Ak mate nejake postrehy k tejto hracke dajte mi vediet.
Co hovorite na A4tech G100
-
mackousko007
Expert
Co hovorite na A4tech G100
Co hovorite na tuto klavesnicu ktora je primarne urcena na hranie hier. Viem ze to nie je ziadny dizajnersky zazrak a ani nema moznost programovania klavies ale ja hravam Starcraft 2 a rozlozenie klaves dokonale pasuje k mojim potrebam (vsetko co potrebujem je pri sebe a rozumne rozmiestnene tak prekliknutie pri macre ci micre je takmer nemozne). Dolezite klavesi ako WASD je vyvyseny a inak farebne oznaceny. Mam ju objednanu tak som zvedavy ako bude na tom s drzanim na stole a ako vydrzi pri mojom hrani starcraftu 
Re: Co hovorite na A4tech G100
Keby bola ku konzole,tak si ju mozno kupim,ale ako klavesnicu k PC by som ju ani zadarmo nexcel 
Hral som na tom ani nie týždeň ale nevyhovovalo mi to. Teraz mi to trčí niekde v šuflíku v podstate čisto nové.
Ja som si to kúpil na Guild Wars 2 ale nejako sa to u mňa neuchytilo. Ani sám neviem prečo ale vrátil som sa ku klasickej klávesnici.
Asi za to že som musel stále použivať aj normálnu klávesnicu na chat a podobne. Keď už niečo tak by som vyskúšal možno Razer Nostromo.
Ja som si to kúpil na Guild Wars 2 ale nejako sa to u mňa neuchytilo. Ani sám neviem prečo ale vrátil som sa ku klasickej klávesnici.
Asi za to že som musel stále použivať aj normálnu klávesnicu na chat a podobne. Keď už niečo tak by som vyskúšal možno Razer Nostromo.
-
mackousko007
Expert
No tak klavesnica odskusana a je super mam skvely prehlad pri hrani scII (paradne polozenie klaves kontrola u makra ci mikra je brutalna). Zvysilo sa mi APM a hravam 4x4 s mastrama co sa divim kedze nehravam ranked hry. A hlavne ma to vyhodu ze mozem mat sucasne pripojenu dalsiu klavesnicu a obydve funguju takze mozem aj chatovat. Samozrejme ze pri inych hrach to nema zmysel a aj obycajna klavesnica by mi vystacila.