Mozilla Firefox
Re: Mozilla Firefox
Zdravím, v ff mi akosi blbnu stranky, kompletne ich rozhadze, napr. facebook, ale aj azet co som zatial spozoroval, netusi niekto preco ?
Hojko a ine fora mi zobrazuje spravne, rovnako e-shopy či stranky s online hrami.
Preinštaloval som prehliadac a zaktualizoval flash player a je to stale bez zmeny, ešte by som podotkol ze v inych prehliadacoch mi to nerobi vyskusal som Operu aj Chrom.
Hojko a ine fora mi zobrazuje spravne, rovnako e-shopy či stranky s online hrami.
Preinštaloval som prehliadac a zaktualizoval flash player a je to stale bez zmeny, ešte by som podotkol ze v inych prehliadacoch mi to nerobi vyskusal som Operu aj Chrom.
Skús vymazať cookies a cache.. napr. cez CCleaner...
Skús použiť nový profil (pri odinštalovaní starého Firefoxu si dal vymazať aj profil alebo si si ponechal starý profil?)..
Skús použiť nový profil (pri odinštalovaní starého Firefoxu si dal vymazať aj profil alebo si si ponechal starý profil?)..
premazanie cookies cez CC pomohlo ďakujem, nenapadlo ma to CC mam nainstalovane a celkom casto to pouzivam takze ma nenapadlo ze by mohol byt problem v cookies, este raz vďaka. 
-
iceman1414
Medium Star
Keď dám otvoriť novú kartu, tak mám 9 takých okienok, ako si ich zmením na to čo potrebujem? K+ za radu
-
pepo191992
Medium Star
caute mam taky mensi problem....ako nastavim aby mi slovo ktore zadam bez adresy´´ www alebo .nieco ´´to policka pre adresy kde sa pise web adresa tak aby my hladalo rovno v google a nie vo volakom cudno vyhladavaci...viac obrazok..stoho asi viacej pochopite...
@pepo191992
to je vlastnost Chrome-u
nepocul som nikdy ze by toto vedel aj FF
to je vlastnost Chrome-u
nepocul som nikdy ze by toto vedel aj FF
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
wladas - vie to aj firefox
pepo191992 - odinštaluj si adware sweetIM a všetko svinstvo okolo toho, potom odinštaluj aj pluginy z firefoxu toho sweetIM a zmeň vyhľadávací "engine" na google späť z toho sweetim.
pepo191992 - odinštaluj si adware sweetIM a všetko svinstvo okolo toho, potom odinštaluj aj pluginy z firefoxu toho sweetIM a zmeň vyhľadávací "engine" na google späť z toho sweetim.
-
pepo191992
Medium Star
v pc to uz nemam a v mozile medzi doplnkami tiez uz nic nemam take...
about:config -> browser.search.defaultenginename -> pravym -> obnoviť predvelenú hodnotu
iceman: skus https://addons.mozilla.org/sk/firefox/a ... -dial-5721
iceman: skus https://addons.mozilla.org/sk/firefox/a ... -dial-5721
stalo sa niekomu ze pri google.sk mu vyhadzuje pod googlom reklamu? je to otravne a chcel by som to odstranit a nemam ani tusenia ako sa to tam dostalo
jediny popis je ze ads not by this site
jediny popis je ze ads not by this site
-
Corn Flake
Guru wannabe
Pravdepodobne to robí nejaký addon alebo nejaké iné svinstvo v PC.
Zdravím,
Práve sa mi updatol FF a všetko sa mi "zväčšilo" nie len že sa zväčšil obsah stránok (napríklad aj tu na hojku mám rozmazané všetky smajlíky atď.) ale zväčšilo sa mi aj UI ako panel záložiek, lišta s vyhľadávaním a lišta s adresou. Všetky obrázky čo mám na záložkách sú veľké a tým pádom rozmazané...
Obsah stránky si viem zmeniť cez ctrl + - ale nikdy som to doteraz robiť nemusel.
Dá sa to nejako všetko zmenšiť?
Veľká vďaka.
//na obrázku to asi nie je moc vidieť ale dúfam, že aspoň chápete čo tým myslím. Aj keď na stránke dám ctrl 0 tak mi to automaticky nastavilo default na to väčšie aj keď som to tak predtým nemal.
Práve sa mi updatol FF a všetko sa mi "zväčšilo" nie len že sa zväčšil obsah stránok (napríklad aj tu na hojku mám rozmazané všetky smajlíky atď.) ale zväčšilo sa mi aj UI ako panel záložiek, lišta s vyhľadávaním a lišta s adresou. Všetky obrázky čo mám na záložkách sú veľké a tým pádom rozmazané...
Obsah stránky si viem zmeniť cez ctrl + - ale nikdy som to doteraz robiť nemusel.
Dá sa to nejako všetko zmenšiť?
Veľká vďaka.
//na obrázku to asi nie je moc vidieť ale dúfam, že aspoň chápete čo tým myslím. Aj keď na stránke dám ctrl 0 tak mi to automaticky nastavilo default na to väčšie aj keď som to tak predtým nemal.
Firefox 22 sa prisposobuje DPI na monitore
v about:config zmen hodnotu
na nieco kladne (1.0 by malo byt 100% velkost)
http://www.mentby.com/Group/support-fir ... o-big.html
v about:config zmen hodnotu
Kód: Vybrať všetko
layout.css.devPixelsPerPxhttp://www.mentby.com/Group/support-fir ... o-big.html
ďakujem, toto by aj mohlo byť ono ale aj tak sa mi to zdá nejaké iné
nedá sa to niekde získať to nastavenie, z minulej verzie? aby to bolo rovnaké ? lebo napríklad teraz mám strašne malé taby(tzn. že keď dám myšku hore na okraj tak sa mi nedá kliknúť na tab lebo je moc malý a je tam len prázdno)
nedá sa to niekde získať to nastavenie, z minulej verzie? aby to bolo rovnaké ? lebo napríklad teraz mám strašne malé taby(tzn. že keď dám myšku hore na okraj tak sa mi nedá kliknúť na tab lebo je moc malý a je tam len prázdno)
ja som kvoli tomuto problemu presiel na Chrome, mam beta kanal FF a uz mesiac cakam kym to opravia
teda dufam ze s tym daco urobia lebo Chrome ja dost pazravy
// skus toto (citacia z toho mojho linku)
teda dufam ze s tym daco urobia lebo Chrome ja dost pazravy
// skus toto (citacia z toho mojho linku)
1. use -0.8 instead of -1.0.
2. install Theme & Font Size Changer
3. check out and change as necessary any previously made related user.css entries
Páni mám na Vás otázku. Cez firefox mi už zopár dní nejde vôbec prehrávať stream webových rádií. Napríklad mi vôbec nefunguje http://www.danceradio.cz a ani http://www.europa2.sk. Všetky doplnky sú aktualizované ale proste nič. Taktiež ani cez Google Chrome mi to nechce prehrávať stream webových rádií. Vie mi niekto poradiť, čo treba spraviť? Porovnával som nastavenie Firefoxu na mojom PC a bratovom notebooku. Všetko je úplne rovnaké až na podaktoré doplnky, ktoré má on navyše. Tento problém sa mi už vyskytol asi 2 alebo 3 krát. Naposledy to bolo približne pred 2 rokmy a nepamätám si, čo som vtedy vôbec spravil, aby som to spojazdnil. Úplne zmazať firefox nechcem, nakoľko mám v ňom veľa uložených kariet a prístupových hesiel ku fóram, klubom, internetovým obchodom atď. Budem vďačný za každú radu.
- Prílohy
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nema to nic s flashom? Sorry ze takto neskorsie.
Myslel som si, že to s flashom niečo bude mať, tak som všetko odinštaloval a skúsil nainštalovať staršie verzie. Bohužiaľ to nepomohlo. Ani najnovšie verzie nepomohli.
skus VLC prehravac....
s prepáčením kakať už na firefox...tolerujem im to roky, čo robia tieto oničom verzie...posledné týždne mi firefox crashol viac-krát ako za posledné roky...dnes už asi 4x napríklad...sladká verzia nejaká 3.x ...tam človek nikdy nikdy nemal problém so stabilitou a pádmi...teraz ?
....teoreticky by som bral, že je to možno spôsobené skinom (FXChrome) ale tomu sa mi nechce veriť a ak áno o dôvod viac sa na to vytentiť...