iOS vs Android

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
sharky-no
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: iOS vs Android

Príspevok od používateľa sharky-no »

LEN na telefonovanie, sms a internet... a co ine chces s telefonom robit? :P grilovat? ale tak, jasne ze WP8 ma svoje muchy (a aj to niektore po letnom "patchi" zmiznu"), ale pre cloveka co nechce vymyslat s flashovanim, a chce aby to bolo stabilne a rychle je WP8 dobre riesenie.

ale uz je to klasicka vojna :lol: koncim.
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

Okrem toho grilovania asi vsetko :-D.. ako tu uz bolo spomenute. Kazdy ma ine poziadavky na telefon. A kto ich ma najvysie , mal by si zadovazit vymakanu masinu s androidom ...ponevac ten ponuka najviac moznosti . Je to fakt s ktorym nikto nic nenarobi nech pise co chce.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

sharky-no - mať prístupné počasie jedným ťuknutím bez scrollovania, vidieť ho na homescreene, mať wallpaper [really?, really -.-], widgety na úvode, druhej strane od paketových dát, bt, wi-fi, airplane, sync all, auto-rotate, GPS, auto-sync, prístup do galérie, na sports tracker, playstore [winstore], flashlight, bookmarky, hry, utility [instant heart rate, voice recorder, mhd lístky, dailymotion, magnifier, maps, chrome, zedge, speedtest ,qr droid, total commander, trillian, mighty text a hangouts], tatrabanku, čítačku, skype, viber, poznámky, gmail, facebook a kalkulačku, na tretej strane prehrávaČ na hudbu a kalendár. No...dokáže to WinMo napratať na 3 homescreeny nejako rozumne a intuitívne? V kocke to chcem robiť na mobile mimo volania, písania sms a prehliadania webových stránok. Tak isto mať intitívne zhromaždené bookmarky v jednom foldry, ktoré navštevujem pár krát do dňa, nevraviac o orientácií v appkách po stlačení 2x home.

S týmto by mala aj 920ka dosť veľké problémy, neviem ako Ty, ale ja telefón nepoužívam nejako extra aktívne, ale bez týchto utilít na dosah ruky bez šúchania hore dole obrovským zoznamom dlaždíc si telefón už predstaviť neviem. Všade sa dostanem jedným, max dvomi swajpmi.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

sharky-no napísal: LEN na telefonovanie, sms a internet... a co ine chces s telefonom robit?
to vedela aj Nokia 3310i

@uplink
hangouts je riadna somarina, to slo hned prec :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

wladas - komunikujem s klientmi na druhom mieste po skype cez gtalk, takže hangouts sú fantastické a dobre sa v nich multitaskuje :)
simonv
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa simonv »

Dakujem za vase rady ja uz sa nejako rozhodnem :)
Napísať odpoveď