pišťajúca lastovička
pišťajúca lastovička
Večne každé ráno mi za oknom piští lastovička,furt vycvrlikuje na tom drôte,čo je natiahnutý od garáže.Neviete dakto ako by sa jej dalo zbavit,aby tu furt nečvrngotala?
Re: pišťajúca lastovička
Jedine poriadna vzduchovka! Ale nie, mozno nejaky ultrazvuk by ju odplasil.
Odstrihni drôt.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Avril - akokoľvek jej ublížiš, je to aj protizákonné a aj by ťa to škrelo. Keby to bol škorec, či vrabec, nepoviem, ale chúďa lastovička. Skús na ten drôt niečo dať, alebo ultrazvuk, ako bol spomínaný.
-
audiotrack
VIP
napríklad elektrický zdrojový agregátuplink napísal:Avril - akokoľvek jej ublížiš, je to aj protizákonné a aj by ťa to škrelo. Keby to bol škorec, či vrabec, nepoviem, ale chúďa lastovička. Skús na ten drôt niečo dať, alebo ultrazvuk, ako bol spomínaný.
-
Andi_Cibula
Addict
Týmto zákonom chráneným lastovičkám sme už niekoľkokrát zrušili hniezdo na našom balkóne, lebo nám ho obsierali. A žiadne svedomie nás neškrelo.
Ale susedia tie hovná radi upratujú, našťastie.
Ale susedia tie hovná radi upratujú, našťastie.
-
theBliZZard
Star
Andi_Cibula: tak ja mam na okne tiez hniezdo, kazde rano ma budia (nevadi, aj tak vstavam do prace) a to ze je spinave? ved to umyjem. Ale pamatam si par rokov dozadu, ako som chcel okno umyt, oparne som ho otvoril a hniezdo spadlo dole a vtedy ma svedomie dost skrelo ... holt, kazdy sme iny 
-
Homer J Simpson
Medium Star
Mne doslovne buchal na okno kazde rano trasochvost. Ani nevadilo ze vsetko obsral ale to ze ma budil to ma riadne stvalo. Mal stastie ze prestal skor nez som zohnal vzduchovku.
My sme boli pod nadvadou datla
Cela izolacia budovy skoncila ako .... Nakoniec aj ten datel
PS: sovu sme skusali aj jemnejsiu pyrotechniku
PS: sovu sme skusali aj jemnejsiu pyrotechniku
Ja spím pri otvorenom okno a už asi vyše mesiaca hneď na vedľajšom činžiaku (asi 30 metrov) zatepľujú a robia novú fasádu. Takže buchot, krik, vŕtanie..čo s nimi, vzduchovka a odstrihnutie drôtu asi odpadá. Našťastie mi to vôbec nevadí, vďakabakuninovi za môj spánok.
hughito napísal:Ja spím pri otvorenom okno a už asi vyše mesiaca hneď na vedľajšom činžiaku (asi 30 metrov) zatepľujú a robia novú fasádu. Takže buchot, krik, vŕtanie..čo s nimi, vzduchovka a odstrihnutie drôtu asi odpadá. Našťastie mi to vôbec nevadí, vďakabakuninovi za môj spánok.
Nemyslím že by vzduchovka nebola použiteľná v tomto prípade.
Mňa tak už tretí rok budia holuby.. Skoro každé ráno cez leto to hrkúta tak hnusne že by som ich.. Okolo 5 ráno potom musím vstať a vyplašiť ich zo susedovho balkóna.