Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
chcem si kúpiť ipad mini, pri ktorom uvádzajú displej v rozlíšení 1024x768 - bude potom film v 720p kvalite (mp4) prehrávaní v 720p kvalite??- neviem totiž či to platí aj pre video
ďakujem k+
tak v akej kvalite film v rozlíšení 1280 x 720 bude na ipade mini??
Ak to nieje súrne tak by som počkal na novú generáciu, bude mať už aj retinu a ten rozdiel je podla mna obrovsky
záleží podla toho kedy nová generácia vyje
potrebujem ho až tak okolo 8. až 9. mesiaca tohto roku- mal by byť dovtedy??
to nikto nevie. Ale skôr nie. iPad mini vyšiel 2.11. a Apple vydáva produkty cca každý rok.
Este to nie je vobec iste ze bude mat retinu. Zatial su to vsetko len spekulacie.jukel napísal:Ak to nieje súrne tak by som počkal na novú generáciu, bude mať už aj retinu a ten rozdiel je podla mna obrovsky
prakticky to nie je tak súrne, to ešte uvidím, ale presne, že bude mať retinu nie je isté+ pôvodná otázka-v akej kvalite film v rozlíšení 1280 x 720 bude na ipade mini?? ďakujem 
hej, to mi asi došlo, ale či v cca 480p, alebo či to bude vôbec v HD, alebo cca koľko?
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Full HD: 1920x1080
HD ready: 1280x720
iPad mini: 1024x768
480p:
640×480 4:3
800×480 5:3
720×480 3:2
854×480 16:9
takze aby sme predisli dalsim zbytocnym otazkam - bude to vo vyssej kvalite ako 480p a v nizsej ako HD.
HD ready: 1280x720
iPad mini: 1024x768
480p:
640×480 4:3
800×480 5:3
720×480 3:2
854×480 16:9
takze aby sme predisli dalsim zbytocnym otazkam - bude to vo vyssej kvalite ako 480p a v nizsej ako HD.
čaute..existuje aj nejaka ina aplikacia ako horse booth? niečo podobne s tym že prida konsku hlavu...lebo z tejto horse booth som nejako mimo a neviem to velmi vyriešiť
Problém stále pretrváva, blízky si už zvykli , že mi treba zavolať dva krát, ale ak mi volá niekto cudzí, tak to môže byť mätúce .. nejaké nápady?DEVZYO1G napísal:Zdravím, uz viacero ľudí sa mi sťažovalo, že ak mi volajú, tak mám vždy obsadené, musíš zložiť a zavolať ešte raz, potom to normálne zvoni ...
Mám iPhone 4S, neviete kde by mohla byt chyba ?
Sprav restore, cisty, ziadny backup. Odstran JB, ak ho mas. Vymen si SIM kartu za novu. Manualne zvol bud ciste 3G alebo non-3G. V poradi, ako som pisal. Ak nepomoze, tak sup na reklamaciu.
Neviete kedy sa bude dať update na iOS 7????
-
uplink
VIP
Niečo okolo Jesene, Zimy...ináč na betu aj teraz.
-
Hellboy248
Guru wannabe
daju sa preniest sms z nokie do iphonu?
Keď uvedú nový iPhone. Ja očakávam október...hitman957 napísal:Neviete kedy sa bude dať update na iOS 7????
Fall 2013 cize v jesennom obdobi.. Presne tak, release bude s predstavenim noveho iPhonu