V: Samsung Galaxy S2 za S4 + doplatok
V: Samsung Galaxy S2 za S4 + doplatok
Vymením Samsung Galaxy S2 kupovaný asi pred pol rokom sa S4 + doplatím
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Re: V: Samsung Galaxy S2 za S4 + doplatok
dopln si bydlisko
poprípade môže byť aj S3
-
Silmer
Darca
vela stastia...
sry za OT, ale velmo pochybujem ze by sa niekto taky nasiel.
sry za OT, ale velmo pochybujem ze by sa niekto taky nasiel.
-
uplink
VIP
ryder - nechcem Ti rýpať do threadu, ani inzerátu. Ale máš tak 0.000045% šancu že Ti to niekto vymení. Obvykle keď má človek už S3/S4, tak ju má preto, lebo mal skúsenosti s S2. Táto situácia funguje keď máš niečo extra z minulosti, povedzme by si mal HTC One X, alebo HTC One S a ten si chcel vymeniť za One + doplatok, ale aj tam je to dosť malá šanca. Obvykle keď má človek lepší model, tak ho nevymení za horší. S grafikami je to iné, ak človek nevyužije potenciál. Ale pri mobiloch je to dosť nízka šanca. To len bokom.
-
johny541
King
Nechajte to tak. Nikdy nevieš. Ja som teraz vymenil staršie slabšie auto v horšej výbave za lepšie, novšie, väčšie, silnejšie...A taktiež mi každý hovoril "veľa štastia".
Možno niekto bude potrebovať prachy, chce ostať verný značke a OS, tak prečo nie...
Nemusíte tu filozofovať. Ak dá niekto hlúpy inzerát, tak to pochopí, keď sa mu nikto neozve.
Možno niekto bude potrebovať prachy, chce ostať verný značke a OS, tak prečo nie...
Nemusíte tu filozofovať. Ak dá niekto hlúpy inzerát, tak to pochopí, keď sa mu nikto neozve.
Sorry, ale hovoríte blbosti. Prezrite si bazoš. Sú tam stovky inzerátov výmeny lepšieho za horší. Taký dôvod, že "potreba financií" vás nenapadol? To je tak trochu dôvod drvivej väčšiny predajov a výmien. S S4-kou to reálne nevidím, je to čerstvý model, a človek, čo si ho kúpil ho tak skoro nepredá, no S3-ka je veľmi reálna, aj keď skôr na Bazoši, nie tu. Ak by som mal S3, a potreboval by som súrne 100€, určite by som to vymenil za S2. Jeho inzerát nie je v žiadnom prípade hlúpy.