Metro Last Light
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Metro Last Light
Nesmies spustitvalarm a zabijat
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Aha, akože celú hru vôbec nesmiem podrezávať? Len omračovať? Ani jednu guľku nikomu do hlavy?
tak na to *ebem
Alebo sa to vzťahuje len na príbehové časti? Kde som nechal toho borca čo ma nazýva D'Artagnan žiť a nezarežem toho zlouna?
Asi tak, omracovat vsetkych v hre, to uz je co za kok*tinu. Zabijanie ludi bolo najvacsou satisfakciou, sekcie s monstrami mi akurat tak liezli na nervy.
-
uplink
VIP
Spoiler
jj, tú časť pred koncom, kde si bol na takej rímse a bolo ich tam asi 15 pokope, v takej nejakej starej budove, som si vychutnal s tou naj zbraňou s nočným videním a tlmičom, som ich vyheadshotoval všetkých
bez toho aby si to všimli. Ináč raz mi tam pomohol aj Dark One, že zhodil sud a upútal ich pozornosť, po druhom loade už ani raz 
Ja som tych tazkoodencov furt rezal, strielal som len obcas a to vacsinou na lampy. Inak som strielal len na zmrdov bez heliem nech neminam naboje.
-
uplink
VIP
Spoiler
Osobne som sa sekol pred koncom hry a vy*ebal som 700 peňazí v zbrani, mi to nejako preplo náboje a som sa čudoval že prečo nepriatelia horia a idú tak ľahko dole
ale nemal som núdzu o náboje, v jednej časti hry, čo som bojoval proti tomu telatu v tej jaskyni podzemnej, tak som ho dobil s nožom len.
Hej aj mne sa casto stalo ze som namiesto prebitia zmenil typ municie, nastastie som si to vzdy hned vsimol. To tela som vyprasil tou obrovskou 90-kilovou brokovnicou co som v tej sekcii nasiel.
-
uplink
VIP
Spoiler
keď roz*ebal všetky stĺpy, tak šiel zabiť na pár rán a bol taký nejaký zaseknutý, tak som ho len ďobal a ďobal a potom ľahol mŕtvy
a už sa ani nepohol

Nadvezuje hra na Metro 2033 ?
dík za odpoveď
Samozrejme.
ludia ja za boha neviem perist na to jak natlakujem helsingatu zbran co striela sipky PLS HELP 
Drz R alebo ho stlacaj, jedno al. druhe to zacne nabijat 
tak som to konečne prešiel aj ja a môžem povedať, že najlepšia hra príbehom a spracovaním po U3 akú som hral a zanechala vo mne nejaké pocity, paráda 
mam problem prejst baziny..ani nejde o to ze by ma zabili alebo by som sa utopil...ide o filtre..zacnem tak ze zavrem poklop a idem na to..v podstate to presprintujem nechcem minat naboje..cestou na takych sutroch co su v tvare trojuholnika najdem masku..idem dalej..dostanem sa k plti..cln alebo co to je..loading..hned za clnom najdem masku..berem..cas ked nachadzam tu masku je cas ked uz masku nemam a dusim sa:) ..bezim rychlo dalej ani neviem kadial..zbadam fakli..cize asi tam mam ist..tam by ma mali cakat ti tipci..lenze filter dojde a ja umieram..kde od toho ako vystupims plte este najdem filter okrem toho na zaciatku hned ako vystupim..alebo musim restart misie...ale to mi nepomoze..kezde som furt sprintoval dalej..pls nejake rady hocico..
-
Nadeo
Guru wannabe
A vymienas si tie fitltre? Ked podrzis T tak si vymenis filter za novy, kolko ti este ostava cas(dokopy ked vymienas filtre) ti ukazuje ked stlacis TAB...
a neber zbytocne masku ked tu co mas na sebe nie je este rozbita... zbieraj hlavne filtre. lebo ked si vezmes novu masku tak prides o filter co si mal v tej starej
to som nevedel s tou maskou:) dik..inak nasiel som niekde jeden filter pri ohnicku tak to mi vystacilo..momentalne mam taky pocit ze ostanem vysiet v casti most..malo municie..vela havede..
treba hladat municiu
a niekedy utekat.
-
XGames
VIP
Ostali nám nejake DLC k Metro Last Light, kto chce a stihne, nech sa páči.
Vdaka XGames, zobral som posledny kod
.