League of Legends
Re: League of Legends
Ja zase vyhravam len po 23tej cez den chodi vela deciek
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
napr. mne taa aplikacia nefunguje .. ale OKHotwire napísal:netrolluj betarisko, link funguje
To máš skôr nevýhodou nie? Na EUNE je kopec retardovanych typu PLZabijak007, na EUW by som povedal že je to o trochu lepšie (vyššia divízia - menej retardov, to iste aj na EUNE), aj ked na EUW sú zase Francúzi, ktory často nevedia ani slovo po anglicky.Walky napísal: Preto hrajem na EASTE
Pred pár dňami som dosiahol level 30 a začal som hrať rankedy. Zatiaľ som odohral 4 zápasy, všetko kladné skóre. Vedel by mi niekto vysvetliť čo sa stane keď odohrám 10 zápasov? Ako sa postupuje do tých "líg" (bronze,silver....) ?
Prvých 10 zápasov sú PLACEMENT zápasy podla ktorých ťa to potom hodí do príslušnej divízií. Dajme tomu, že ťa to hodí do Bronze II, ak sa budeš chcieť dostať do Bronze I, budeš musieť dosiahnúť 100LP (league points - body ktoré dostaneš za výhru v rankede) a následne budeš v qualifications BO3 (best of 3) ak vyhráš 2 zápasy, postupuješ do Bronze I. Ak sa ale budeš chcieť dostať z Bronze I do Silver V, budeš potrebovať zase 100LP, ale dostaneš sa to qualification BO5 (tzn. musíš vyhrať aspoň 3 z piatich zapasov aby si postúpil). Ono je to v podstate dosť jednoduché, po čase na to prídeš aj sám.
A v tých prvých 10 zápasoch záleží na výhrach alebo na skóre?
Vždy záleží či vyhráš zápas alebo prehráš, tvoje skóre v hre je úplne nepodstatná vec. Podľa tvojej teórie by potom boli supporti navždy v Bronze V 
Tak ale to je nefér, zatiaľ mám 2 výhry a 2 prehry, ale skóre by som mal 23/5/14.
Ale dík za radu, aspoň viem ako to funguje.
-
iceman1414
Medium Star
Prečo by to malo byť nefér? Čo potom supporti alebo tanky? Tí majú tak 0/7 a preto by mali byť horší ako ty?
Tak by sa brali aj asistencie alebo niečo. V tom je to nefér, že niekto môže byť o polovicu horší hráč ako ja a dostanem stále fajn tím a má postarané o výhry.
And that's how LoL works...
Fuha Hotwire dik, dobry navod, dobre ze si to sem hodil, mne sa to zide 
Caute, dneska som zacal mat hrozne fps dropy v LoLku. Doteraz som mal stabilných 120fps, no vcera si bracho na mojom notebooku (i7, 8gb ram, 640m) nainstaloval GW2, a dnes rano mi povedal ze mu to cele zacalo lagovat .. nejako som to neriesil, ale ked som si isiel zahrat lolko, zacal som mat hnusne fps dropy a aj zvuk zacal sekat, je to absolutne nehratelne. Predtym som mal vsetky nastavenia na high, teraz mi to seká aj na ultra low. Neviete niekto čím by to mohlo byť?
-
Yos
Professional
Skus spravit opravu LoL v najhorsom pripade
Praveze brat hovoril ze jemu zacali fps padaj uz aj pri GW2. Najnovsie mi prestava ist aj zvuk asi po 10 minutach od zapnutia pc. Myslim ze to uz prestava mat nieco spolocne s LoL.
5 win streak..elise top ranked,2x sona supp ranked,2x janna supp normal...ale prečo kur*a nikto nevie hrať adc poriadne..už keď som ochotný hrať supporta,tak prečo nikto nevie hrať adc..týpek pickne ezreala...a ne,ja nejdem blue eza,aj keď vidí,že enemy má zeda a hecarima..a hecarima countruješ slowmi...hráme 5v4 oni nemajú ad carry...a ez vidí,že nášho ww vraždia..a on si radšej zastaví kvôli 3 cs...aspoň,že to bolo v normalke..
-
xH4wK
Ja si myslim ze viem hrat adc celkom fajn, ak by niekto chcel tak mozme zahrat ranked premade bot, ale ocakavam istu uroven aj od supporta 
acc1 http://www.lolking.net/summoner/euw/27417700
acc2 http://www.lolking.net/summoner/euw/39437100
teraz hram acc1 lebo na acc2 mam par dni banan
acc1 http://www.lolking.net/summoner/euw/27417700
acc2 http://www.lolking.net/summoner/euw/39437100
teraz hram acc1 lebo na acc2 mam par dni banan
-
Hotwire
Addict
ja som sa transferol na west, ale mrdlo ma to do bronze 1ky neviem preco -.-
-
Hotwire
Addict
nuz niesu tam polski kreteni ktori len nadavaju a hovno hraju...ale zlych hracov obecne je tu tiez viac nez dost...