excel menenie farieb hodnot v grafe

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

excel menenie farieb hodnot v grafe

Príspevok od používateľa Runes »

cafko mam graf v exceli, mam stanovene 2 hodnoty , vsetko co je medzi nimi je standartne ale pokial mi daco vyskoci mimo toho tak by to malo byt na grafe cervenou, hodnoty ktore ohranicuju interval su premenne, nechcem ist nato cez makro niekto daky napad ???

v prilohe je graf
spodna ciara su tabulkove hodoty horna su merane a ak daka merana je mimo rozsahu tolerancie tabuliek musi byt cervena

Edit://
ono to bude asi len daka podmienka strelena
=SERIES("Data";Protokol!$F$16:$F$20;Protokol!$G$10:$K$10;2) ///// If < XX and > XX then color
ale ani za rit neviem menit farbu v tom riadku :D
Prílohy
graf.png
beardie
Redeemer
Redeemer

Re: excel menenie farieb hodnot v grafe

Príspevok od používateľa beardie »

podmienene formatovanie
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: excel menenie farieb hodnot v grafe

Príspevok od používateľa Runes »

:D koho ??? aby si chapal je to 5 sheetovi dokument na 2 3 4 5 sheete su hodnoty v 1 sa vykresluju grafy a tie grafy cerpaju dva zdroje horna ciara su zo sheetov spodna ciara su tvrde onstatny tie horne potrebujem selektovat ako som pisal :) cize tam to chce asi cez dake podmienky

//autoeditácia príspevku (07 Jún 2013, 16:14)
Nakoniec som spravil podmienku ktora zapisuje hodnoty do dvoch riadkov jeden su hodnoty v rozmedzi dv druhom su mimo tie co su vnutri su modrou tie co mimo cervenou easy praca na 5 minut :D

//autoeditácia príspevku (10 Jún 2013, 16:02)
je normalne ze pan excel robi taku pekelnu vec ze zadam do grafu hodnotu 55 a nevykresli mi ju, ale hodnotu 54,999999999 vykresli a hodnotu 55,0000000000001 tiez :D
Problem solved :D dakym zazrakom a nedopatrenim mala ta hodota Y = 0 miesto 1 :)
Napísať odpoveď