FIFA 14
Re: FIFA 14
Po tom čo z robili s 13-tkou, tak si túto pekne krásne uwarezím!
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
lukas: Vieš snáď o niečom čo je konkurencie schopné? 
-
lekoklatik
VIP
-
MichalkoOo
Zablokovaný
srandista 
Trailer na fifu vypada dobre, urcite lepsie ako na PES. No aj tak si nemozem pomoct ale pripada mi to ako strasne eye-candy, fintičky, grafika... Bohvie ci EA prekvapi, no skor som aj tak zvedavy na PES, ta hratelnost je proste lepsia.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
hrateľnosť v PES2013 bola strašná. FIFA 13 bola oveľa lepšia, zábavnejšia, hrateľnejšia, krajšia, hrávanejšia, predávanejšia, dlhotrvajúcejšia a neviem čo všetko..
-
Pigesko
King
Som to zle napísal...narážal som na to čo písal o 13ke, ktorá konkurenciu nemá
O tom ktorá 14ka bude lepšia sa tu asi nebudeme hádať a necháme sa prekvapiť. Alfou a omegou bude určite engine, ktorý by mal tento rok posunúť PES do popredia...
Uznavam ze je zabavnejsia co sa multiplayeru tyka, na take zahratie pre zabavu povedzme... ale na dlhodobe hranie je PES neporovnatelne lepsi, to ze je nieco predavanejsie neznamena automaticky ze je to lepsie, sam by som si na konzolu nekupil PES ale skor FIFU, na PC ale preferujem PES (+ pesedit).MichalkoOo napísal:hrateľnosť v PES2013 bola strašná. FIFA 13 bola oveľa lepšia, zábavnejšia, hrateľnejšia, krajšia, hrávanejšia, predávanejšia, dlhotrvajúcejšia a neviem čo všetko..
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Fifa je na PC rovnaká ako na xboxe..
Inak fifa 14 bude mať tiež úplne nový engine
. Zatiaľ je potvrdený na x720 a PS4 a podľa mňa bude aj na PC.
Inak fifa 14 bude mať tiež úplne nový engine
-
Nadeo
Guru wannabe
Co je X720?MichalkoOo napísal: Inak fifa 14 bude mať tiež úplne nový engine. Zatiaľ je potvrdený na x720 a PS4 a podľa mňa bude aj na PC.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Xbox one* 
Takze rychly prehlad noviniek, ktore ma FIFA 14 priniest:
1. Pure shot (dokonala strela) a Real Ball Physics (fyzika skutocnej lopty) - V jednoduchosti sa jedna o zlepsenie systemu strelby, prihravania a vedenia lopty. Sila, presnost, zatocenie strely atd. budu zalezat od toho, ako hrac pri lopte stoji, v akej vzdialenosti je od brany, ci ma dost casu si strelu pripravit, ale aj napr. do ktorej casti loptu trafi. Dobri utocnici budu moct loptu kopnut aj pocas padu alebo smyku. Spolu so slepsenim fyziky a novymi animaciami by to malo priniest nove strely a krajsie goly - uvidime.
2. Protect the Ball (ochran loptu) - Ako nazov napoveda, ochrana lopty telom. Odstavenie a nepustenie hraca k lopte napr. pri ciarach alebo kdekolvek na ihrisku. Nepustenie hraca k preruseniu prihravky alebo vybehnutie oproti prihravke. EA dokonca pise, ze pri kazdej rychlosti (na to som zvedavy).
3. Teammate Intelligence (inteligencia spoluhracov) - spoluhraci si budu lepsie nabiehat do priestoru, pohybom sa zbavovat obrancov, vytvarat si miesto ci odtahovat od vas obrancov. EA taktiez slubuje zlepsenie pohybu obrancov, lepsie krytie a osobnu obranu. Budu sa lepsie pohybovat, aby sa zamedzilo tomu, ze protihrac ostane nepokryty.
4. Global Transfer Network (globalny system prestupov) - Jedna sa o zlepsenie, ktore pocitia najmä hraci trenerskej kariery. Lepsi scouti, ktorych mozte najat na hladanie novych talentov alebo ziskanie viac informacii o sledovanom hracovi v ktorejkolvek lige. Taktiez sa pise o tom, ze Overall rating (celkove hodnotenie hraca) uz nebude zohravat taku ulohu pri vyhladavani a hodnoteni hracov. Skor sa bude pozerat na typ a zameranie hraca (napr. sprinter, nahravac, strelec z dialky atd.) Celkom zaujimave ozivenie.
To by bolo v kratkosti o zmenach, respektive vylepseniach pre novy rocnik FIFY. Napisane to vyzera pekne, uvidime, aky to bude mat dopad na realny gameplay.
1. Pure shot (dokonala strela) a Real Ball Physics (fyzika skutocnej lopty) - V jednoduchosti sa jedna o zlepsenie systemu strelby, prihravania a vedenia lopty. Sila, presnost, zatocenie strely atd. budu zalezat od toho, ako hrac pri lopte stoji, v akej vzdialenosti je od brany, ci ma dost casu si strelu pripravit, ale aj napr. do ktorej casti loptu trafi. Dobri utocnici budu moct loptu kopnut aj pocas padu alebo smyku. Spolu so slepsenim fyziky a novymi animaciami by to malo priniest nove strely a krajsie goly - uvidime.
2. Protect the Ball (ochran loptu) - Ako nazov napoveda, ochrana lopty telom. Odstavenie a nepustenie hraca k lopte napr. pri ciarach alebo kdekolvek na ihrisku. Nepustenie hraca k preruseniu prihravky alebo vybehnutie oproti prihravke. EA dokonca pise, ze pri kazdej rychlosti (na to som zvedavy).
3. Teammate Intelligence (inteligencia spoluhracov) - spoluhraci si budu lepsie nabiehat do priestoru, pohybom sa zbavovat obrancov, vytvarat si miesto ci odtahovat od vas obrancov. EA taktiez slubuje zlepsenie pohybu obrancov, lepsie krytie a osobnu obranu. Budu sa lepsie pohybovat, aby sa zamedzilo tomu, ze protihrac ostane nepokryty.
4. Global Transfer Network (globalny system prestupov) - Jedna sa o zlepsenie, ktore pocitia najmä hraci trenerskej kariery. Lepsi scouti, ktorych mozte najat na hladanie novych talentov alebo ziskanie viac informacii o sledovanom hracovi v ktorejkolvek lige. Taktiez sa pise o tom, ze Overall rating (celkove hodnotenie hraca) uz nebude zohravat taku ulohu pri vyhladavani a hodnoteni hracov. Skor sa bude pozerat na typ a zameranie hraca (napr. sprinter, nahravac, strelec z dialky atd.) Celkom zaujimave ozivenie.
To by bolo v kratkosti o zmenach, respektive vylepseniach pre novy rocnik FIFY. Napisane to vyzera pekne, uvidime, aky to bude mat dopad na realny gameplay.
tuto fifu uz by som si rad zahral na next gene
Spoiler
ak by to tak vyzeralo to by bola supa
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zdá sa mi to alebo to vyzerá oveľa lepšie ako FIFA 13?
Zda sa ti to.
-
Pigesko
King
Vyzerá to lepšie, ale určite nie oveľa...a či to má podľa doterajších inf. o 10€ vyššiu hodnotu než minulý rok, to už vôbec nie 
-
uplink
VIP
Mne osobne sa po každej stránke oveľa viac páči PES. Grafika, systém, hrateľnosť, etc.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Pes 14 vyzerá riadne slabo podľa toho čo doteraz ukázali. Grafika je strašná
-
uplink
VIP
PES 14 som nehral [tým že nie je vonku], súdim len podľa predchodcov
a navyše aj Fifa 13 mala super trailery a somariny a PES ju rozbil, aspoň v mojich očiach.