iOS 7

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

iOS 7

Príspevok od používateľa uplink »

Ahojte,

Čo hovoríte na nový iOS 7? Podľa mňa niekto vystrielal celé Apple designérske oddelenie a zamestnali niekoho z Googlu, vyzerá to až moc dobre...

http://www.apple.com/ios/ios7/

http://www.apple.com/ios/ios7/includes/ ... html#video
galbavymartin
Light Professional
Light Professional

Re: iOS 7

Príspevok od používateľa galbavymartin »

Ako som pisal v inej teme mne to pride uplne google holo dizajn :) ale hej veľmi dobre to vyzera
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Keby tam tie marhy dali tie widgety, tak je to úplne najsamsuper. Ale je tam bt a wifi v command centri, krajšia klávesnica, tak uvidíme čo to dá live.
kubaj
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kubaj »

Nemám rád apple, ale vyzerá to celkom schopne. Len ten lockscreen vyzerá úplne rovnako ako na androide
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mne osobne sa páči ten dynamický parralax tilting pozadia. Vyzerá to aspoň na videu úplne geniálne a pritom je to taká primitívna funkcia. Toto je naozaj obrovské plus zo strany Applu. Ostatné vykradli dobré veci z Droidu, a ani im to nezazlievam. Ak by tam dali ešte tie "drobné" z droidu, majú fakt dobrý OS. Ale tak uvidíme aké to bude live.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja k tomu krad...teda k inováciám v iOS7 dám iba toľko http://www.droid-life.com/2013/06/10/io ... c-keynote/ Drvivú väčšinu týchto "super, mega, revolučných, inovatívnych, prelomových, etc" funkcií som mal tri roky dozadu na mojom Dell Streak.

Kedysi som Apple fandil, teraz robí presne to, z čoho obviňoval on iných.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja ako ovciak som rad, ze konecne nastali zmeny v designe, len takto na pozretie neviem povedat, ci prave tieto povazujem za spravne. 90% z toho sa totiz dalo uz roky rokuce cez tweeky v Cydii...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jackb - mňa osobne opäť apple učičíkal a keď výjde 5S/6, tak si vezmem biely a vyskúšam si ten ich iOS v pohodlí domova s tým že je to môj telefón, takže bude asi opäť na predaj :D

seth82 - to tam vybrali ešte amatérske screenshoty, na mojom HTC One to vyzerá presne ako na iPhone :D resp. na iOS 7 to vyzerá presne ako na HTC One :D
jackb
Redeemer
Redeemer

najviac ma zaujima co NEbude podporovane pre starsie modely, akym je moj 4S. lebo je tradicia ze tu supervychytavku noveho iOS ma len najnovsi iP...
a nie som az tak zovceny, aby som musel mat vzdy novy iP, takze kym budu updaty pre 4S do vtedy ho budem mat. argument "moralnej zastaralosti" na mna neplati.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Oháňat sa tým že že niektore veci pokradli z iných systémov je podľa mňa scestné. 90% vylepšení som videl pred rokmi v cydii kedy android alebo win phone ešte ani prakticky neexistovali.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Android vyšiel rok po prvom iPhone, takže nepreháňať. A už vtedy mal: slide down menu s notifikáciami a tlačidlami na rýchle ovládanie, už vtedy mal aktívne widgety na počasie a podobne, už vtedy mal aktívne ikony...Tu ide o to, ktoré veci boli skopírované a to jasne - multitasking a tie okná, UI v Chrome už dávno ukazovalo všetky taby a napríklad sa dali presúvať aj pohybom telefónu, AirDrop? - ehm, my to voláme WiFi Direct (pamätám si pred rokmi keď som tu wifi direct spomínal ako výhodu Androidu, tak mi tu ľudia písali, že to nik nikdy nevyužije a HĽA, už to je super inovácia od Jablka - yak isto ako to bolo v prípade väčšieho screenu, ako to bolo v prípade slidedown menu, tak ako to bolo v prípade iných X funkcií, ktoré kedysi nikomu nebolo treba a teraz je to zrazu OK, lebo to predstavil Apple), proste v tom odkaze máš presne vypísané to, čo mal Android už pred rokom alebo skôr a čo je v iOS7 považované za inováciu hodnú dvojhodinovej show plnej marketingových fráz.

Takže ja osobne na tom nevidím nič scestné a to bez ohľadu na to, ktoré funkcie alebo im podobné funkcie ponúkala hoci aj pred sto rokmi Cydia. A ak ponúkala, tak vieme, odkiaľ to Apple ukra...teda inovoval.
Prílohy
nuz
nuz
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

seth82 - Apple to reinventla :D ináč +1 na Tvoj príspevok a plný súhlas.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Velmi prijemne ma to prekvapilo pozdava sa mi to :)
jedine co sa mi az tak velmi nepacilo je ze spodne ikonky ohradili takym pasikom na home screene.

Ale uvidime ked to budem mat na iphone ako sa s tym bude pracovat a ci to bude rychlejsie ako je momentalne iOS 6 :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

apple kradne totálne všetko. Od funkcií, cez design aplikácii až po design hw. Takže správa o novom iOS vo mne nevyvolala nič iné, len zvedavosť aký nový locker dali na android ktorý pchajú do svojích iphonov :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ale ten wallpaper[background] parallax tilting je nový, či aj ten niekde čorkli? Lebo 100% vecí čo predviedli sú Droid/WinMo až na to pozadie, mne sa páči. Ale možno s ním už niekto prišiel pred nimi, kto vie...

A tak isto mi je jedno že všetko pokradli, podstatné je aby to bolo funkčné. To či to vynašiel nejaký borec v 50tych rokoch, alebo pred desiatimi rokmi je mne - koncovému užívateľovi celkom jedno. Nech si to aj prezentujú ako ich vynálezy, je mi to šum a fuk. Ale nech je to funkčné a nie také baransky uzavreté.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Na videu to vyzeralo hrozne, na screenshotoch trochu lepsie a nazivo je to az na par dizajn failov celkom podarene. Kazdopadne dlhorocni jablckari si budu chvilu zvykat.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

uplink napísal:Ale ten wallpaper[background] parallax tilting je nový, či aj ten niekde čorkli? Lebo 100% vecí čo predviedli sú Droid/WinMo až na to pozadie, mne sa páči. Ale možno s ním už niekto prišiel pred nimi, kto vie...
samsung také mal už pred rokom:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

audiotrack - to je parallax scrolling. Ale nie parallax tilting. To máš offset na obrázku pár pixlov a "natáča" [posúva ho po x/y osi] na základe akcelerometru [gyro].
jackb
Redeemer
Redeemer

mohli by ukazat ako to vyzera na ciernom iP, lebo maketu mali len bielu a tam sa to hodi.
alebo potom uz len dufat, ze JB komunita vytvoria aj tmavu verziu...
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

Som zvedavy ako to bude vyzerat na iPade :) celkom sa mi to pozdava ale
Napísať odpoveď