Dochádzanie za potenciálnym partnerom?
Dochádzanie za potenciálnym partnerom?
Do kolko km ste ochotní cestovat za svojou láskou?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dochádzanie za potencionálnym partnerom?
potencialny partner? To je niekto s kym chcem rodinu ale on o tom este nevie ze sa chystam na lov?
ja som dochádzal vyše 500 km
Upresním to,moja chyba ze som to tak znezrozumiteľne napísal.Poviem príklad..stretneš dievča na diskoteke,zapáči sa ti a povie ti ze chce aby ste sa začali stretávať.Ale je vtom malý háčik a to, že býva daleko od teba.No lenže pre niekoho je daleko aj 10 km dochádzania a niekto v pohode aj 100 ky km chodí za svojou potencionálnou frajerkou.V tomto spočíva moja anketa.audiotrack napísal:potencialny partner? To je niekto s kym chcem rodinu ale on o tom este nevie ze sa chystam na lov?
Je to individualne a neda sa povedat ta hranica unosnosti predsa len tak z brucha 
..potencialny, nie potencionalny
..potencialny, nie potencionalny
-
Soviet
Darca
Pozri si aj temu: http://www.hojko.com/post1158237.html#p1158237
Nejde ani tak o km, ako o dostupnost a cas straveny cestovanim. Niekde sa dostanes 30km za 20min a niekde 30km za 1h ci viac. Takze skorej od casu by to zaviselo.
Nejde ani tak o km, ako o dostupnost a cas straveny cestovanim. Niekde sa dostanes 30km za 20min a niekde 30km za 1h ci viac. Takze skorej od casu by to zaviselo.
Ja s radostou absolvuvavam 398km / 4 hodiny 
Do toľko, koľko sú moje finančné a časové možnosti. Keď nieto času a peňazí, vzťah na "diaľku" nefunguje. Pokiaľ je čas aj peniaze, tá vzdialenosť nie je problém aj keď je veľká.
Ja to mám k priateľke tak 20km, keď je na intráku tak asi 80. Spoje mi idú super, prípadne autom, takže nevidím problém.
-
audiotrack
VIP
kedysi som dochádzal cca 100km. Dnes by som (aj vďaka tým skúsenosťam z toho vzťahu na dialku) nič také neriešil. Také vzťahy prinášajú viac trápenia ako radosti.
Ochotný by som bol dochádzať do tých 5-10km do nejakej okolitej dediny. To sa dá ešte na biku (prípadne aj pešo v lete), alebo hocikedy busom/autom takže to nevidím ako problém. Ale čokoľvek kde sa treba už podriaďovať spojom (nedá sa prejsť na biku alebo pešo) nepripadá do úvahy.
Ochotný by som bol dochádzať do tých 5-10km do nejakej okolitej dediny. To sa dá ešte na biku (prípadne aj pešo v lete), alebo hocikedy busom/autom takže to nevidím ako problém. Ale čokoľvek kde sa treba už podriaďovať spojom (nedá sa prejsť na biku alebo pešo) nepripadá do úvahy.
Minulý vzťah som mal cca 6-7 km, teraz je to okolo 17-18, ale úplne v klude. Autom to mám vždy do 15 minút odkedy sa rozhodnem, že idem za ňou, takže je to pohoda. Ale súhlasím, ak by to malo byť 50+ km tak už by som to považoval za čiastočný problém.
Takto nejako to beriem aj ja do tých 10 km je do fajn aj stými spojmiaudiotrack napísal:kedysi som dochádzal cca 100km. Dnes by som (aj vďaka tým skúsenosťam z toho vzťahu na dialku) nič také neriešil. Také vzťahy prinášajú viac trápenia ako radosti.
Ja to mam 10 km. Po ceste do roboty alebo z roboty. Takze jednou cestou absolvujem vsetko.
-
ktozesomja
Medium Star
Pre mna ako studenta by bol problem keby to bolo viac ako nejakych 30km. Predsa len nezarabam este a keby som uz s niekym chodil, tak by sme sa chceli vidiet castejsie a tak by to islo podla mna dost do penazi. Taky listok na autobus by stal mozno okolo 1,50€ na 30km, cize jedna navsteva - cesta tam a naspät by bola cca 3€. Trikrat za tyzden by to vyslo na 9€, cize za mesiac 36€, za rok 432€ ... pre cloveka, ktory nema ziadny prijem je aj to dost. A pytat od rodicov na toto peniaze by mi prislo kus blbe.
Idealne je podla mna 10-15km, to je este v poriadku, v pohode aj na bicykli. Keby to bolo o dost viac, tak by kvoli tomu asi tie navstevy neboli caste a tym padom by to bol taky onicom vztah, keby sme sa videli raz za cas.
Idealne je podla mna 10-15km, to je este v poriadku, v pohode aj na bicykli. Keby to bolo o dost viac, tak by kvoli tomu asi tie navstevy neboli caste a tym padom by to bol taky onicom vztah, keby sme sa videli raz za cas.
ako pisal Soviet, nie su problem kilometre ale cas. a viem svoje zalubenie kontrolovat na tolko, ze stravit kazdy, ci kazdy druhy vikend 18 hodin v spojoch nie som ochotny.
v case pisania zavrecnych prac a statnic by to bolo poriadne komplikovane a obaja by sme si tym skodili.
v case pisania zavrecnych prac a statnic by to bolo poriadne komplikovane a obaja by sme si tym skodili.
Viem o cloveku, co je z Bardejova, studoval v Prahe, kde si nasiel priatelku. Teraz studuje v Bratislave.
Partnerku ma v Prahe, rodinu ma v Bardejove, skolu ma v Bratislave.
Radost.
Partnerku ma v Prahe, rodinu ma v Bardejove, skolu ma v Bratislave.
Radost.
Rodina ide asi bokom. 
-
audiotrack
VIP
Re: Dochádzanie za potenciálnym partnerom?
Uz bude tusim Doktor, studuje medinu, ja osobne si to predstavit neviem, ked som sa ho pytal ako to zvlada tak sa zatvaril dost zdrvene asi to da zabrat cloveku.
Za rodinou cestuje menej, s priatelkou je raz za 2-3 tyzdne.
Nic moc.
Za rodinou cestuje menej, s priatelkou je raz za 2-3 tyzdne.
Nic moc.
-
ktozesomja
Medium Star
Re: Dochádzanie za potenciálnym partnerom?
Ja zas poznam cloveka, ktory zije a studuje na Slovensku a priatelku ma v USA. Su spolu mozno 2-3 roky a stretavaju sa osobne parkrat do roka. Na par tyzdnov v lete ide on za nou, v zime ona za nim a tak sa striedaju. Osobne sa vidia ozaj len parkrat do roka, inak su furt v kontakte len cez net cez skype. A to su uz aj zasnubeni.