nejaký program, iba názov, kam hodím video a sám si môžem naťukať čísla ......... x ............ existuje a viete poradiť?? mám konvertor, na formáty videa, a tam síce vlastné čísla zadať nemôžem, ale je tam viacero možností- ale keď to dám spraviť, tak vo finálnej verzii sa mi na okraje pridajú iba čierne pásy
ako môžem zmeniť výšku a šírku videa??
ako môžem zmeniť výšku a šírku videa??
ak chcem video široké cca 644 x 544 do 960 x 544 čo k tomu potrebujem?? existuje niečo jednoduché na to?? (je to HD)... google mi veľmi nepomohol nakoľko neviem ako sa to, čo chcem nazýva... a niečo som aj našiel, ale to bolo do SONYVEGAS- nemám, neviem s ním robiť, asi nemám ani dostatočne výkonný PC, alebo radili video orezať- tiež nechcem, alebo že sa to má nechať v 4:3- lenže musím to mať v 16:9- to je podmienka- nie moja...
nejaký program, iba názov, kam hodím video a sám si môžem naťukať čísla ......... x ............ existuje a viete poradiť?? mám konvertor, na formáty videa, a tam síce vlastné čísla zadať nemôžem, ale je tam viacero možností- ale keď to dám spraviť, tak vo finálnej verzii sa mi na okraje pridajú iba čierne pásy
Re: ako môžem zmeniť výšku a šírku videa??
-
Ryan Giggs
VIP
Nepoznam jediny rozumny dôvod, prečo taku upravu robiť.
stačí si prečítať môj príspevok- je to podmienka, ja som si to nevymyslel- iné videá (než 16:9 neakceptujú)- kam písať nebudem...
to že sa to nebude dať pozerať je široký pojem... niekomu sa nedá pozerať DVD lebo potrebuje HD, niekomu stačí aj mizerné rozlíšenie a zvuk...
ak zoberiem štvorcovú fotku a roztiahnem ju na obdĺžnik- ak má podobné rozmery, nie je to až tak zlé- pre moje oči- neviem či tak to funguje aj s videom...
rečniť o tom ako to bude na hovno vyzerať môžeme potom, teraz avšak potrebujem niečo čo to spraví
to že sa to nebude dať pozerať je široký pojem... niekomu sa nedá pozerať DVD lebo potrebuje HD, niekomu stačí aj mizerné rozlíšenie a zvuk...
ak zoberiem štvorcovú fotku a roztiahnem ju na obdĺžnik- ak má podobné rozmery, nie je to až tak zlé- pre moje oči- neviem či tak to funguje aj s videom...
rečniť o tom ako to bude na hovno vyzerať môžeme potom, teraz avšak potrebujem niečo čo to spraví
v poslednom case sem ozaj vykvet chodi 
pomerovo to zmensi na rozmer, ktory sa tomu podoba a konvertor ti tam prida cierne pasy po bokoch, teda to bude vo formate 16:9
ti si kus ko*ot
Zato ty si minimalne gramaticky expert ty Dr.Bo, v 4 slovach 2 chyby to chce ozaj talent
pomerovo to zmensi na rozmer, ktory sa tomu podoba a konvertor ti tam prida cierne pasy po bokoch, teda to bude vo formate 16:9
Zato ty si minimalne gramaticky expert ty Dr.Bo, v 4 slovach 2 chyby to chce ozaj talent
-
Ryan Giggs
VIP
Buď, alebo niektory to možno dokaže roztiahnuť na 16:9, ale bude to brutalne zdeformovane. Niektorym ale nevysvetliš...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ale jeho očiam to nevadí 
to že ten server alebo kam to dávaš neakceptuje iné rozlíšenie ako 16:9 vôbec nevysvetluje prečo sa brániš pridať hore a dole čierny pruh ako sa to bežne robí. Video bude v požadovanom rozlíšení, a dokonca aj pozerateľné
to že ten server alebo kam to dávaš neakceptuje iné rozlíšenie ako 16:9 vôbec nevysvetluje prečo sa brániš pridať hore a dole čierny pruh ako sa to bežne robí. Video bude v požadovanom rozlíšení, a dokonca aj pozerateľné
nepochopíte to že to nie je o tom aby video bolo v požadovanom rozlíšení celé a nie vylepšené o pruhy?? to ke´d niekto povie aby ste mu zväčšila malú fotku na A4 a nevadí mu že kvalita bude zlá, tak mu aj tak capnete na 98 percent papiera čierne pruhy?? to video čo idem niekam poslať musí mať rozmer celkového obrazu takýto bez pásov a podobne... vy nepochopíte z toho čo píšem že ja to nebudem po večeroch pozerať ale je to niekomu inému čo to požaduje iba takto??
ty chces spravit to, co som spravil na spodnych obrazkoch, chapes, ze je to blbost?
-
Grim
Darca
...možno to myslel takto, ale to je tiež blbosť...
-
Michaelo
Hardcore addict
Ako bolo povedané, nemôže poslať v inom rozlíšení.
Ak nechceš pokaziť obraz, pridaj tam tie povestné čierne pruhy, aspoň to nezhorší obraz.
Ak nechceš pokaziť obraz, pridaj tam tie povestné čierne pruhy, aspoň to nezhorší obraz.
samozrejme, urcite to nemoze nechat na automatiku, lebo by sa mohlo stat toto: