Potreboval by som poradiť pri kúpe sluchadiel na von,cestovanie (čiže aspoň nejaký ten design nech majú) a k nie častému hraniu her. Limit by mal byť tých 200-250 euro. Počúvam hlavne electro hudbu..
Vitaj na fore a precitaj si 158 tem o sluchadlach, ktore su tu. Na zaciatku kazdej sa pise:
Uved, aky typ sluchadiel ti vyhovuje - mozstove, do usi, clip on, behind the neck?
Aky druh podla uchytenia na uchu - circumaural, earbud, supraaural?
Otvorene. polootvorene, alebo uzavrete?
Dizajn si budes musiet vyriesit sam, nakolko je to velmi subjektivna vec...
uNreal_saTch^ napísal:Vitaj na fore a precitaj si 158 tem o sluchadlach, ktore su tu. Na zaciatku kazdej sa pise:
Uved, aky typ sluchadiel ti vyhovuje - mozstove, do usi, clip on, behind the neck?
Aky druh podla uchytenia na uchu - circumaural, earbud, supraaural?
Otvorene. polootvorene, alebo uzavrete?
Dizajn si budes musiet vyriesit sam, nakolko je to velmi subjektivna vec...
Mostové , uchytenie mi je jedno aké a konštrukcia takisto, očakávam iba kvalitný zvuk pre danú hudbu ktorú počúvam..
Ryan Giggs napísal:Z čoho to budeš počuvať? Aby aj take sluchadla malo zmysel kupovať.
A takisto by som zvažil in eary, za tie prachy už maš highendovy zvuk.
Mobil Iphone 5, stolný pc zvukovka (Creative Sound Blaster Recon 3D PCIe)
Mne je to jedno, hlavne nech mám fakt kvalitný zvuk
iphone hra dobre, takže v tom problem nebude. No s inearmi za tie prachy dosiahneš lepši zvuk ako s prenosnymi. Dizajn si musiš vyriešiť sam.
Ak to ma byť s hlavovym mostom, tak Sennheiser HD 25-1 II (alebo verziu HD 25 Originals), V-Moda M80, V-Moda M100, Sennheiser Momentum, Bowers & Wilkins P5, Audio-Technica ATH-ESW9, pripadne z domacich ale dobre použiteľnych aj na von Audio-Technica ATH-M50, ULTRASONE HFI-780. In eary ale budu lepšie.