The Killing

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Pascalwb
Addict
Addict

The Killing

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Ak som dobre hladal, tak serial tu este nema temu.

http://www.csfd.cz/film/294212-killing-the/

Jedna sa o krimi serial. Zalozeny na danskom serialy, ale povedal by som, ze je to natocone dobre, ziadny blby americky remake. Skor taka europska atmosfera z toho ide. Prvy pripad sa riesi 2. serie. Potom serial zrusili a nasledne obnovili. Novy pripad by mali uz vyriesit za jednu seriu. Odporucam, kto ma rad krimi. Je to sice pomalsie a ukecanejsie, ale to vobec nevadi, pekne zamotane a vraha spoznate az v poslednej casti.

Prave zacala 3. seria. Serial som objavil az po konci 2. serie, cize teraz bude dost blbe cakat na nove casti.

Spoiler k prvej casti 3. serie.
Spoiler
Atmosfera trochu ina ako prvy pripad, viac na ulici. Som rad, ze to nezmenili a stale sa drzia tej atmosfery a nikam sa neponahlaju. Ten farar co tam zreboval tie cisla, bude podla mna podozrivy. Ten co znasilnil na konci tu lesbicku stym nebude mat nic. Na konci to tam boli tela pohodene ak som dobre videl, cize mame serieoveho vraha.
DonAndres
Light Star
Light Star

Re: The Killing

Príspevok od používateľa DonAndres »

Z tohto seriálu som videl pilot, celkom ma zaujal. Určite sa do toho pustím cez letné prázdniny.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Pascalwb:
Spoiler
nebola tam žiadna lesbička.
Seriál som zhltol už pred rokom, mmntálne sa chystám na pôvodný dánsky + Broen.
Tretia séria fajn, uvidí sa ďalej...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Oplatí sa to? Lebo akosi mám obavu, mám toho rozpozeraného strašne veľa. :D
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hughito: ja už ani nerátam koľko seriálov pozerám... stratil by som sa pri 15stom. (a ďalších minimálne 20 v poradovníku na ktoré nie je čas)

Nie je to zlé, atmosféra ostala, len to potrebuje rozbeh ako tomu bolo predtým.
Pascalwb
Addict
Addict

Sarger: Jak ze nebola. http://www.edna.cz/the-killing/postavy/bullet/

BTW tiez sledujem asi 20 serialov, ale nikdy nejdu naraz, max tak 5/6 ich bezi naraz. Ale bez app v mobile by som ani nevedel co pozeram :D
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Až na to že hlas má ako chalan.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tiez som na tento serial pred casom narazil, momentalne som v polovici prvej serie a velmi sa mi to paci. Inteligentne kriminalky mam rad v The Killing na rozdiel od vacsiny serialovych kriminalok chyba humor a autori sa viac zameriavaju na temnu atmosferu, co mne osobne vyhovuje. U mna je to velmi dobra nahrada za nedavno dopozerany Life, ktory bol sice tak polokomedialnou kriminalkou, ale aj tak na vybornej urovni. Uvidim co sa vyvinie z The Killing, ale kedze su uz 3 serie, tak to asi nebude zle :)
elessar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa elessar »

mne osobne to prislo troska zdlhave, ale celkovo sa mi to pacilo. Len ma troska iritoval ten 24/7/365 dazd :D
Pascalwb
Addict
Addict

Je dobre, ze to tak nechali a nesnazia sa z toho spravit nejaku akcnu, rychlovku.

GothaR: o tom serialy som nepocul, vyzera to zaujimavo, aj ked pri pohlade na to, ze to robilo NBC sa necudujem, ze to ma len 2 serie.
rastikbart
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rastikbart »

Life je dobry serial, odporucam
Pascalwb
Addict
Addict

Tak po 4 ep moji podozrivi.
Spoiler
Najprv som si myslel, ze Kallienej matky chlap, ale po poslednej casti to nebude on.
Dalej ten chlap co znasilnil Twicha.
Potom ten chlap v aute, co dal najest Kallie, uz neviem kto to bol.
Niekto pisal, ze mozno ten straznik z vezenia, tiez mozne.
Alebo Holderov partner.
Potom tu este ostava ten knaz. :D
No dost vela podozrivych.
Life som zacal pozerat, je to dobre, len tie pripady su take moc jednoduche.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tuším 9 dielov za sebou a som nadšený. Presne podľa môjho gusta, jedne prípad, jedna séria (a bočné, ale prelínajúce sa deje). Trochu mi pripomína tzv. najlepší seriál ever - The Wire, čo je teda :plus: .
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Jeden pripad - dve serie :) Ja som ich dal skoro naraz, teraz som zacal s tretou seriou a opat sa to velmi pekne rozbieha. Stale sa mi tazko veri, ze v sucasnosti vznika taky kvalitny serial bez tradicnych hollywoodskych veci ako su hi-tech vysetrovacie metody, ultra rychle vysetrovanie zalozene na velkych nahodach, atd.
U mna 5/5 *
Pascalwb
Addict
Addict

nj, super je aj to, ze mozes hadat vraha. Uz moc casti do konca serie neostava, nejakych 9 asi, tak snad to nakonci neuzavru nejak rychlo. Dalsiu seriu nevidim moc ruzovo, lebo ratingy su slabe.
Podobny je este aj Broadchurch od BBC 8 dielna seria, jeden pripad, nebolo to take prepracovane ako Killing, ale stale dobre. Mala to byt jednorazovka, ale obnovili to na dalsiu seriu.
Take CSI ma milion serii a poriadnych krimi serialov vela neni.
hughito
Redeemer
Redeemer

GothaR napísal:Jeden pripad - dve serie :) Ja som ich dal skoro naraz, teraz som zacal s tretou seriou a opat sa to velmi pekne rozbieha. Stale sa mi tazko veri, ze v sucasnosti vznika taky kvalitny serial bez tradicnych hollywoodskych veci ako su hi-tech vysetrovacie metody, ultra rychle vysetrovanie zalozene na velkych nahodach, atd.
U mna 5/5 *
Však to! Totálny The Wire. Kto nepozná a nepozeral, tak má na 5 sérií vystarané. Je to ešte lepšie. :)

edit: Akurát som dopozeral prvú sériu...pff, totálne klifhangery, tak to má byť. :)
Pascalwb
Addict
Addict

Tak 3x09 este jedna cast a potom dvojdielne finale.
Spoiler
Moj podozrivy bol dnes velmi napadny. Holderov partner Reddick, on priniesol tie prstene, jemu Bullet volala, cize tak sa mohol dozvediet, ze to vie. Mal zranenu ruku. teraz ma ale napadlo, ze ked Bullet vedela, ze to je on, preco by volala na policiu. Ten strasnik v base sa mozno len sprava tak blbo a nema stym nic.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Na odporucanie som zacal pozerat a myslim, ze celkom kvalitny serial na leto, prvu a druhu seriu som prebehol za par dni pretoze uz bola vonku a bol som zvedavy. Tretia vyzera zatial tiez zaujmavo.
hughito
Redeemer
Redeemer

Druhá séria mi prišla slabšia ako prvá, ale stále kvalitka. Čoskoro sa pustím do tretej.
Pascalwb
Addict
Addict

Aaa je koniec. Clovek sa v dnesnej dobe uz ani na warez nemoze spolahnut, som stiahol verziu bez poslednych 10 min. Naco to tam vobec davaju, stahujte Proper verziu.
Spoiler
Trochu som sklamany z toho konca, 2. seria skoncila ovela lepsie. Namiesto slow motion linden tam mohli uzavriet ostatne postavy. A to co spravila, radsej by som videl, ako sa nanho pozeraju zena, dcera, osotane miesta, kam hadzal mrtvoli ostanu nenajdene atd. Moj tip na Holderovho kolegu nevysiel. Teraz uz len cakat, ci netflix bude chciet aj dalsiu seriu. Aj ked neviem, ako sa z toho Linden dostane. Holder povie, ze to bola sebaobrana alebo nieco podobne asi.
//autoeditácia príspevku (16 Nov 2013, 1:00)
Juhuuu, Netflix si to zobral, a natocia dalsiu seriu (len 6 casti), ale tak lepsie ako nic, AMC s tym nebude mat uz nic. Herci, stab, tvorcovia ostava.
Napísať odpoveď