Asus EEE PC 1001PXD a problém s wifi

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Don_Pipino
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Asus EEE PC 1001PXD a problém s wifi

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Zdravím všetkých. Mám problém s netbookom asus eee pc 1001pxd. Preinštaloval som tam win 7 starter na win 7 pro. Od vtedy tak blbne wifi. Buď sa nepripojí vôbec, alebo skáče tak, že pár sekun je pripojený, potom odpojeny, potom obmedzené pripojenie a toto stále dookola. Vyskúšal som to zatiaľ len v kancelárií, kde mám router Zyxel Prestige P-660HN-T3A. V kancli je na ten router ešte pripojenia wifi tlačiareň canon a ďalšie 2 notebooky. Dnes som ten asus eee pc skusal doma na wifi a tam mi to išlo v pohode (D-LINK). Čisté pingy, nie timeouty ako v kancli. Napadá má, že by to mohlo byt driverom od wifi, aj keď som použil oficiálne stiahnuté z asus stránky. Je tam sieťová karta wifi: Atheros AR9285 tuším. Snáď som tie čísla nedoplietol :-). Keby ste teda mali niekto nejaký nápad, alebo možnosť poslať mi ovládače od wifi, pre tento typ netbooku, budem rád a vďačný. Zajtra pôjdem ešte vyskúšať iné wifi siete uvidím, čo to povie. Sorry za chyby píšem z mobilu.
al3skoo
Novice
Novice

Re: Asus EEE PC 1001PXD a problém s wifi

Príspevok od používateľa al3skoo »

zdravim....mam tento isty problem ibaze je to asus eee pc 1011 px ale inak presne to iste...po preinstalovani windowsu na ultimate ten net proste stale vypadava.....este horsie je ze to nieje moj notebook.....ak by si nasiel riesenie prosimta napis mi na mejl [email protected]
ejv
Amateur
Amateur

Re: Asus EEE PC 1001PXD a problém s wifi

Príspevok od používateľa ejv »

Vyriesili ste to nejak ? Lebo mam ten isty problem ..
Napísať odpoveď