Pneumatiky & Disky

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pneumatiky & Disky

Príspevok od používateľa Hegy »

je to o tom urcit si vyuzitie...
Pokial srsis entuziasmom tak od bravurisov necakaj ze budu s podvozkom hrat jedny husle...
Na druhu stranu ak auto sluzi na presun A->B tak ide len o to, ze Bravuris nebudu hucat ako keby je zle lozisko a budu aj pohodlnejsie...
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Na tom Forde určite nebude jazdiť ako závodník, takže tie Barum Bravuris budú pre to auto vhodnými pneumatikami v danom rozpočte. Na bežné jazdenie mu budú úplne stačiť.
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

nie nie zavodnik urcite niesom :D co ukazuje aj priemerka 4.9 vsade sa vleciem predpisovo ale vzdy plny blbostami v kufri atd takze nemozem aj tak rezat zakruty ide mi o to ze som kupil drahe pneu a tie som znicil za 2tyzdne po obuti. cize uz racej len lacne tak som sa spytal ci niesu nejake problematicke ze budu plavat nejako moc a pod
Noobsz DJ
Guru
Guru

Podľa môjho názoru sa tie pneumatiky budú pri bežnej jazde chovať +/- rovnako ako iné drahšie pneumatiky. Rozdiel by si pociťoval pri jazde na mokrej vozovke, pri brzdení na mokrej vozovke alebo keby si sa hral na závodníka a "rezal" by si zákruty.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Noobsz DJ napísal:Na tom Forde určite nebude jazdiť ako závodník, takže tie Barum Bravuris budú pre to auto vhodnými pneumatikami v danom rozpočte. Na bežné jazdenie mu budú úplne stačiť.
Co mu chyba :twisted:
Fordy maju paradne podvozky vyzera to sice ako krava na kolesach ale podvozky su proti niektorym konkurencnym znackam galakticka technika :oops:
Prílohy
ford
ford
pidrik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pidrik »

krasne krasne, aj zadymilo paradne :mrgreen:
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

to vies tote dizlove rakety :mrgreen:
Noobsz DJ
Guru
Guru

Prosím Vás, potreboval by som poradiť. Tento týždeň budem mať druhé ALU disky pre moje auto ale nakoľko majú poškodený lak, budem ich musieť dať opieskovať a znova nalakovať. Disky to budú konkrétne tie, čo sú na obrázku nižšie. Budú na rovnakom aute, na akom sú teraz. Len to moje je tmavo červenej až bordovej metalízy. Neviem sa rozhodnúť, či mám dať tie disky nalakovať do matnej čiernej farby, lesklej čiernej farby, striebornej farby, bielej farby alebo nejakej s "chrómovým" efektom. Niektorý ľudia mi radia dať disky do striebornej farby, nakoľko sú na aute od výroby chrómové doplnky. Niektorý mi zasa hovoria, že by sa tomu autu hodili čierne disky. Neviem sa rozhodnúť, ktorú farbu dať na tie disky.
Prílohy
20130510125256.jpg
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a keby si to auto odfotil? Lebo "tmavo červenej až bordovej metalízy" si viem predstaviť viacero odtieňov. Ale osobne sa mi viac páčia kontrasty aby kolesa vynikli. Na tmavých sa mi páčia strieborné, na bledých zase čierne. Takže ak to máš bordovú, tak by som dal asi strieborné. A či strieborné, alebo chromové alebo čo ja viem aké a či matné alebo lesklé tak to už neviem. To by bolo treba vidieť aj nejaký vzorkovník, lebo netuším aký je rozdiel medzi chromovou a striebornou. Pre mňa je to to isté
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ak mozem poradit, tak si radsej vyber ine disky...
Noobsz DJ
Guru
Guru

Strieborná sa väčšinou strieka metalíza. Tou chrómovou mám na mysli niečo podobné ako je strieborná farba len s lesklým povrchom. Tá chrómová farba vytvára efekt ako keby tá farba bola zrkadlom. Bohužiaľ tu nikde nemám takú farbu pri sebe. V robote mám sprej s chrómovým efektom. Pohľadám ho a odfotím vrchný kryt, aby si mal predstavu, čo si predstavujem pod chrómovým efektom. V prílohe to auto, na ktoré tie disky pôjdu.

RATZINGER666 disky podobné týmto som mal na predošlom aute a výzorovo sa mi veľmi páčili. Tieto som videl naživo na tom aute a tiež sa mi to veľmi páčilo. Ak som aj našiel iné disky, ktoré by tomu autu zapasovali lepšie, tak nikdy to nebol rozmer vhodný pre to auto. Ja mám náboj kolesa veľký 56mm. Všetky disky čo sa mi páčili a hodili by sa na auto mali stredovú dieru veľkú 57,1mm. Nedokážem dať vyrobiť vymedzovacie krúžky v rozmere 57mm na 56,1mm. Mal som vyhliadnuté ešte jedny disky, lenže tie mali stredovú dieru veľkú iba 54,1mm. Na sústruhu a fréze u nás v robote nevedia tú dieru zväčšiť na ten rozmer. Respektíve vedia, ale neručili by mi za presnosť, nakoľko tie stroje ešte nemajú snímače, podľa ktorých by určili presný stred. Ku fréze ani nie je tak veľký vrták na firme. Do sústruhu sa tie disky nezmestili.
Prílohy
Rover.jpg
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

no tak potom striebornú. Presne tak, ako sú na aute z predošlej fotky. Ale to je môj názor a môj vkus. Ty sa ho nemusíš držať :)
Noobsz DJ
Guru
Guru

Ja by som potreboval čo najviac názorov ohľadom farby tých diskov. Najlepšie aj s nejakým odôvodnením, ako si napísal napríklad v príspevku vyššie. Pri tmavej farbe viac vyniknú disky ak sú striebornej farby.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja som tiež za kontrast. Aký veľký záleží od mnohých faktorov.
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

Noobsz DJ: ja by som dal čierne lesklé. každý tu hovorí o kontraste kolies a metalízy ale mne sa to osobne moc nepáči. ja čo mám svoje auto GIV tak ho mám stieborné a aj kolesá mám stieborné striekané práškovou farbou.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

svetlé so svetlými kolesami ide viac ako tmavé s čiernymi. To čierne koleso bude vyzerať ako z traktoru alebo z kosačky. Tebe robí aspoň kontrast strieborný disk s čiernou pneumatikou. Ale celé čierne koleso na tmavé auto, to je asi to najhoršie čo sa dá na ceste vidieť
1danco22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 1danco22 »

Ahojte :) chcel by som poradiť ohľadom výberu alu diskov ...mam strieborný peugeot 306 break ročník 2000,
zvažujem kúpu 14 palcových elektónov ...15ky nechcem z dôvodu že mám takmer noveé letné gumy ..takže poprosím len 14tky :)
uvažujem nad :

http://www.elektrony.sk/na?page=shop.pr ... egory_id=1

http://www.centrumkolies.sk/product/ron ... ny-128812/

http://www.superdisky.sk/mam/mam-w2-black-polish

najradšj by som bol ak by boli čiernej farby , páči sa mi ten kontrast...popripadne ak viete o nejakých iných čo by sa na moje tak poradte :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tak tie posledne urcite nie... tie dvoje predtym su tiez nic moc, su moc moderne na 306... ale ak by som si mal vybrat, beriem tie prve...
pstros213
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pstros213 »

ja mam taky pocit ze keby tam dal tie posledne tak tym ze je ten kruh cierny by aspon opticky vyzerali vacsie
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

problem je skor v tom, ze akekolvek disky so striebornymi lucmi a ciernym limcom nevyzeraju dobre na ziadnom aute... a dojmom vacsej velkosti urcite posobit nebudu...
Napísať odpoveď