Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
Potom mi napadlo, že to môže byť aj v tom, že v tých českých prekladoch na konci boli ešte pridané rôzne vysvetlivky, popisky k osobám jednotlivých rodov a pod. To môže stáť za tými 30 stranami rozdielu celkom v pohode.
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
to je aj v angl verzii, tych 30 stran menej nic nieje omg, ine pismo, iny rozmer stran, ved su to dve ine vydania
pokial kupujes orig v angl tak sa nicoho neboj, ak to dokazes precitat tak ber
pokial kupujes orig v angl tak sa nicoho neboj, ak to dokazes precitat tak ber
LOL všetkých 5 kníh má spolu 4987 strán. Mám čo robiť cez leto 
-
vendo
Guru
co tyzden to kniha (tak som to dal ja, aj ked mal som casu dostMarkoff napísal:LOL všetkých 5 kníh má spolu 4987 strán. Mám čo robiť cez leto
Ok , otázka , kedy má GoT pokračovať ?
Spoiler
Chudák Jon , narozdiel od knihy dostal tých šipov trochu viac 
-
vendo
Guru
o rok
Spoiler
posledna scena bola ale
cakal som ze uvidime lady SH
Spoiler
S tym rokom to vazne myslia vazne? To chcu natocit celu seriu a az potom ju pustit von? Nemozu to pustat po dieli? Alebo chcu zdvihnut predaj knih? Inak co bol trailer na tretiu seriu tak tam lietali nad morom dracikovia a palili lode (ci?). Did I miss something?
Spoiler
Neviem kto to tu pisal, ze nema oblubene postavy okrem Snowa a ma na salame ked umieraju Starkovci, ale ked to dnes John trikrat kupil tak som si spomenul
Celkom dobra cast, ale na finale serie s tym ze na dalsiu budem cakat rok mohli nechat radsej red wedding.
Spoiler
Dobra epizoda, mne sa pacil aj zaver. Len to rocne cakanie si neviem predstavit, este ze mam tie knihy po ruke 
dnes pozeral posledne dva diely. pred tym sa som sa naivne nazdaval, ze do konca serie pride Westeros este o jedneho krala. preto mi koniec serie nevyhovuje
Časovo by im to vyšlo keby chceli
nuž musia si nechať nejaký tromf
Spoiler
lebo Jaime sa tiež vrátil až po svadbe
Fuha, no tak ked to takto spravili tak fajn...koniec tretej knihy bol teda o dost iny a boli tam ine velmi dolezite sceny, tieto si ale evidentne nechali do 4. serie. Asi preto, lebo 4. kniha je vseobecne dost nudna, tak aby tomu dali nejake grady, zobrali lepsie sceny z trojky 
V takomto pripade ale naozaj mali nechat Red Wedding ako zaver serie. Takto som cely cas trpol, cakal na sceny z knihy....a nic. Dost sklamanie pre mna.
V takomto pripade ale naozaj mali nechat Red Wedding ako zaver serie. Takto som cely cas trpol, cakal na sceny z knihy....a nic. Dost sklamanie pre mna.
Myslím, že udalosti zo 4. knihy sa v 4. sezóne seriálu neobjavia vôbec. Ďalšia sezóna má byť druhá polovica tretej knihy a teda Storm of the Swords rozdelili na dve série.
-
Soviet
Darca
Kludnejsia cast, ale pohoda.
Vsak si uzivajte serial. Po kazdej casti, sa vam daco nepaci, lebo kniha. Ale tak budiz. Rok pauza.
Vsak si uzivajte serial. Po kazdej casti, sa vam daco nepaci, lebo kniha. Ale tak budiz. Rok pauza.
-
R1k1nko
Darca
Vsetko super !!! serial stale velmi velmi kvalitny jedine co mi vadi je, ze zas musime tak dlho cakat ( ZAS !!!)
.....pred rokom som v kníhkupectve drzal knizky GoT ze ja trulo som si ich nekupil
.....pred rokom som v kníhkupectve drzal knizky GoT ze ja trulo som si ich nekupil
Spoiler
Ja som čakal na nejaký výrazný koniec série, napr. nejaký boj ale zase sa skoro nič neudialo. Tu treba ešte tak 5 sérií aby sa to pohlo o niečo. Takéto pomalé tempo by som bral, keby dávali 20 častí v sérii nie len desať. Veď počas tejto série sa skoro nič nestalo.
Na konci tejto časti keď ukazovali tú masu ľudí už som čakal že začnú všetci spievať, lebo mi to pripomínalo indické filmy, kde na konci sa všetci chytia za ruky a začnú spievať. To by bolo finále série.
A koho hlava padne v ďalšej sérii z rodiny Stark? Keď vychádzam z doterajšieho deja by to mohla byť Sansa. Veľa pozitívnych postáv tam už neostáva.
To by tam pasovalo na konci ďalšej série by ju upálil za živa Joffrey, bol by to ďalší happy and ako vždy. 
Na konci tejto časti keď ukazovali tú masu ľudí už som čakal že začnú všetci spievať, lebo mi to pripomínalo indické filmy, kde na konci sa všetci chytia za ruky a začnú spievať. To by bolo finále série.
A koho hlava padne v ďalšej sérii z rodiny Stark? Keď vychádzam z doterajšieho deja by to mohla byť Sansa. Veľa pozitívnych postáv tam už neostáva.
Cesar, ja ti len napisem, ze na kazdu svinu sa raz zacne varit voda. Ked chces precitaj si na ktoru 
Pozor na co sa pytas Cesar, niekto by ti mohol odpovedat a budes mat o prekvapenie menej 
-
R1k1nko
Darca
vsak ten kkt Jofri chcel Sanse hlavu Robba naservirovat na svadobnej hostine .... drbo