Breaking Bad [serial 2008-2013]
Re: Breaking Bad [serial 2008-x]
aj ja dufam ze to ukoncia, predsa to nemozu natahovat vecne, a plati v najlepsom treba prestat.
Oni to v podstate mohli ukončí uz velmi veľa krát, a vždy niečo vymysleli 
Neviem čo tam chcú naťahovať, ono sa to už pokojne skončiť mohlo.
Mohlo, ale sa neskončilo. Koniec štvrtej série by mal byť koniec celého seriálu. Ale faktom je, že stupňovať napätie už sa tam veľmi nedá, bolo tam toho už ozaj dosť rôznych situácií.
Keď vedia si vymyslieť stále voľačo také, čo sú ochotní si ľudia pozrieť tak to môže pokračovať, pokračovaniu ale aj ja dávam nie veľkú šancu. Podľa mňa to závisí hlavne od sledovanosti, keď bude slabá, tak sa to skončí určite ale keby to malo dobré výsledky tak nejaká šanca tam možno je aj keď dosť malá.
A čo je zaujímavé to načo zrušiť a kto to nechce veď nemusí sledovať, azda nikoho nenútia zbraňou aby to pozeral. Je x rôznych kriminálok xyz neviem čo všetko to isté len iní herci toto ani nie je kópiou iného seriálu, je to celkom originálne tak prečo nie.
Táto stanica (amc tv) ešte dáva The Walking Dead, Mad Men, Hell on Wheels, tiež nie sú zlé seriály, aj Mad Man už má aj šiestu sériu, keď je to úspešné tak môže byť.
Keď vedia si vymyslieť stále voľačo také, čo sú ochotní si ľudia pozrieť tak to môže pokračovať, pokračovaniu ale aj ja dávam nie veľkú šancu. Podľa mňa to závisí hlavne od sledovanosti, keď bude slabá, tak sa to skončí určite ale keby to malo dobré výsledky tak nejaká šanca tam možno je aj keď dosť malá.
A čo je zaujímavé to načo zrušiť a kto to nechce veď nemusí sledovať, azda nikoho nenútia zbraňou aby to pozeral. Je x rôznych kriminálok xyz neviem čo všetko to isté len iní herci toto ani nie je kópiou iného seriálu, je to celkom originálne tak prečo nie.
Táto stanica (amc tv) ešte dáva The Walking Dead, Mad Men, Hell on Wheels, tiež nie sú zlé seriály, aj Mad Man už má aj šiestu sériu, keď je to úspešné tak môže byť.
co som pozeral, tak sledovanost kazdu serie stupala, co je dost zaujimave. Tiez dufam, ze to ukoncia, aj ked rad by som si dal este jednu seriu, som to zacal pozerat akurat ked skoncila prva polka tejto serie.
Ale lepsie to poriadne ukoncit ako mat dalsich par serii bez konca.
Ale lepsie to poriadne ukoncit ako mat dalsich par serii bez konca.
Mohli piatu sériu normálne dokončiť už minulý rok buď definitívne alebo keď chceli aby sa to pokračovalo tak mali spraviť celú šiestu sériu. Minulý rok to poriadne nedokončili, ale piatu sériu rozdelili na 2 roky, bol to totálny podraz od nich, že čakaj rok na pokračovanie. Takto ostalo asi 8 častí, to dúfam, že jednu, tú poslednú časť presunú o rok, že to dajú na leto 2014.
Je to dobrý seriál ale to neustále čakanie na nové časti to by ozaj nemalo byť.
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
pri iných seriáloch nečakáš na nové časti?Cesar napísal: Je to dobrý seriál ale to neustále čakanie na nové časti to by ozaj nemalo byť.
Mne príde smiešne ako to dávajú po 5 rokoch v TV a robia uputávky ako keby to malo 1 týždeň ... (Dajto,Nova cinema...)
A potom mi všetci kladú otázky či som to videl, či to je dobre atď... 
Heisenberg =
Heisenberg =
Čakám ale za rok odvysielať 8 častí tak, že koncom augusta dajú poslednú časť v tom roku a ďalšia je potom zase v auguste budúceho roka nejako dlhé obdobie, keď si porovnám začiatok "série" tak je to viac ako rok (júl 2012 - august 2013). Dobre, že neodvysielajú ročne 1 diel aby to trvalo ešte pár rokov.
Radsej jeden diel a kvalitny ako cela seria na prd
-
Ba-Yo
Light Professional
Cesar: Ja ťa chápem
Ber to tak ,že to sú dve série ,ktoré nemajú 13 častí ,ale 8. Lepšie ako to dať naraz 16 a mať tam epizódy typu 3x10 Fly 
O čom bola 3X10? 
Ale tak neni ta pauza az tak hrozna, na BBC sa to nechyta, 2 roky pauza medzi seriami je bezna.
Jasné že to bude koniec, nieje o čom. Aj herci sa o tom jasne vyjadrujú ako o závere seriálu.
No to bol dobrý bočák. Ale tak ten hlavný herec je perfektný, teraz som si ho všimol vo viacerých filmoch, čo som pozeral a ten jeho xicht, to stojí za to.Pascalwb napísal:podla nazvu, ak sa dobre pamatam to bola ta, ked boli zavrety dole a chytali tam tu muchu. To bolo asi nejaka nizkorozpostova cast.
Ale tak neni ta pauza az tak hrozna, na BBC sa to nechyta, 2 roky pauza medzi seriami je bezna.
-
Murder_Inc
Star
O mesiac a pár dní sa môžeme tešiť na dokončenie série a posledných 8 častí. Čo si myslíte, ako sa to nakoniec vyvinie?
. Tak či tak, teším sa na dokončenie seriálu.
Spoiler
Ak si dobre pamätám, posledná časť bola o tom, ako Hank našiel na toalete knihu od bývalého chemika, ktorý pracoval s Waltom pre Fringa a Hankovi svitlo
že iniciály W.W. asi budú Walter White.
V prvej časti bolo ukázané ako Walt je (možno) na úteku (?), keďže kupoval zbraň od nejakého týpka ďaleko od domova
V prvej časti bolo ukázané ako Walt je (možno) na úteku (?), keďže kupoval zbraň od nejakého týpka ďaleko od domova
-
Nadeo
Guru wannabe
Daj si to do spoileru.. Vsak si prezradil skoro cely serial prave.
-
Murder_Inc
Star
Seriál je rok starý a si myslím, že všetci z tejto témy seriál videli, ale budem rešpektovať aj iných. No a teraz k otázke a téme
Vždy sa ale nájde niekto, kto to nevidel, pozrie si fórum, že čo o tom píšu, či je to zaujímavé a si tam prečíta koniec piatej série to by asi nikto nebol rád.
Podľa môjho názoru veľa tam spravila aj hudba, ktorá je veľmi dobrá, napr. toto:
No už som veľmi zvedavý na pokračovanie 12. augusta nášho času.
Podľa môjho názoru veľa tam spravila aj hudba, ktorá je veľmi dobrá, napr. toto:
No už som veľmi zvedavý na pokračovanie 12. augusta nášho času.
-
guess.whoo
Redeemer
tiez si myslim, ze serial bude pokracovat tak ako napisal Murder_Inc. Inak to ani nema zmysel natahovat a tocit dalsie casti