urcite aj nieco ine, ale toto je predsa take...ine
Práca, brigády
Re: Práca, brigády
pokec (azet) v ZA hlada nejakych ludi tusim 
Má niekto skúsenosti s INDEX NOSLUŠ? Vyzerajú dosť seriózne a majú zaujímavé ponuky, tak sa pýtam.
ja mam v KE, celkom v pohode, ako kazdy servis..
Hádam posledná otázka: aké personálne agentúry (okrem INDEX NOSLUŠ a GRAFTON) sledujete pri hľadaní brigády? Teda také, ktoré poskytujú brigády pre absolventov strednej školy, nejaké pomocné práce a pod.
Jasné, na Profesia.sk ich je vypísaných veľa, ale málo z nich ponúka dlhodobé manuálne práce, skôr ponúkajú prácu pre developerov, programátorov, manažérov, asistentov a pod.
Jasné, na Profesia.sk ich je vypísaných veľa, ale málo z nich ponúka dlhodobé manuálne práce, skôr ponúkajú prácu pre developerov, programátorov, manažérov, asistentov a pod.
Ja som asi ch*j, ale radsej nebudem mat brigadu ako robit pre noslus a podobne agentury, ovela lepsie su malicke agenturky, tie tak nezdieraju.
Hej, veď práve preto sa pýtam na nejaké iné agentúry. Cez ktoré z tých menších si brigádu hľadáš Ty? Lebo jasné, menšie agentúry si účtujú nižšie poplatky za sprostredkovanie, ale zase je vyššia pravdepodobnosť, že to bude nejaký o-yeah-b.SRneC napísal:Ja som asi ch*j, ale radsej nebudem mat brigadu ako robit pre noslus a podobne agentury, ovela lepsie su malicke agenturky, tie tak nezdieraju.
Tak nejake studentske jednodnovky, nic pravidelne alebo dlhodobe..
Ja som ešte na takej 'oficiálnej' brigáde cez nejakú agentúru nebol ani sa nechystám. Zatiaľ čo som bol, tak nejaké pomocné práce tu u nás na dedine (stavebniny, pekáreň) poprípade čo má mama klientov, tak tam sa občas niečo nájde.
No, toto je ten problém, že ja hľadám skôr niečo dlhodobé, na leto, tak asi inú možnosť ako agentúru typu NOSLUŠ nemám, v takej Bratislave už indivudálne brigádnikov rieši málokto, všetko cez agentúry.
Ešte máš agentúru lny.sk, ale tam nič trvalé mať nebudeš a potom samozrejme môžeš robiť v Tescu, ktoré teraz hľadá brigádnikov, tuším niečo málo cez tri platia, alebo tu máš samozrejme billu a kaufland. V Kaufe som robil za 3 eurá za pokladňou a smeny som si zadal, kedy som chcel aj odkedy dokedy, samozrejme musela byť voľná smena.
lny sú odrbávači.
Ja som cez nich robil iba pár krát, ale vždy ma vyplatili, ale tí šéfovia alebo ako ich volať sú poväčšine úplní ko*ot. A majú dosť veľký dlh na sociálnej poisťovni, takže už by som cez nich asi nerobil.
Ja už som totálne bezradný, nevie niekto o akejkoľvek dlhodobej manuálnej brigáde v BA? Nejaký sklad, manipulačné práce? Aj za 2 eurá na hodinu, len nech vypadnem niekam preč..
Neviete niekto ako (ci cez nejaku agenturu atd) by sa dala zohnat konkretna brigada ?
neviem ako sa to presne vola, ale proste pomahat na hudobnych festivaloch atď, staff ..
neviem ako sa to presne vola, ale proste pomahat na hudobnych festivaloch atď, staff ..
V tomto by sa ti skor hodilo poznat ludi ako nejaku agenturu.
Poznáte nejakých nemeckých, rakúskych zamestnávateľov, kt. majú svoju pobočku na Slovensku a robia tu aj výberový proces? Chcel by som vyskúšať zahraničie, ale nechcem to riešiť cez agentúru.
Boze vysnivana brigada, keby si o niecom vedel s odstupom casu tak ma kontaktuj pls.DEVZYO1G napísal:Neviete niekto ako (ci cez nejaku agenturu atd) by sa dala zohnat konkretna brigada ?
Vime ze napriklad Pohoda kazdy rok verbuje ludi, ktori maju cez festival nejaku pracu (napr. capuju pivo). Dostavaju za to ale dost smiesny plat (myslim ze 1,5 e/h - nie som si isty), ale ked maju volno tak si mozu pozret koncerty zadarmo.DEVZYO1G napísal:Neviete niekto ako (ci cez nejaku agenturu atd) by sa dala zohnat konkretna brigada ?
Nieze mozu ist na fest, ale to je hlavne lakadlo 1 den robis druhy mas volno, inak by tam nikto nesiel asi.
Pokiaľ viem, tak Pohoda je na báze dobrovoľnosti, jeden makáš dobrovoľne (resp. skoro za nič) a druhý deň máš voľný vstup na fest.