GRID 2
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: GRID 2
potrebuješ DX11 softwarovo a DX10 hardwarovo + Vistu SP2 + Platform Update.. (Používajú platform level, featurku odprezentovanú v DX10.1 ktorá umožňuje spustiť DX11.1 aplikáciu aj na DX10 HW len bez vylepšení z novšej verzie DX)
Oproti jednotke je to velky krok dozadu.
Grafika sa moc nezmenila, pribudol taky cudny filter, vela bluru a lens flare. Chyba kokpit.
Ovladanie viac arkadove, zakruty sa inac ako smykom ist nedaju, cize kazda zakruta je smyk.
Trate nudne, vela mestskych trati, ale tie su proste nezaujimave, stale to iste prostredie same 90 stupnove zatacky.
Z 1tky si este stale pamatam San Francisco trat.
Poskodenie sa uplne zhorsilo. V jednoke som sa zabaval narazanim a demolovanim auta, tu neni sanca. Malo trati. Aj AI sa tusim zhorsila, nedaju sa otocit ale vas otocia lahko.
Je to len DiRT 3 s asfaltom.
Grafika sa moc nezmenila, pribudol taky cudny filter, vela bluru a lens flare. Chyba kokpit.
Ovladanie viac arkadove, zakruty sa inac ako smykom ist nedaju, cize kazda zakruta je smyk.
Trate nudne, vela mestskych trati, ale tie su proste nezaujimave, stale to iste prostredie same 90 stupnove zatacky.
Z 1tky si este stale pamatam San Francisco trat.
Poskodenie sa uplne zhorsilo. V jednoke som sa zabaval narazanim a demolovanim auta, tu neni sanca. Malo trati. Aj AI sa tusim zhorsila, nedaju sa otocit ale vas otocia lahko.
Je to len DiRT 3 s asfaltom.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Sa mi podaril jeden stunt
Som sviňa, ale hry nekupujem skôr ako polroka po vydaní, prípadne aspoň po nejakom poklese ceny. Taktiež ma od kúpy odrádza to, že Codemasters bezdôvodne po pár rokoch vypli servery, čiže zrušili absolútny highlight jednotky.
Otázka, dá sa na upirátenej verzii (RELOADED,...) hrať Multiplayer, alebo treba platiť? Fenks.
Otázka, dá sa na upirátenej verzii (RELOADED,...) hrať Multiplayer, alebo treba platiť? Fenks.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
jasné že nedá
-
rufus59
Light Professional
Tie ich dlc : GRID 2 - McLaren Racing Pack DLC (STEAM)
Velke plus premna, že to beží aj na mojej starej zostave pekne a sviežo. Ovládanie na gamepade premňa super. Uvidíme ako ďalej ale zatiaľ kvalitná hra premňa
Velke plus premna, že to beží aj na mojej starej zostave pekne a sviežo. Ovládanie na gamepade premňa super. Uvidíme ako ďalej ale zatiaľ kvalitná hra premňa
-
lekoklatik
VIP
Nasiel som nejake reakcie ze sa da, avsak treba vyskusat sam a uvidis.Hensym napísal:Otázka, dá sa na upirátenej verzii (RELOADED,...) hrať Multiplayer, alebo treba platiť? Fenks.
Ja si myslim ze to pojde.
Nepochopim to Codemasters. Volakedy take dobre hry robili a teraz to proste tak odflaknu.
Nechapem, preco tam ten kokpit nedali, ked je zjavne funkcny. Este ten hnusny blur dat prec.
http://www.youtube.com/embed/NdNtZROVcDE
Nechapem, preco tam ten kokpit nedali, ked je zjavne funkcny. Este ten hnusny blur dat prec.
http://www.youtube.com/embed/NdNtZROVcDE
-
rufus59
Light Professional
Kokpit si ešte kúpime v DLC 
Vies su lenivy a nechce sa im robit kokpit 
Takže, čakal som, že to bude rovnaké ako pri GRID 1. Vyskúšanie pirátskej verzie, neskutočne návykový jazdný štýl a nekonečne zábavný Multiplayer - že ma to presvedčilo aby som si ho kúpil. (O to viac ma nas*alo, že vypli servery)
Prvé dojmy z GRID 2 sú ale viac negatívne ako pozitívne. Grafika. No. Ako, je krajšia, to je asi logické, ale pôsobí podstatne komixovejšie, arkádovejšie a viac umelo, ako pri jednotke. To by ale nevadilo, graficky je to zase veľmi príjemná hra. Problém nastáva z celkového pocitu hrania, papierové auto, ktoré pôsobí tak, že cesta je z kovu a auto má na podvozku ťažké magnety, ktoré ho priťahujú k ceste, a akcelerácia, brzdenie a bočenie je neskutočne umelé, ako v Need For Speed hrách. Tomuto efektu nasvedčuje aj roztrasenie kamery a blur pri rýchlej jazde, ktorý paradoxne zážitok oproti jednotke znižuje. Fyzika ovládania aut je strašná, príde mi to, ako keby trasa auta bola vytunelovaná a pevná, pričom v jednotke tie autá boli fakt strašne citlivé, a naozaj išlo o to, kto ako vie to auto ovládať. Toto mi príde ako bezduché pridávanie plynu a šmykovanie - alá NFS. Bočenie mi tiež pripomína hry zo série NFS, kde sa pri zákrute v sebemenšej rýchlosti dostanete do šmyku, ale úplne neprirodzeného šmyku, ktorý pôsobí strašne umelo. Celý ten jazdný štýl ma odrádza hrať to. Inak, samozrejme, grafika, nápad, spôsob kariéry a autá, to je tip top. Trate sú podarené, no viac ma nadchli asi trate z jednotky.
uvidíme, či sa moje pocity zmenia.
Prvé dojmy z GRID 2 sú ale viac negatívne ako pozitívne. Grafika. No. Ako, je krajšia, to je asi logické, ale pôsobí podstatne komixovejšie, arkádovejšie a viac umelo, ako pri jednotke. To by ale nevadilo, graficky je to zase veľmi príjemná hra. Problém nastáva z celkového pocitu hrania, papierové auto, ktoré pôsobí tak, že cesta je z kovu a auto má na podvozku ťažké magnety, ktoré ho priťahujú k ceste, a akcelerácia, brzdenie a bočenie je neskutočne umelé, ako v Need For Speed hrách. Tomuto efektu nasvedčuje aj roztrasenie kamery a blur pri rýchlej jazde, ktorý paradoxne zážitok oproti jednotke znižuje. Fyzika ovládania aut je strašná, príde mi to, ako keby trasa auta bola vytunelovaná a pevná, pričom v jednotke tie autá boli fakt strašne citlivé, a naozaj išlo o to, kto ako vie to auto ovládať. Toto mi príde ako bezduché pridávanie plynu a šmykovanie - alá NFS. Bočenie mi tiež pripomína hry zo série NFS, kde sa pri zákrute v sebemenšej rýchlosti dostanete do šmyku, ale úplne neprirodzeného šmyku, ktorý pôsobí strašne umelo. Celý ten jazdný štýl ma odrádza hrať to. Inak, samozrejme, grafika, nápad, spôsob kariéry a autá, to je tip top. Trate sú podarené, no viac ma nadchli asi trate z jednotky.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
tak na chvíľu som to zahral:
- dobre zvládnuté kontakty s inými autami a okrajom cesty
- strašne strašne veľa dymu
- nuda
- priemerná grafika
- grafické intel gpu only featurky
ktoré iné hry zvládajú na každej grafike (smoke shadows napríklad)
- nudné trate
- jazdný model
- strašne tam chýba pohľad z kokpitu
- dobre zvládnuté kontakty s inými autami a okrajom cesty
- strašne strašne veľa dymu
- nuda
- priemerná grafika
- grafické intel gpu only featurky
- nudné trate
- jazdný model
- strašne tam chýba pohľad z kokpitu
Multiplayer sa mi začína páčiť. Správanie autá stále zvláštne, no keď sa naučíte jazdiť, je to dobré, v tom, že je to podstatne ťažšie ako jednotka. Vadí mi tam niekoľko vecí, prvá je absencia chatu, celý princíp expenia a pyramíd. Áno, aj v jednotke boli Ranked servery, ale išlo iba o dobrý pocit, nebolo to o tom, že niekto môže mať 5x lepšie auto ako druhý, a tým pádom ten druhý nikdy nevyhrá. Určite tam bolo ešte viac vecí, no teraz ma to nenapadne. Celkovo sa mi ešte nepáči zakázanie ísť do protismeru a následná DNF. Áno, síce to zabraňuje idiotom, ale koľko krát sme si jednotku zahrali práve preto, že sme sa šli iba "vyblázniť" a zahrať si taký "survival". Tu to asi nepôjde. Páči sa mi ale penalizácia pri prestrihnutí zákruty.
Celkovo sa moje prvotné dojmy z hry podstatne zlepšili.
Celkovo sa moje prvotné dojmy z hry podstatne zlepšili.
-
lekoklatik
VIP
Uz na zaciatku o tom hovorili.
lekoklatik napísal:Takze pohlad z cockpitu necakajte. Mozu za to konzoli, ktore by to nezvladli
http://www.gamerzines.com/playstation/c ... nsole.html
Mna osobne to netankuje, pretoze Grid som hral z pohladom z hora, pripadne z kapoty.
Na cockpit by som potreboval volant, alebo aspon nejaky analog (hral som Grid na PC a nemam gamepad).
Ked hram tento závod, tak zakaždým mi da Objective Failed a pri tom som skončil ako prvy.
Stretol sa niekto z vás z takýmto problemom v hre ?
Stretol sa niekto z vás z takýmto problemom v hre ?
-
Yos
Professional
Mas original ci cracknutu verziu?
-
lekoklatik
VIP
Takze nasli sa blazni ktori na PC ten kokpit predsa len spojazdnia.
Klobuk dolu, i ked mna ten kokpit moc nerajcuje, ako som uz spominal davno pradavno.
http://games.tiscali.cz/tema/fanousci-g ... pitu-63024
Klobuk dolu, i ked mna ten kokpit moc nerajcuje, ako som uz spominal davno pradavno.
http://games.tiscali.cz/tema/fanousci-g ... pitu-63024
Neviete, ako funguje "speaking" v GRID 2 MP? Je tam asi nejaké tlačítko na spustenie mikrofónu, no nič som nenašiel.
-
Shamway
Professional
Musis to nadefinovat skrz steam
Nastavil som si push-to-talk hotkey ako Alt, no v hre mi to ten malý reproduktor nezobrazuje, a ani ostatní ma nepočujú.