Ahojte, pokazil som braskovi doma starsi pocitac. Mal ho zapnuty (co som neregistroval) - a ja som vymienal ziarovky tak som vypol poistky. A ked som ich nahodil tak mu odisiel pocitac - proste nenastartoval uz (nanestastie nebol zapojeny do tej ochrannej predlzovacky ale rovno do stenovej zasuvky). Tak som si myslel, ze to je zdroj. Zabehol som do alzy, kupil som novy zdroj, zapojil a aj tak nic nestartuje (ani novy zdroj nekruti). Tym som asi vycerpal moje vedomosti o oprave pocitacov a teda sice som mu namiesto compu dal moj starsi laptop na hranie - rad by som mu ho opravil a laptop si zobral nazad.
Je mozne, ze je tam zhorena maticna doska (aspon tak mi kamarat povedal, ze ked ani zdroj nerozkruti, ze to bude nieco s maticnou) - ale sam to nemam ako diagnostikovat. No a kupovat novu maticnu na starsi komp a zistit, ze aj tak to mozno nenastartuje asi nie je najlepsie riesenie.
Takze - ak mate tipy na nejaky fajn servis, kde az tak velmi neosklbu cloveka - potrebujem najskor diagnostiku a potom opravu. Ak by to bola fakt len vymena nejakeho komponentu, to by som zvladol aj sam - len neviem celkom akeho. Pozrel som par cennikov - tam pisu diagnostika 22 eur, vymena napr. maticnej dosky 40 eur (a to je este bez ceny tej dosky) - takze to celkom dost vysoko rubu.
Vopred vdaka za tipy a odporucania.
odporucte servis na opravu pc v bratislave
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: odporucte servis na opravu pc v bratislave
To čo Ti napísali sú normálne ceny, minimálne za tú diagnostiku. Výmena dosky je nadcenená. Ak chceš, spravím Ti to ja. Mám o chĺpok viac skúseností ako väčšina servisov Ba, ak nerátam patriace pod VO.
skus napisat o ake pc sa jednalo...
pokial je to fakt stary crep, investovat do toho co len 25e je absolutne nezmyselne.
ak si vsetko spravne zapojil, moze to byt este v zastrcke, maticnej alebo v zdroji (vzadu nema vypinac? )
pokial je to fakt stary crep, investovat do toho co len 25e je absolutne nezmyselne.
ak si vsetko spravne zapojil, moze to byt este v zastrcke, maticnej alebo v zdroji (vzadu nema vypinac? )
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ak mas cestu cez pezinok pozrem ti to aj ja ,za robotu si beriem prevazne 20€ ked skladam cely pc cize sa zmestim do tej sumy urcite