League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

dk.samper
Expert
Expert

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa dk.samper »

ja som tiež hral na EUNE a potom som sa transferol na EUW,prešiel si placement seriou a skončil v silver IV...teraz som v silver V a MMR mam tak nizky,ze hram s ludmi z bronzu III
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Ja som v Silver III a MMR mám taký vysoký že hrám z Gold hráčmi, poprípade Plat čo majú nízky MMR, takže spokojnosť ;)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

DEVZYO1G napísal:Ja som v Silver III a MMR mám taký vysoký že hrám z Gold hráčmi, poprípade Plat čo majú nízky MMR, takže spokojnosť ;)
na easte som bol na tom rovnako...nechapem preco ma zo silver 3 hodilo sfleku do bronze 1 -.- teraz hram s ludmi zo silver 5ky vacsinou, a vela z nich su noobi :(
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

No a ty mas byt lepsi ako oni, pickut championa ktory je tanky a moze carry aj noobov (a vies s nim hrat proti komukolvek), napriklad ja pouzivam Ryze :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to predsa robim, ale niekedy mi hodi takych ludi do teamu ze mozem mat skore aj 20/2 a je to prehra :D
xH4wK

noa ? neda sa vyhrat 100% hier.
Ja mam z ryze cez ~150 hier a 64% win rate.. takze stupam v elo..
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

gold je taky isty odpad ako bronze a silver ...
DEVZYO1G
Addict
Addict

Na retardov narazíš aj v Platinum a Diamond (vlastná skúsenosť .. )

//autoeditácia príspevku (04 Jún 2013, 18:50)
http://www.lolking.net/summoner/euw/34515845#history

Dneska som po dlhšom čase zase zahral na jedinom acc pre ktory nemám využitie.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

lol tato hra,komedia,po polstoroci si zahram a dementi stale banuju tych istych?koho vy banujete,mne dali report,lebo som si banol dariusa,tryndu a gravena.po spravnosti by to podla nich malo byt:amumu,blitz,kassadin :D to sa uz banuje pol roka.celu hru v chate report shaco troll ban,fakt tato hra urcena len pre deti+ sikmooky odpad co nic ine nepozna.podla mojho skromneho nazoru by sa to malo volat league of faggots.:D
DEVZYO1G
Addict
Addict

ja si vzdy zabanujem co vyhovuje mne, vacsinou nieco ako zed, zac, hecarim, kassa, kha, obcas malphite, ezreal, kayle, nautilus ..
ono sa niekedy oplati nezabanovat champov ako blitz / amumu / shen pretoze si to potom niekde automaticky pickne aj ked nema ponatia ako toho champa hrat, alebo napriklad taky shen, kludne nech si ho enemy picknu, noa? Ved je to v podstate useless champ ktory nema ziadny damage output ..
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Son-Goku napísal:lol tato hra,komedia,po polstoroci si zahram a dementi stale banuju tych istych?koho vy banujete,mne dali report,lebo som si banol dariusa,tryndu a gravena.po spravnosti by to podla nich malo byt:amumu,blitz,kassadin :D to sa uz banuje pol roka.celu hru v chate report shaco troll ban,fakt tato hra urcena len pre deti+ sikmooky odpad co nic ine nepozna.podla mojho skromneho nazoru by sa to malo volat league of faggots.:D
citim ze niekto presiel na dotu2 :smt059
-ja osobne by som lol hru zakazal
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Pokial nemate napisat nieco co by hracom LoL pomohlo, pobavilo nas, nakoplo nas, zaujalo nas alebo inak informovalo, zdrzte sa radsej komentara.
100stran tejto temy je o tom ako komu nejde pretoze ma v hre trollov. Ano vsetci to zazivame, kazdy z nas to vie a vsetci vieme ze sa to deje. Je to najhranejsia online hra na svete s najviac registrovanymi hracmi.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

M4jk1:-) napísal: citim ze niekto presiel na dotu2 :smt059
-ja osobne by som lol hru zakazal
kuruj tomu,a teraz ked som objavil ako nastavit kameru na seba :smt033
co chces ake rady pocut?phreak: tons of cocks in my ass
Tam za take reci ktore citavam v chate v lolku, je v dote mute ban na tyzden.ziadne take ze 7 hier a si free.bum bac.dota sa nic nehra.ak narazas na to ze sa tu spomina dota,a vadi ti to.skus si zahrat mesiac tu hru,aby si si vytvoril nazor.ale tebe vadi secret shop :roll:
btw aj tak v tejto teme,viac menej kazdy vyplakava.aby sa nepovedali mam prave mute na tyzden(co uz nadavam rusakom)
iceman1414
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa iceman1414 »

Son-Goku ani sa nečudujem že ťa chce každý zabanovať.

PS: nikoho nezaujímajú vaše reči z prehratej hry a z trollov vo vašom tíme.
xH4wK

Guess what, nikoho nezaujima ze si presiel na dotu :D

A hadaj co, teraz sa ti dota paci lebo je tam nieco nove co mozes objavova ale po case sa dostanes na uroven ako v lolku kde budes prehravat lebo sa ti bude zdat ze ostatni nie su dost dobry a hadaj co, to nie je v ostatnych ale v tebe ano je to teamova hra ale ak si lepsi a mas na to tak budes stupat pretoze jedna prehrana hra je nic v porovnani s vyhrami ktore mozes ziskat pretoze si lepsi
Ak prehravate viac ako vyhravate je to len cisto na vas, nie je to hrou ani ostatnymi hracmi ale vami.
lekoklatik
VIP
VIP

Amen -_-
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

xH4wK napísal:....je to len cisto na vas, nie je to hrou ani ostatnymi hracmi ale vami...
:?: ak hram vyrovnany top tj. sme rovnako dobri, bojujeme medzi sebou, nemozeme odist ani ja ani on...
...bot alebo mid zacne prehravat / feedovat...
enemy ganker je stale na tope... tj ja som v nevyhode, nedokazem udrzat line proti dvom pripadne trom ked pride aj s midu...

tak sa pytam v com a ako je to na mne ? ako dokazem ovplyvnit hru :?:

darmo komunita a match-making system su velmi zle...

vidno to uz len na tebe, ked si myslis ze si dobry a myslis ze aj ostatni maju take hry a spoluhracov ako ty a nevies pochopit ze dakto ma 8 z 10 troll hru pretoze si zazil zlu hru 1/10 a nie ako ja :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

xH4wK napísal:Guess what, nikoho nezaujima ze si presiel na dotu :D

A hadaj co, teraz sa ti dota paci lebo je tam nieco nove co mozes objavova ale po case sa dostanes na uroven ako v lolku kde budes prehravat lebo sa ti bude zdat ze ostatni nie su dost dobry a hadaj co, to nie je v ostatnych ale v tebe ano je to teamova hra ale ak si lepsi a mas na to tak budes stupat pretoze jedna prehrana hra je nic v porovnani s vyhrami ktore mozes ziskat pretoze si lepsi
Ak prehravate viac ako vyhravate je to len cisto na vas, nie je to hrou ani ostatnymi hracmi ale vami.
s tou poslednou vetou tiez nesuhlasim, niekto ma holt stastie na teamy a niekto naopak smolu, sam team nepotiahnes :D ale zvysok je pravda, naco omielat dookola ze sa nedari, potom to tu vyzera ako nejaky whinelist :lol:
xH4wK

Forsaken napísal:
:?: ak hram vyrovnany top tj. sme rovnako dobri, bojujeme medzi sebou, nemozeme odist ani ja ani on...
enemy ganker je stale na tope... tj ja som v nevyhode, nedokazem udrzat line proti dvom pripadne trom ked pride aj s midu...

vidno to uz len na tebe, ked si myslis ze si dobry a myslis ze aj ostatni maju take hry a spoluhracov ako ty a nevies pochopit ze dakto ma 8 z 10 troll hru pretoze si zazil zlu hru 1/10 a nie ako ja :)
Ak si na tope rovnako dobry tak to zjavne znamena ze si na ele kde mas byt.
Je kopa veci ktore mozes spravit pre vyhru ... staci davat pozor ucit sa a sledovat co sa deje ...
je na mide gank kde hrozi ze enemy bude divovat ? tak tam zbehni
z tvojej lane zmizol enemy a bezi na mid ? tak chod za nim
si support a mid nekupuje wardy, zbytocne mu pisat, kup ich za neho, taktiez mozes ganknut mid ked uz mu nesies wardy
si mid a clovek z tvojej lane siel na bazu ? na co cakas chod ganknut mid/top pripadne stealnut enemy jungle
staci pouzivat common sense a nemat v hlave len jedno ze MUSIM BYT NA MOJEJ LANE A NESTRATIT ANI CREEPA
a hlavne spravit si zoznam s 2 championmi per role a hrat s nimi, nie kazdu hru iny champion s ktorymi je clovek na inej urovni lebo takto v elo stupat nebudes
kopa takychto rad sa najde ak clovek vie co hladat a nechce ostat v low elo, veci ako poznat enemy ability a cooldowny a ked enemy missne dolezitu abilitu tak je cas utoku su uplne zaklady ktore ma clovek vediet.. ale hlavne je vediet hrat svojho championa a vediet coho je schopny
ale hlavne je prestat pisat do chatu chyby ostatnych, toto je hlavny dovod prehier... pretoze ak tebe niekto napise ze si spravil nieco zle urcite nehras lepsie a naopak ak to niekomu pises ty tak tiez nehra lepsie...
Uz som vyhral kopu hier kde moj tym prehraval ale ja som to nevzdal a vyhrali sme late game a proste je kopa premennych treba ich vediet vyuzit
lekoklatik
VIP
VIP

Forsaken napísal:

Pisal taktiez o tom, ze nie kazdu hru mozes vyhrat.
Vysvetli mi prosim ta, ako ej mozne ze po kkt high elo hracov uz niekolko krat vytiahli nejaky smurf acc za par tyzdnov z uplne zaciatkoveho elo zas do diamantu ci platiny.
Tu ide o to (a pisem o tom uz po 100x (uz som sem hodil niekolko zdrojov a komentarov a rad ludi ktori s tym nemaju problem)) ako sa spravas k hre ty. Staci ked niekto z teamu vidi ze vies co robis a pripoji sa k tebe (to je napriklad moj pripad ked vidim ze niekto z nasho teamu ma aj hlavu a tak ho nasledujem), staci ked ty pomozes celemu teamu (tak ako to hawk spomina) a staci ked prestanes vypisovat do chatu (hotwire to robis napr. ty, niekolko krat som ti to vycital a upozornoval som ta aby si sa venoval svojej hre). Ak chces stupad hore, musis byt lepsi, musis tomu venvoat viac casu. Ak nemas cas a necvicis a nevenujes as tomu, tak hraj pre radost a ked nestupas s elom tak nehraj ranked, ked to hras len aby si sa zabavil (chapem ze je hodnotnejsie a obcas aj zabavnejsie hrat o nieco (o elo) ako len tak pobehovat).
Chces aby ta hra ohodnotila za tvoj vykon? Tak nejaky vykon podaj, daj nieco tej hre aby ti dala nieco ona.
Napísať odpoveď