aky STB pre iptv?
aky STB pre iptv?
chcem sa opytat aky si mam kupit STB pre sledovanie iptv? mam platene linky na televizie a chcem to pozerat na tv cez daky stb.dakujem za radu
Re: aky STB pre iptv?
to asi jedine HTPC kde si to normalne otvoris v browsery ale usefull biedne
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skus dune, ja mam tento: http://dune-hd.com/eng/products/full_hd ... players/15 a pozeram na nom antik iptv.
awtt.. cez ten STB máš prístup k všetkým programom z antiku alebo len k tým, ktoré vysielajú cez ich virtuálne STB?
vies v dune aj upravovat playlist?
-
awtt
Medium Professional
Mam pristup len k tym co su zadarmo.
Neviem ktore vysielaju cez STB, ale mam pristup proste k vsetkym co mi najde VLC
Upravovat vies jasne, ma to taku jednoduchu logiku kde si vytvoris priecinok, hodis tam taky textak s predefinovanou strukturou kde si zadefinujes stream, cover obrazok atd atd..
(Keby si mal potom nahodou zaujem viem ti zaslat nejame moje streamy co pouzivam.)
Neviem ktore vysielaju cez STB, ale mam pristup proste k vsetkym co mi najde VLC
Upravovat vies jasne, ma to taku jednoduchu logiku kde si vytvoris priecinok, hodis tam taky textak s predefinovanou strukturou kde si zadefinujes stream, cover obrazok atd atd..
(Keby si mal potom nahodou zaujem viem ti zaslat nejame moje streamy co pouzivam.)
a kde si ho kupil a mas k nemu aj ovladac, btw nemohol by si poslat obr ako vyzera obrazovka kde mas tie streams?, cita to aj rtmp?awtt napísal:Mam pristup len k tym co su zadarmo.
-
awtt
Medium Professional
Kupil som ho v alze. (aj s ovladacom)
Vecer upnem screenshot.
//autoeditácia príspevku (03 Jún 2013, 20:26:46)
Ja to mam takto.
Tam si vies nastavit v tom subore aj ikonky, velkost, radenie no proste vsetko.. (je to nieco ako ekvivalent .ini suboru)
Vecer upnem screenshot.
Ja to mam takto.
Tam si vies nastavit v tom subore aj ikonky, velkost, radenie no proste vsetko.. (je to nieco ako ekvivalent .ini suboru)
[quote="awtt"]Kupil som ho v alze. (aj s ovladacom)
Vecer upnem screenshot.
Ja to mam takto.
Tam si vies nastavit v tom subore aj ikonky, velkost, radenie no proste vsetko.. (je to nieco ako ekvivalent .ini suboru)[/
spusta ti to aj rtmp:// ?
Vecer upnem screenshot.
Ja to mam takto.
Tam si vies nastavit v tom subore aj ikonky, velkost, radenie no proste vsetko.. (je to nieco ako ekvivalent .ini suboru)[/
spusta ti to aj rtmp:// ?