Pomoc pri kúpe slúchatiek
Pomoc pri kúpe slúchatiek
Zdravím. Moje staré sluchátká za 4,50€ došli a porebujem si kúpiť nové. Tentoraz o niečo kvalitnejšie. Môj rozpočet je do nejakých 35€. Počúvam Heavy metal,metal,rock. Sluchátka by mali byť domáce s uzavretými mušlami. Očakával by som od nich pohodový zvuk a priemerné parametre k môjmu hudobnému štýlu (za 35€ nič extra predsa len 35€! =( ) mikrofón (či kvalitný/nekvalitný i don´t care len aby sme sa v pohode počuli).
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Pomoc pri kúpe slúchatiek
Beyerdynamic DT 231 Pro, AKG K 512 MKII, AKG K 77, Maxell Retro DJ, Takstar PRO 80, Audio-Technica ATH M20 alebo niečo od Superlux (HD-660, HD-662, Superlux HD-669). A mikrofon si kup stolovy alebo klopovy za par eur. Takto budeš mať aj kvalitny zvuk aj mikrofon. Na headsety (obzvlašť za tuto cenu) sa vybodni.
Pravdepodobne zvážím ten stolový mikrák.
Mno asi pôjdem po tých AKG K 512 MKII ale zase + kuríer a s tým mikrákom pojdem nad rozpočet =/
Mno asi pôjdem po tých AKG K 512 MKII ale zase + kuríer a s tým mikrákom pojdem nad rozpočet =/
-
Ryan Giggs
VIP
Dobre použiteľny mikrofon kupiš v každom elektre alebo v nejakej PC predajni aj za 2 eura. To nikoho nezruinuje.