škaredý obraz videa
škaredý obraz videa
ahojte... chcem jeden seriál (je v aj HD, ale na nete iba asi 300px) ale na stránkach JOJ je aj HD a chcem si ho pomocou screen recorderu nahrať- pustiť obraz, pustiť nahrávač a tak ho nahrať, lenže obraz potom vyzerá takto- (skúšal so viacero screen recorderov- všetko to isté- normálna pracovná plocha aj ostatok je pekný obraz ale vide je takéto- čo s tým môže byť?? deje sa to najmä pri rýchlejších scénach...
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: škaredý obraz videa
Skús Action! od Mirillis. V nastaveniach je aj nejaká vecička keď nahrávaš video, čo by ho mala vylepšiť.
Inak by som si ho radšej stiahol ako takto nahrával aby to malo niekoľko GB.
Inak by som si ho radšej stiahol ako takto nahrával aby to malo niekoľko GB.
pôvodne som chcel kúpiť niečo ako toto: http://www.alza.sk/aver-game-broadcaster-hd-d339359.htm
ale nemal som istotu či to bude fungovať- keď obraz blbne takto pri nahrávaní, asi bude aj keď použijem toto.. ak si to stiahnem, bude to mať škaredý obraz- mne to stojí za to takto si to nahrať, len potrebujem dajako vyriešiť tento problém
nemá náhodou niekto aj takúto strihovú kartu doma?? či by to nemohol za nejakú odmenu vyskúšať..
ale nemal som istotu či to bude fungovať- keď obraz blbne takto pri nahrávaní, asi bude aj keď použijem toto.. ak si to stiahnem, bude to mať škaredý obraz- mne to stojí za to takto si to nahrať, len potrebujem dajako vyriešiť tento problém
-
Dildogripak
Medium Professional
Čau, vidím že máš problém so sťahovaním a nahrávaním. Ja používam na sťahovanie streamov (nie live streamov) tento program INTERNET DOWNLOAD MANAGER.
Skús si ho stiahnuť, 30-dňovú trial verziu a a po inštalácii by sa mal sám integrovať do programu firefox, prípadne chrome (neviem čo používaš), pre istotu si to over v samotnom IDM programe v záložke - STIAHNUTIE - MOŽNOSTI - tam zaškrtni chrome alebo firefox, ak nieje....
Následne choď do toho archívu JOJky kde je ten stream a mal by si mať nad tým možnosť stiahnuť ten daný film.
Veľa šťastia
Skús si ho stiahnuť, 30-dňovú trial verziu a a po inštalácii by sa mal sám integrovať do programu firefox, prípadne chrome (neviem čo používaš), pre istotu si to over v samotnom IDM programe v záložke - STIAHNUTIE - MOŽNOSTI - tam zaškrtni chrome alebo firefox, ak nieje....
Následne choď do toho archívu JOJky kde je ten stream a mal by si mať nad tým možnosť stiahnuť ten daný film.
Veľa šťastia
vyskúšam
potom sa ozvem