HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla neskoro
Re: HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla nesk
Revolution je ale z nadstavbou Sense.
-
Maxpayne
Light Professional
a? ved oficialna verzia bude mat sense a mne sa to paci
-
Kok
Light Professional
tak objednavka na zagg zrusena teda .. pojdem asi do tej xtremeguard
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
A nezabudni pouzit zlavovy kod vid tema na hojku.
-
uplink
VIP
Taká lamácka. Načo sú dobre všetky tie mody? Som pozeral v noci na mobile tie najznámejšie na YouTube ich "features", však tie Ui vyzerajú vo väčšine ako z roku pána, nič užitočné to nevie, má to nejaké reálne výhody okrem tých šetriacich features a pod, ktoré bežný user aj tak oželie?
Pri iPhonoch vidím zmysel v JB, viem tam tak narvať cracknutú appku. Ale pri Droidoch mi stačí dať žrať aj z neoverených sources a papá všetko poslušne a vždy.
Pri iPhonoch vidím zmysel v JB, viem tam tak narvať cracknutú appku. Ale pri Droidoch mi stačí dať žrať aj z neoverených sources a papá všetko poslušne a vždy.
-
Maxpayne
Light Professional
Mody vylepsuju uz aj tak takmer dokonale,ale pridavaju tam urcite vychytavky,napriklad vyvovalanie menu drzanim tlacitla home,inak uz standart na 4.2.2,nove zoe funkcie,teda tie videa su tam nove,dalej ale to ja nemam, htc logo co je dole na okrasu sa da pouzit ako vstup do menu ci zamknutie telefonu atd,a pre mna hlavne ze som odstranil ten blotware co tam bolo od htc.co pre svk krajinu je zbytocne
-
uplink
VIP
aha, ďakujem za vysvetlenie 
Su to v podstate modifikacie AOSP kodu a vacsinou pridavaju uzitocne veci, rozne nastavenia, tweaky atd.
Napr. naposledy pribudol do Paranoid Android-u HALO - co je v podstate okopirovany chatheads z FB Home avsak spravili to aby to fungovalo v celom systeme na vsetky notifikacie.
Pomoocu modu napr. dokazes modifikovat sw klavesy. Napr. si tam pridas 4te tlacitko. Mozes ho uplne odstranit.
Najpouzivanejsi je Cyanogenmod a vacsina ludi ho pouziva namiesto povodnej ROMky aby sa zbavili zbytocnych bloatware aplikacii alebo im jednoducho nevyhovuje Touchwiz alebo Sense, Motoblur atd.
Mody ti davaju neobmedzene moznosti ako si prisposobit telefon na vlastny obraz.
//mne tie mody nejako nevyhovuju, jednak nemam cas na vsetky tie nastavenia a potom robit zalohy a pod. a jednak mi vyhovuje cisty android. Navyse mam spraveny root a viem si tym padom upravit vsetky potrebne veci. Niekedy este zvykenm menit kernely a to mi staci.
Napr. naposledy pribudol do Paranoid Android-u HALO - co je v podstate okopirovany chatheads z FB Home avsak spravili to aby to fungovalo v celom systeme na vsetky notifikacie.
Pomoocu modu napr. dokazes modifikovat sw klavesy. Napr. si tam pridas 4te tlacitko. Mozes ho uplne odstranit.
Najpouzivanejsi je Cyanogenmod a vacsina ludi ho pouziva namiesto povodnej ROMky aby sa zbavili zbytocnych bloatware aplikacii alebo im jednoducho nevyhovuje Touchwiz alebo Sense, Motoblur atd.
Mody ti davaju neobmedzene moznosti ako si prisposobit telefon na vlastny obraz.
//mne tie mody nejako nevyhovuju, jednak nemam cas na vsetky tie nastavenia a potom robit zalohy a pod. a jednak mi vyhovuje cisty android. Navyse mam spraveny root a viem si tym padom upravit vsetky potrebne veci. Niekedy este zvykenm menit kernely a to mi staci.
-
uplink
VIP
A ako je to so stabilitou? Neohrozuje to základné funkcie telefónu? Ako volanie, sms, nehrozí že budeš volať niekomu a nejako to zblbne?
-
Maxpayne
Light Professional
nie,vsetko je stabilne,a funkcne ako keby mas original fw,navyse ak by sa nasla nejaka chyba,uzivatelia to hned zahlasia a fixne sa v dalsej verzii,nemusis sa bat ze by ti sam fon zacial posielam sms ci volat,to skor crack aplikacie spravia
Stale tam mas urcite riziko ale napr. ked si kliknes na get.cm tam mozes vidiet ze pri CM si mozes vybrat z ronych vydani. Cize stable, release candidate M snapshot, nightly experiments.
Stable vydania su urcene pre kazdodenne pouzitie. Vacsinou su vyladene a s minimalnym poctom chyb atd.
Cize predtym ako si nainstalujes nejaky mod, musis si dopredu zistit a poprecitat ktora verzia je najstabilnejsia a pod.
Stable vydania su urcene pre kazdodenne pouzitie. Vacsinou su vyladene a s minimalnym poctom chyb atd.
Cize predtym ako si nainstalujes nejaky mod, musis si dopredu zistit a poprecitat ktora verzia je najstabilnejsia a pod.
kazdopadne vzdy sa najdu nejake bugy a nieje to asi nikdy tak stabilne ako stock...
momentlane som nahodil PACMANa na moju Xperiu T, vela nastaveni, sviznejsi system, ale mal som problem s fotakom ktory fotil len 5mpix... potom vysiel nato fix a uz ide aj ten... kazdopadne keby som na to nemal cas ,tak spravim root a pomocou titanium backupu zmazem aspon zbytocny blotware ( doteraz som bezal na takto upravenej STOCK a bolo to ok, odost lepsie ako pred premazanim)
momentlane som nahodil PACMANa na moju Xperiu T, vela nastaveni, sviznejsi system, ale mal som problem s fotakom ktory fotil len 5mpix... potom vysiel nato fix a uz ide aj ten... kazdopadne keby som na to nemal cas ,tak spravim root a pomocou titanium backupu zmazem aspon zbytocny blotware ( doteraz som bezal na takto upravenej STOCK a bolo to ok, odost lepsie ako pred premazanim)
-
Maxpayne
Light Professional
ja pouzivam android revolution 10.1 co je vlastne stock rom len upravena tym,ze premazane somarinky a lepsia optimalizacia systemu,takze spokojnost,ine ani nebudem davat na htc one,s tymto som spokojny
-
Fabo
Hardcore addict
Na mojej starej motorole bol napriklad CM7 (2.3) stabilnejsi ako official (2.2).
Po asi tyzdni dvoch som presiel aj na Nexuse na CM, z dovodu lepsej modifikovatelnosti systemu (lockscreen modifikacie, vacsia sada nastaveni displeja, lepse moznosti nastaveni zvukov, lepsie moznosti taktovania smerom hore aj dole), moznosti otvorit listu rychlych nastaveni nielen stiahnutim listy dvoma prstami, ale jednym prstom v rohu, kvoli widgetom rychleho nastavenia v notifikacnej liste (ktore vo vanilla androide nie su, su ale vo vacsine brand verzii vr. touchwiz) no a pre mna osobne bola dost velka vyhoda aj moznost vyuzivat plnohodnotne obsiahnuty terminal, vratane ssh a podobnych srand.
Root samotny nepocitam, to som urobil okamzite aj na stocku. Franco kernel takisto nepocitam.
Po asi tyzdni dvoch som presiel aj na Nexuse na CM, z dovodu lepsej modifikovatelnosti systemu (lockscreen modifikacie, vacsia sada nastaveni displeja, lepse moznosti nastaveni zvukov, lepsie moznosti taktovania smerom hore aj dole), moznosti otvorit listu rychlych nastaveni nielen stiahnutim listy dvoma prstami, ale jednym prstom v rohu, kvoli widgetom rychleho nastavenia v notifikacnej liste (ktore vo vanilla androide nie su, su ale vo vacsine brand verzii vr. touchwiz) no a pre mna osobne bola dost velka vyhoda aj moznost vyuzivat plnohodnotne obsiahnuty terminal, vratane ssh a podobnych srand.
Root samotny nepocitam, to som urobil okamzite aj na stocku. Franco kernel takisto nepocitam.
Keď už tu je taká debata o Rom-kách, tak skúšali ste niekto Boot Manager?
-
Maxpayne
Light Professional
co to ma ako robit? 
-
uplink
VIP
Pekný je, ale mohli spraviť kráľovský krok a nechať mu všetok HW až na display, ten kľudne HD ready. Nevidím dôvod pristúpiť ku dvojjadru a znížiť kapacitu batérie. Samozrejme veľkosť, ale mohli sa pohrať. Takto to bude ľudovejšia voľba HTC One. Ono mne, zástancovi 4" mobilov One vôbec nevadí, práve naopak. Príde mi podobne skladný ako bola Xperia P, alebo HTC Desire X.
-
Maxpayne
Light Professional
no tak uz sa da robit s-off ,neviem co to ma presne robit ale zrejme vacsie modifikacie systemu,vyzera to potom takto a da sa menit aj cid na super cid,same jednotky 
//obrazky vkladaj do priloh
//obrazky vkladaj do priloh
-
Kok
Light Professional
Po prezerani kadejakych puzdier a obalov som sa rozhodol, ze moj fon je az prilis pekny na to, aby bol v puzdre. Pre pokoj na dusi som sa vsak rozhodol, ze si zoberiem nejake kozene puzdro na vykrytie casu kym ho nemam v paprciach. Potom som nasiel Toto: http://www.etsy.com/uk/listing/15208075 ... gallery_23
Vyzera luxusne a je to material ktoremu mozem verit
Vyzera luxusne a je to material ktoremu mozem verit