Ahojte, potrebujem pomoc. Nejako sa mi pokazil PC keďže po zapnuti normálne kliknem Windows start normally a potom zobrazí logo a pod tým Starting Windows. A to je všetko ostane to takto stat nečinne a nic viac sa nedeje.
Mám windows 7.
Ďakujem za skorú odpoveď..
Nejde mi zapnúť PC
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nejde mi zapnúť PC
vloz cd od windowsu a skus to cez repair, popripade skus safe mode ak sa k nemu dostanes a tam si vypni aby ti restartovalo pocitac po bluescreene a nasledne odpis chybu
-
uplink
VIP
K-ubo - máš možnosť otestovania systémového disku v inom PC/notebooku ako externého disku? S.M.A.R.T data a povrch? [HD Tune]
-
cORP.
Addict
skus to cez safe mode ako radil clovek vyssie ,otcovi to obcas spravi na notebooku hp ,staci ked plne nabootuje do safe modu a potom normalne nabehne aj windows
-
K-ubo
Medium Expert
Cez sade mode som to skúšal tiež zapnúť no zacalo mi vypisovať ovládače- drivery a pri jednom sa to potom zastavilo a nešlo to ďalej zase to nečinne ostalo.
A nemám žiadnu možnosť otestovať system. disky.
Zajtra to skúsim s tým cd windows. Nemal som ho doma zajtra mi ho kamarát donesie.. Inak neviem
A nemám žiadnu možnosť otestovať system. disky.
Zajtra to skúsim s tým cd windows. Nemal som ho doma zajtra mi ho kamarát donesie.. Inak neviem
-
cORP.
Addict
tak pomoze jedine repair z cd ,kedze ti to aj v safe mode zastavilo pri jednom subore ako vravis tak ti jednoznacne dany ovladac chyba v systeme a ten bez neho nevie bezat korektne ,system repair by ti mal pomoct .
-
Chalesnik
Medium Professional
repair alebo reinstall .... ale repair dost casto pomoze pri takychto problemoch