05/ ... recap.html
Ak získa cenu Marka Messiera ako najlepší leader (na ktorú je nominovaný), bude to tragikomické
Tak sudit ho z jedneho zapasu, po ktorom povedal dvoj-slovnu vetu nie je hodne nejakej kritiky.
Okrem ineho kto by tuto trofej ziskal, Toews alebo Koivu, obaja su ale este mladi a ako kapitani a vodcovske osobnosti sa nemozu rovnat s Alfredsonom.
// Ja som hlavne chcel aby konecne do finale postupil kanadsky tym, co uz sa nestane, dodalo by to finale riadny naboj, ani si neviem predstavit tu atmosferu...
Len aby to nebolo znova Det - Pit
Okrem ineho kto by tuto trofej ziskal, Toews alebo Koivu, obaja su ale este mladi a ako kapitani a vodcovske osobnosti sa nemozu rovnat s Alfredsonom.
// Ja som hlavne chcel aby konecne do finale postupil kanadsky tym, co uz sa nestane, dodalo by to finale riadny naboj, ani si neviem predstavit tu atmosferu...
Len aby to nebolo znova Det - Pit
Tak ja dúfam, ako každý rok, že Pens to nevyhrajú. Na Východe to prajem Bostonu, na západe Chicagu alebo SJ.
V noci pekný zápas CHI vs. DET, výborná atmosféra a pre väčšinu Slovákov hádam aj dobrý koniec. BOS/PIT a CHI/LA v konferenčnom finále, teším sa!
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
skoda, ze si to Detroit nechal takto ujst vedenie 3:1
mohli aspon trochu napravit nemastnu-neslanu sezonu
mohli aspon trochu napravit nemastnu-neslanu sezonu
V SF sú 4 poslední víťazy SC 
Chicago - Boston by bolo pekné finále, ale myslím, že to bude skôr naopak a vyhrá to Crosby & spol.
Chicago - Boston by bolo pekné finále, ale myslím, že to bude skôr naopak a vyhrá to Crosby & spol.
-
mirak2
Hardcore addict
ten gol 107 sekund pred koncom po odpiskani bol ale riadna blbost... neskutocne nervy som chytil. som kvoli tomu musel byt hore dalsich 20 minut
Akurát pozerám highlights a v noci dva výborné zápasy. Hlavne Rask sa vytiahol, well done 
Playoffs bokom...
1. od budúcej sezóny budú mať hráči v NHL povinne plexi na prilbe. Teda presnejšie, tí, čo už hrali vo viac ako 25 zápasoch si môžu vybrať, pre všetkých ostatných, rozumej teda novopríchodzích bude povinné.
2. V prípravných zápasoch sa bude testovať hybrid icing a predpokladám, že ho odklepnú.
3. Zavedú sa "plytké" bránky. Očakávajte viac gólov po zasunutí puku z otočky za bránkou.
4. Predtým, než rozhodca definitívne uloží 2+2 za vysokú hokejku sa musí uistiť (zrejme myslené ako porada rozhodcov alebo diskusia s videom?)
Čo poviete?
Ja by som povedal, že ... fighting ban is the next.
1. od budúcej sezóny budú mať hráči v NHL povinne plexi na prilbe. Teda presnejšie, tí, čo už hrali vo viac ako 25 zápasoch si môžu vybrať, pre všetkých ostatných, rozumej teda novopríchodzích bude povinné.
2. V prípravných zápasoch sa bude testovať hybrid icing a predpokladám, že ho odklepnú.
3. Zavedú sa "plytké" bránky. Očakávajte viac gólov po zasunutí puku z otočky za bránkou.
4. Predtým, než rozhodca definitívne uloží 2+2 za vysokú hokejku sa musí uistiť (zrejme myslené ako porada rozhodcov alebo diskusia s videom?)
Čo poviete?
Ja by som povedal, že ... fighting ban is the next.
-
guess.whoo
Redeemer
tie prve 3 su ok, 4 bod celkom nechapem..doteraz si rozhodca overil ci superovi tecie krv pohladom na jeho tvar. Po novom to bude ako? spravi mu dentalne vysetrenie? 
ked uz sme tak mimo PO tak Dallas ma nove logo:
http://sport.aktuality.sk/c/150458/dall ... nove-logo/
a Carolina dresy:
http://sport.aktuality.sk/c/150447/vide ... o-do-seba/
ked uz sme tak mimo PO tak Dallas ma nove logo:
http://sport.aktuality.sk/c/150458/dall ... nove-logo/
a Carolina dresy:
http://sport.aktuality.sk/c/150447/vide ... o-do-seba/
Tak zober si z toho, čo chceš, ja som to pochopil tak, že si musia dať väčší pozor, teda to preberú s čiarovými alebo čo..:
Before a high-sticking double minor is assessed, the officials will double-check that they're making the right call, according to Colin Campbell. Entire games change on high-sticking double minors, and there's nothing worse than watching your team kill off a four-minute penalty that replays have already shown was actually, say, teammate-on-teammate violence.
Before a high-sticking double minor is assessed, the officials will double-check that they're making the right call, according to Colin Campbell. Entire games change on high-sticking double minors, and there's nothing worse than watching your team kill off a four-minute penalty that replays have already shown was actually, say, teammate-on-teammate violence.
-
guess.whoo
Redeemer
teammate-on-teammate violence a nasledne vylucenie superovho hraca som videl asi 1-2x za zivot. No uvidime co budu vystrajat ked pride na taku situaciu
1. V podstate sa nic nemeni, plati to len pre zelenacov.
2. Nic ine ani neostava, po tom uraze s Pitkanenom je to asi najlepsie riesenie.
3.Super, najlepsi bod... v poslednych sezonach mi chybaju zapasy s velkym poctom golov, pretoze dnesna NHL je zamerana hlavne na brankarov a obrannu hru, preto je to krok vpred.
4.Tiez len kozmeticka uprava, no smerom dopredu.
A inac co tie chranice achilovky a kritickych miest, som myslel ze aj to schvalia po vsetkych tych ''krvavych'' zraneniach z tejto sezony.
2. Nic ine ani neostava, po tom uraze s Pitkanenom je to asi najlepsie riesenie.
3.Super, najlepsi bod... v poslednych sezonach mi chybaju zapasy s velkym poctom golov, pretoze dnesna NHL je zamerana hlavne na brankarov a obrannu hru, preto je to krok vpred.
4.Tiez len kozmeticka uprava, no smerom dopredu.
A inac co tie chranice achilovky a kritickych miest, som myslel ze aj to schvalia po vsetkych tych ''krvavych'' zraneniach z tejto sezony.
Co je to to hybrid icing?