set top box k skylinku

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Lukas217
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

set top box k skylinku

Príspevok od používateľa Lukas217 »

Zdravím rád by som si zabezpecil skylink televiziu. Kedze sa v tom moc neorientujem prosim o radu s kupou set top boxu v cenovej hladine 50-60€. Podmienkou je prijem HD signalu, HDMI vystup a internetove pripojenie. . Samozrejme by som rad to najlepsie z danej cenovej kategorie alebo tipy, ktore settopboxy su dobre. Vdaka
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: set top box k skylinku

Príspevok od používateľa Walky »

V tejto cene nebudes mat s citackou irdetou ale iba s conax a tie sa musia programovat aby citali karty Irdeto a preto by som kuil z tohto shopu kde uz ich predavaju naprogramovane pre Irdeto kartu. http://www.satelity.ellano.sk/16375/Conax--UNI.html Na vianoce sme odtial tiez brali jeden set top box. Ale s vyberom ti neporadim...
Lukas217
Medium Expert
Medium Expert

nepotrebujem STB s certifikovanou citackou, potrebujem len STB ktory je kvalitny po obrazovej stranke a pripojenim na net
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

otcov známy robí so skylinkom a odporučil mu AMIKO...matka má tiež skylink najprv openbox hrôza, druhý neviem ako sa volá ale to isté..môžem povedať že tam je výrazná zmena medzi nimi
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

V tej cenovej hladine nenajdes to co hladas. Takze bud najlacnejsi certifikovany prijimac, alebo najlacnejsie linuxove stroje. Ale tu pokial sa v problematike vobec nevyznas mozes cakat viac problemov ako uzitku. Kazdopadne pod 100 eur najdes len tazko nieco dobre, navyse si k cene prirataj cenu HDD na nahravanie (ak nemas zvysny 2.5/3.5 palcovy disk). Nahravat na par gigove usb je zbytocne trapenie.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Len tak pre zaujimavost. To internetove pripojenie chces naco vyuzivat?
Lukas217
Medium Expert
Medium Expert

sundevil napísal:V tej cenovej hladine nenajdes to co hladas. Takze bud najlacnejsi certifikovany prijimac, alebo najlacnejsie linuxove stroje. Ale tu pokial sa v problematike vobec nevyznas mozes cakat viac problemov ako uzitku. Kazdopadne pod 100 eur najdes len tazko nieco dobre, navyse si k cene prirataj cenu HDD na nahravanie (ak nemas zvysny 2.5/3.5 palcovy disk). Nahravat na par gigove usb je zbytocne trapenie.
a co ten cryptobox 500 alebo 550 HD , je nejaky spatny ci? a nepriratavaj tam uz nic ziadne disky nepotrebujem na nahravanie
susko8
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa susko8 »

Z cenoveho hladiska mas daleko lepsie si kupit z nejakeho elektra skylink komplet. Ak hladas prijmac na sh*ring (nechapem na co ine by ti bol net), tak nerob okluky. :)
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Črevá v Cryptobox a v Amiko sú tie isté , len sa to predáva pod dvomi názvami ... Takže ani s jedným chybu neurobíš.
Aj software-firmware pasuje z Amiko do Cryptoboxu
Ja som kúpil za 30€ na bazoši Cryptobox 350HD , mám ho už rok s kartou Skylink ICE Výmena , predo mnou neviem ako dlho bol používaný a max. spokojnosť.
http://www.parabola.cz/clanky/4162/ab-c ... ho-vykonu/
Napísať odpoveď