graphics adapter
graphics adapter
Ahojte,
preinstaloval som si notebook na w7 a pri instalacii som dal formatovat systemovy disk.. ked som doinstaloval a chcel spustit nejaku hru, neslo to... pri Wow mi napisalo toto: (failed to find a suitable display device. Existing program)...
Standard VGA graphics adapter...
PS... skusal som to hladat na nete aj v anglictine, no navody ktore tam boli mi nepomohli...
preinstaloval som si notebook na w7 a pri instalacii som dal formatovat systemovy disk.. ked som doinstaloval a chcel spustit nejaku hru, neslo to... pri Wow mi napisalo toto: (failed to find a suitable display device. Existing program)...
Standard VGA graphics adapter...
PS... skusal som to hladat na nete aj v anglictine, no navody ktore tam boli mi nepomohli...
Re: graphics adapter
Nainštaloval si si ovládač grafiky k svojmu notebooku?
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
driver na graficku si nainstaloval?
da sa to niekde stiahnut alebo by som mal mat nejake cd?
Malo by sa to dať stiahnuť a možno to máš aj na nejakom CD.. závisí od Tvojho notebooku...
no ja som nieco aj stahoval .. mam Asus a graficku kartu : Standard VGA graphics adapter...
podla vyrobcu svojho notebooku si najdi na jeho stranke sekciu download, tam zadaj svoj notebook a postahuj si ovladace na grafiku, potom ich nainstaluj
kedze nie si schopny napisat, aky ma tvoj notas nazov, tak ti nepomozeme, nemame ako
kedze nie si schopny napisat, aky ma tvoj notas nazov, tak ti nepomozeme, nemame ako
Aj ja vlastním auto značky: Štandardný automobil

Choď na stránku asus, tam si nájdi svoj notebook a tam budeš mať možnosť stiahnuť ovládače na svoj notebook.. vrátane ovládača na grafiku.
Choď na stránku asus, tam si nájdi svoj notebook a tam budeš mať možnosť stiahnuť ovládače na svoj notebook.. vrátane ovládača na grafiku.
kde zistim aky ma nazov? ... sorry.. neviem co myslis 
Hľadaj nálepku na notebooku.. zvyčajne na druhej strane..
alebo faktura, krabica, atdsimon77 napísal:kde zistim aky ma nazov? ... sorry.. neviem co myslis
no ja to mam v predu a je tak toto:
Asus X51RLseries
CPU - Celeron-M540
a vzadu je toho strasne vela napisaneho ... neviem co mas namysli... aspon uved nejaky priklad co ti mam napisat ze ako to ma vyzerat
Asus X51RLseries
CPU - Celeron-M540
a vzadu je toho strasne vela napisaneho ... neviem co mas namysli... aspon uved nejaky priklad co ti mam napisat ze ako to ma vyzerat
klikni sem: http://support.asus.com/Download.aspx?S ... &p=3&s=100
vyber tvoj operacny system, predpokladam, ze to je Vista 64bit alebo Vista 32bit
potom vyber VGA, stiahni ten 109 megovy subor a nainstaluj ho, po restarte kompu by ti to malo ist
vyber tvoj operacny system, predpokladam, ze to je Vista 64bit alebo Vista 32bit
potom vyber VGA, stiahni ten 109 megovy subor a nainstaluj ho, po restarte kompu by ti to malo ist
pri kupe tam bola vista no teraz tam je windows7 32 bit
daj tam teda ten ovladac, co je pre Vistu 32bit
Dakujem