Hladam sikovneho grafika

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Hladam sikovneho grafika

Príspevok od používateľa Stoporko »

Nechcem rušiť zaujímavú a plodnú diskusiu.

Rád len podotknem, že Uplink mi robil grafický návrh na stránku (vymyslel, nakreslil do hĺbky viacerých úrovní...) a som veľmi spokojný so samotným výsledkom tak i s Uplinkovým prístupom. Stránku chválilo viacero mojich známych nezávisle od seba a ohodnotili jeho prácu ako nápaditú, čistú a solídnu. Takže za mňa palec hore. :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

LoL, Uplink ... z urazkami si tu zacal prvy ty, nadavat mu do hlupakov a primitivov je podla teba sposob ako ziskat zakaznika ?
Zakaznik je pan, ty mas posluchat a dokazat ze si hodny tej ceny 10e za hodinu.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm neviem ale ci to nemalo zaciatok dade v SS a tuna len pokracovalo :)
lecram
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa lecram »

Caute,chcel som sa na to vykaslat,pretoze je pod moju uroven zapodievat sa urazkami,alebo konvektivami od niekoho koho ani nepoznam no je na kazdom z Vas aby zvazil co urazlive som tomu panovi napisal,ale neviem preco takto vypisoval,vsak ja som ho dokonca hajil,mozno ze by som bol nadmieru spokojny a tu mzdu si zasluzi,akurat po tom co popisal by som o neho uz neoprel ani detske odrazadlo a konecne si myslim ,ze stacilo ako sa vyjadroval,ze On spolupracuje iba zo zakaznikmi zo zahranicia,pretoze mu asi Slovaci smrdia a to rozhodlo preco by som s nim nechcel nic mat,ale nech sa mu dari,prajem mu to
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

xH4wK - ja som zabudol, zdielam Ti nonstop svoj desktop cez TeamViewer a vidíš všetko čo píšem s ostatnými cez skype, idem si sypať popoľ na hlavu za to ako hrozne som sa o pánovi "zákazníkovi" vyjadril.

Na margo faktu, kedysi som bol odkázaný na chudákov čo Ťa odpíšu v momente ako im napíšeš výsku svojej hodinovej mzdy, lebo som potreboval prežiť, vďaka Bohu tie časy sú už na nejakú dobu preč, nevravím že navždy. V živote by som sa o ňom verejne hanlivo nevyjadril, keby jeho reakcia na moju hodinovku nebola taká, aká bola a tým že Ty vieš aká je, tak sa ďalej nevyjadrujem :smt006

lecram - máš úplnú pravdu, 99% slovákov chce zázrak na počkanie, najlepšie včera, zadarmo a ešte aj na zadarmo zjednať zľavu. Vieš, nemať tých 1700+ klientov, tak si to v živote nedovolím napísať. Ale jednoducho v kontakte som bol s viac ako 2 násobkom mojích klientov a prepáč, to náhoda asi nebude. Už to že po odovzdaní beztak lacnej roboty musím znášať nonstop "freemium" úpravy a "ešte to a ešte tamto" a "ak Vám pošlem tie peniaze dnes, spravíte mi zadarmo to a to?" si myslím že je viac ako megaústupok z mojej strany. Bez slova to znášam od slovenských klientov. Tento slovný zvrat u nemcov, rakušákov a švajčiarov nepadol za celý môj profesíjný život ani raz, u slovákov u každého jedného v nejakej forme, až na pár svetlých výnimiek!
lecram
Zablokovaný
Zablokovaný

Ja nemam proti Tebe absolutne nic i ked si ma svojim sposobom urazil,ale je to jedine Tvoja vec,no napriek tomu tak ako Ty si uz nieco dokazal a to urcite nie si stary tak som dokazal i ja a to mam 66 rokov,no v akejkolvek praci musis mat uctu ku klientovi,pretoze On je ten co zivy Teba i Tvoju rodinu,teda ak to nie je daky spekulant,davam Ti absolutne za pravdu,ze mentalita ludi na Slovensku je taka ako poisujes,ale to su viac menej vynimky,netreba byt pesimista a hadzat vsetkych do jednoho vreca,skus sa pozriet dozadu ci si i Ty bol vzdy 100 % a potom si zapamätaj, dobry obchodnik musi vediet i prerobit a prave to je co Ta utvrdzuje,ze musis byt obozretny a potom i ten,kto Ta potrebuje k spolupraci ma vydavky spojene s vyrobou,ale to je zas iba jeho problem a dovolim si citovat Ta co si pisal tada ak si na to este spominas:
Toto by si mali precitat Ti Tvoji klienti co si o nich myslis a som presvedceny,ze by spravili svoj nazor pretoze doteraz si urcite vazili Teba i Tvoju pracu

Nebudem z latríny [Slovensko] dolovať stratenú jednoeurovku, keď si zo zlatej bane [Nemecko/Rakúsko] môžem odniesť nugát zlata s tretinovým úsilým.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

lecram - ak Ťa to poteší, tak viac ako 10ti moji slovenskí klienti túto tému už viackrát videli :)...ďalej sa nejdem vyjadrovať. Nemá zmysel.

P.S.: Dobre sa na téme pobavili ;)

P.S.2.: A cením si ako sa snažíš diplomaticky a nekonfliktne písať. Je to pekné. Avšak realita je asi taká, ako keď Ťa opustí priateľka a povie Ti: "Vieš, prajem Ti aby si si našiel oveľa lepšiu ako som bola ja a bol s ňou naozaj šťastný." Toľko na margo absolútneho faktu. Aj evidentnou a neúprimnou diplomaciou dokážeš človeka riadne nasrať, ak má v hlave niečo iné ako piliny...
lecram
Zablokovaný
Zablokovaný

Konecne si to pochopil,maj sa pekne a nech sa Ti dari
Napísať odpoveď