BattleField 3
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: BattleField 3
jop. 2GB nestačí na nič
-
sobrancan16
Star
mne to v dávnych časoch nešlo plynule ani na low pri zostave Intel Pentium E6500 4 Gb ram , HD5670 1GB GDDR5 teraz mám i5-3570k a 8GB RAM a ide mi to na HIGH
-
MichalkoOo
Zablokovaný
on má oveľa lepší procesor a grafiku..
Stale neviem ci tie ramky kupit alebo nie
ale vidim ze ten frostbite2 engine je fakt dobre optimalizovany ... Na ultra s 16x AA mi to ide takmer tak isto ako na low aj vo fullhd .. Ked tie ramky nahodou nepomozu tak to budu zbytocne vyhodene peniaze
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nebudú
Hmm zaviedli novy system achievementov.. Som zvedavy na co sa budu tie ziskane bodiky pouzivat
Kde kedy co? Link?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Origin beta
Tak uz ich mam hotovych asi 30 z 34
Nevyzeraju az tak zle tie achievementy, normalne by som povedal, ze asi prva slusna vec na Origine. Skoda ze ked vysiel BF3 tak to bol asi najhorsi software aky kedy bol, teraz uz je to casom lepsie.
Moje kompilácie
BF3 Wins & Fails - Conquest & Rush #1
[youtube]m267r83RAOQ[/youtube]
BF3 Wins & Fails - Conquest & Rush #2
[youtube]5zGuMuM7Gik[/youtube]
BF3 Wins & Fails - Team Deathmatch
[youtube]c2DJfFaxso0[/youtube]
BF3 Wins & Fails - Conquest & Rush #1
[youtube]m267r83RAOQ[/youtube]
BF3 Wins & Fails - Conquest & Rush #2
[youtube]5zGuMuM7Gik[/youtube]
BF3 Wins & Fails - Team Deathmatch
[youtube]c2DJfFaxso0[/youtube]
zas mi nieco uslo? dnes po dlhsej dobe si idem zahrat a mam level 1. Vypnem/zapnem lvl stale jedna. Nejaka kampan na BF4 aby odradili hracov cico 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
údržba
Aha ok dik, viem si ja teda vybrat cas na hru 
DLC Close Quaters zadarmo. rozdava sa ale iba po isty datum, tak berte kym sa da!
http://pixelenemy.com/e3-2013-battlefie ... -for-free/
M142 napísal:DLC Close Quaters zadarmo. rozdava sa ale iba po isty datum, tak berte kym sa da!
Už to skončilo ? pretože mne origin ukazuje normálnu cenu
// Ok tak nič, stačí zadať do redeem code BF3E3 a ďakujem za informáciu
http://blogs.battlefield.com/2013/06/bf ... lebration/
BATTLEFIELD 3 - potrebujem pomoc
takže . Ahojte , mam problem s mojim battlefieldkom 3, strasne mi laguje , no ani nieze laguje ale mam malé fps, mam windows 7 , 2 GB ram , grafika je AMD radeon HD 5570 -- no hra mi asi tak pred cca 2 mesiacmi nesekala , išlo to fajn , a hlavne koli progamu ktory som si stiahol , neviem ako sa to presne volalo ( asi CMconfig ) a tam som si mohol nastavit rychlost pripojenia , na stavil som na max a zal hru a odvtedy mi nesekala , az do teraz , stale neviem prečo mi seká , graffiku mam na low ... prosim poradte mi preco to nesekalo a teraz uz hej ? pocitac si cistim pravidelne CCleanerom , aj defragmentujem , to uz nie tak casto ... tak prosim o riešenia a nápady , vopred dakujem
a ten program na zrychlenie pripojenia som asi velku blbost trepol ale fakt si nepamatam nazov ,
Na takej zostave sa cudujem, ze si to vobec spustil v prvom rade...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: BATTLEFIELD 3 - potrebujem pomoc
takže začneme od začiatku.DeeKaa napísal:takže . Ahojte , mam problem s mojim battlefieldkom 3, strasne mi laguje , no ani nieze laguje ale mam malé fps, mam windows 7 , 2 GB ram , grafika je AMD radeon HD 5570 -- no hra mi asi tak pred cca 2 mesiacmi nesekala , išlo to fajn , a hlavne koli progamu ktory som si stiahol , neviem ako sa to presne volalo ( asi CMconfig ) a tam som si mohol nastavit rychlost pripojenia , na stavil som na max a zal hru a odvtedy mi nesekala , az do teraz , stale neviem prečo mi seká , graffiku mam na low ... prosim poradte mi preco to nesekalo a teraz uz hej ? pocitac si cistim pravidelne CCleanerom , aj defragmentujem , to uz nie tak casto ... tak prosim o riešenia a nápady , vopred dakujema ten program na zrychlenie pripojenia som asi velku blbost trepol ale fakt si nepamatam nazov ,
1. Moderný systém nepotrebuje žiadne čističe ako CCleaner
2. Ujasni si pojem sekanie a lagovanie. Sekanie je ked máš nízke FPS (alebo aj vysoké a hra sa zasekáva) a lagovanie súvisí s netom
3. Načo nastavuješ rýchlosť pripojenia na max? Ona je na max, môžeš ju iba obmedziť.
Riešenie:
1. obnoviť Windows z bodu kedy hra fungovala v poriadku
2. odinštalovať všetok optimalizačný a čistiaci software
3. vyčistiť Windows cez "Disk Cleanup" utilitku vo Windowse
4. ukonči všetok software čo nepotrebuješ, nakoľko máš málo RAM
5. nastav DNS na Google (8888,8844)
6. oprav hru cez origin
Otestuj a s výsledkom sa podeľ s nami