PS4 spoplatnila psn mp hranie
Herné konzoly - diskusia / problémy / otázky
Re: Herné konzoly - diskusia / problémy / otázky
splinter cell ma nejak nikdy nebral ale ten novy tom clancy vyzera pekne
(exclusive titul driveclub bude k tomu free)
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jednu vec som si všimol. Prečo PS4 stoji 399 dolárov a zároveň 399 eur? Predsa: 399 dolárov -> 300 eur. Nejako mi to neide do hlavy.
Inak k prezentáciam: bol som brutálne hyped na Beyond: Two Souls, ale ten trailer čo tam ukázali, bol trochu divný, čakal som niečo na štýl Heavy Rainu, a zrazu nám ukazujú misiu, ako ideme úplne sami zabiť nejakého teroristu. Nejak mi tá atmosféra nesedí.
Prekvapila ma hra The Crew, celkom zaujímavý nápad, brázdiť si po USA v najlepších autách
Inak Sony dobre naložilo Microsoftu. Doteraz som uprednostňoval Xbox, lenže ako vidím, Microsoft by najradšej len za všetko brali peniaze. Takže PS4 all the way.
Inak k prezentáciam: bol som brutálne hyped na Beyond: Two Souls, ale ten trailer čo tam ukázali, bol trochu divný, čakal som niečo na štýl Heavy Rainu, a zrazu nám ukazujú misiu, ako ideme úplne sami zabiť nejakého teroristu. Nejak mi tá atmosféra nesedí.
Prekvapila ma hra The Crew, celkom zaujímavý nápad, brázdiť si po USA v najlepších autách
Inak Sony dobre naložilo Microsoftu. Doteraz som uprednostňoval Xbox, lenže ako vidím, Microsoft by najradšej len za všetko brali peniaze. Takže PS4 all the way.
geo... vzdy je to tak, stupidny vzorec europska cena=americkej, a ked to aj objednas z US vyjde ta to na rovnako koly CLU (len pri nizsich sumach ho neplatis)
jedine ked mas tam znameho (necha to poslat ako dar a da tam fitktivnu fakturu s dvojcifernou cenovkou)
cize takto by ta to mohlo vyjst 300eur+postovne so stastim
jedine ked mas tam znameho (necha to poslat ako dar a da tam fitktivnu fakturu s dvojcifernou cenovkou)
cize takto by ta to mohlo vyjst 300eur+postovne so stastim
Ako Sony konkrétne naložilo Microsoftu?
-
lekoklatik
VIP
Takto -
Teda pokial sledujes trosku ten "suboj", tak by si to mal pochopit.
Teda pokial sledujes trosku ten "suboj", tak by si to mal pochopit.
Opak:
Uz len s tym ze nepotrebujes byt neustale online. Ziadne povinne verifikacie kazdych 24 hodin a pod. blbosti. A tiez bazarovky, predaj hier atd.
Citujem z clanku: http://www.sector.sk/novinka/74890/xbox-one-vs-ps4.htm
//opravene na 24 hodin
Uz len s tym ze nepotrebujes byt neustale online. Ziadne povinne verifikacie kazdych 24 hodin a pod. blbosti. A tiez bazarovky, predaj hier atd.
Citujem z clanku: http://www.sector.sk/novinka/74890/xbox-one-vs-ps4.htm
U mna tuto generaciu na plnej ciare vyhrala Sony.Bazár: PS4 sama o sebe neobmedzuje bazár, požičiavanie, ani predaj hier. Sony dodáva, že o nutnosti registrácie titulu online rozhoduje distribútor daného titulu
//opravene na 24 hodin
-
uplink
VIP
Som síce Sony fan, neznáša Shitbox, ale nezabudnite že čo sa sľúbi sa skoro nidky nedodrží, nebolo by to ani prvý, ani posledný krát v hernej histórii. To čo predviedli na E3 je super, avšak aká bude realita, to uvidíme. Viete, ľudia si nakúpia konzoly, viac PS4 menej XBox One a potom puf, Sony si môže robiť čo chce a prejde to, vždy to prejde, pár ľudí si zahundre, spíšu listinu, etc. etc. etc. avšak všetko im prejde, tak ako im prešlo zakázanie inštalácie Linuxu na PS3, tak im prejde aj keď spravia iné svinstvo s PS4kou, tak ja len aby ste to mali na zreteli, že je dosť možné že to nebude taký "hype & freedom" aj v realite, ako je na E3.
Preto to nejdem kupovat hned ale az o rok / rok a pol, kym sa situacia ustali...
-
Bad.boy
Medium Professional
Cena v US je uvadzana bez dph. V EU musi byt cena vzdy uvadzana aj s danou. Takze ten rozdiel nie je az taky velkyGeogomeogo napísal:Jednu vec som si všimol. Prečo PS4 stoji 399 dolárov a zároveň 399 eur? Predsa: 399 dolárov -> 300 eur. Nejako mi to neide do hlavy.
-
uplink
VIP
Akurát som pozrel väčšinu z E3 o PS4, vyzerá to [zatiaľ] ako jasná voľba.
WTF mna udivuju niektori ludia s hlaskami "Microsoft by za vsetko najradsej bral peniaze". Drbe ? Ono to je normalne dostat za produkt peniaze. Aha vlastne ono to je normalne dostat aj za pracu, napady, creativitu peniaze nielen za pouzity material a naklady na vyrobu.
Necudujte sa potom ze je to na chu*a ked outsourcuju vyvoj do Indie, Vietnamu alebo ja neviem kde vsade kde to robia ludia za zrnko curry lebo niekto nie je ochotny zaplatit...typicki europania len hurr durr kupme to co je lacne, kupme toho vela.
Treba si uvedomit ze uz tieto next gen konzoly su vysledkom upadku a toho ze obe firmy vyuzili situaciu AMD a stlacili ceny co najviac dole aby si aj trulko rolnik mohol dovolit x86 konzolu a zahrat si ukradnutu hru.
Divite sa vsetkym tym opatreniam a protections ? Mam dost velky pocit, ze sa bude piratit vo velkom hlavne kvoli pouzitej architekture.
Za vsetkymi tymito krokmi stoji neuveritelne stlacovanie nakladov, vyje*** ludi a podobne.
Co sa tyka ulahceniu vyvojarom...to je bullshit...aj keby to bola zase nejaka vykonna raritna platforma od IBM,Fujitsu atd tak keby im na tom zalezalo dodaju kvalitne SDk.
Necudujte sa potom ze je to na chu*a ked outsourcuju vyvoj do Indie, Vietnamu alebo ja neviem kde vsade kde to robia ludia za zrnko curry lebo niekto nie je ochotny zaplatit...typicki europania len hurr durr kupme to co je lacne, kupme toho vela.
Treba si uvedomit ze uz tieto next gen konzoly su vysledkom upadku a toho ze obe firmy vyuzili situaciu AMD a stlacili ceny co najviac dole aby si aj trulko rolnik mohol dovolit x86 konzolu a zahrat si ukradnutu hru.
Divite sa vsetkym tym opatreniam a protections ? Mam dost velky pocit, ze sa bude piratit vo velkom hlavne kvoli pouzitej architekture.
Za vsetkymi tymito krokmi stoji neuveritelne stlacovanie nakladov, vyje*** ludi a podobne.
Co sa tyka ulahceniu vyvojarom...to je bullshit...aj keby to bola zase nejaka vykonna raritna platforma od IBM,Fujitsu atd tak keby im na tom zalezalo dodaju kvalitne SDk.
-
lekoklatik
VIP
Vies ty vobec ako bude fungovat xbox1 a PS4?
Alebo si si z (neviem ktorych) postov precital len "peniaze"?
Kasli nato a chod si stiahnut nieco na PC.
Alebo si si z (neviem ktorych) postov precital len "peniaze"?
Kasli nato a chod si stiahnut nieco na PC.
-
uplink
VIP
tarakan - len jedna vec, dynamicky prispôsobená cena produktu danému prostrediu a krajine. Vieš, ten rolník robí celý mesiac aby zarobil na živobytie a ak sa chce hrať, konzolu kúpi a hru upiráti. Keby stála hra 2-5 eur, tak by si ju kúpil aj rolník. Keďže stojí 50-80 eur, tak si ju nekúpi ani manažér čo má príjem 2500 eur, lebo je to veľa. Problém nie je vo vývojároch, ale v distribútoroch. Aby sme platili rovnako, alebo viac za hry tu na chudobnom Slovensku, ako platia vyžratí amíci? Sorry, to je trochu moc...
Pokial viem, Sony je stratova na predaji konzol. rovnako Microsoft. Ich hlavny zisk je z predaja hier, dostavaju svoj podiel, resp. predavaju licencie. Ak by mala cena konzoly pokryt cely vyvoj, nestala by +-400 dolacov ale podstatne viacej. Takze nie preto ta ochrana a snaha o minimalizovanie poziciavania hier.
-
lekoklatik
VIP
Nuz a u rolnikov nebude problem vybrat medzi PS4 a xbox1, kedze na poliach internet nerastie,
pretoze microsoft odkazuje:
No ale samozrejme microsoft urobil pre rolnikov novy design Xbox360-tky, ten Xbox1-dnotkovy.
Spokojnost?
pretoze microsoft odkazuje:
No ale samozrejme microsoft urobil pre rolnikov novy design Xbox360-tky, ten Xbox1-dnotkovy.
Spokojnost?
-
uplink
VIP
Ináč podľa mňa bude musieť Microsoft na 99% ustúpiť a upustiť od ich online ochrán a pripojenia každých 24 hodín. Ľudia, resp. človek je sprostý druh, dokonca jeden z najsprostejších behajúcich po tejto planéte, ale nie až tak sprostý...dúfam.
Ale je, vela ludi si to aj napriek tomu kupi. Fanbojov bude stale dost, takze ti si ju kupia urcite.
Avsak racionalne rozmyslajuci clovek sa pozrie na vyhody a nevyhody oboch, a zisti, ze MS je NSAv2.
Avsak racionalne rozmyslajuci clovek sa pozrie na vyhody a nevyhody oboch, a zisti, ze MS je NSAv2.
-
Bad.boy
Medium Professional
http://gamingtrend.com/2013/06/10/micro ... -xbox-one/
Toto je zaujimavy rumor. Ukazka BF4 mozno bezala na PC pocas MS konferencie a nie Xboxe. Je sice moznost ze je to len chyba alfa verzie hry ale podla mna ONE ten BF na 60fps pri takych detailoch ako boli prezentovane nerozbeha (zvlast ak je pravda ze musia este podtaktovat GPU koli prehrievaniu).
//Slayter:
Ale nezabudaj ze Xbox je primarne urceny pre americky trh kde vsetky TV featuri funguju na 100% a vacsina hracou je casual. Tam by som sa o odbyt Xboxu veru nebal kedze premyslanie priemerneho americania vidim na sposob: mam stary Xbox, teraz je tu novy, je lepsi ako ten stary, bude nan nove COD a budu ho mat vsetci tak si ho kupim aj ja a este aj na nom skuknem Netflix a ani sa nebudem musiet natahovat po dialkovom. Daka konzola z Japonska ma nezaujima lebo ja som american. (viem ze je to prepalene ale tak si to predstavujem
)
Toto je zaujimavy rumor. Ukazka BF4 mozno bezala na PC pocas MS konferencie a nie Xboxe. Je sice moznost ze je to len chyba alfa verzie hry ale podla mna ONE ten BF na 60fps pri takych detailoch ako boli prezentovane nerozbeha (zvlast ak je pravda ze musia este podtaktovat GPU koli prehrievaniu).
//Slayter:
Ale nezabudaj ze Xbox je primarne urceny pre americky trh kde vsetky TV featuri funguju na 100% a vacsina hracou je casual. Tam by som sa o odbyt Xboxu veru nebal kedze premyslanie priemerneho americania vidim na sposob: mam stary Xbox, teraz je tu novy, je lepsi ako ten stary, bude nan nove COD a budu ho mat vsetci tak si ho kupim aj ja a este aj na nom skuknem Netflix a ani sa nebudem musiet natahovat po dialkovom. Daka konzola z Japonska ma nezaujima lebo ja som american. (viem ze je to prepalene ale tak si to predstavujem
-
lekoklatik
VIP
E3 platform hry
zdroj reddit
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2013, 21:01)
Takze podla tohto clanku je to s DRM na PS4 trochu inak
- http://www.gamasutra.com/view/news/1941 ... e_pass.php -
V podstate sa tam hovori o tom, ze Sony DRM neriesi, ale nechava volnu ruku publisherom. Avsak jedna sa len o online feature, to znamena Multiplayer, cize ked bude EA chciet aby bola vasa registracia vasej kopie hry jedinecna ak chcete hrat online, tak je to len na nich co DRM spravia pre jedneho pouzivatela alebo viacerych.
Osobne absolutne, ale uplne vobec nerozumiem o co v tom clanku ide. Ved PS3 ma predsa uplne rovnaku Online Multiplayer ochranu a vola sa Online Pass.
Ked tento Online Pass pouzijem, tak sa naviaze na moj acc na PS3 a ked tu hru niekomu poziciam a bude chciet hrat online, dostane hlasku ze ten kod je uz pouzity.
Tak wtf?
Ak sa mylim, moze ma niekto prosim opravit?
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2013, 21:25)
A Mimochodom takto vyzeraju vyhody PS Plus uctu za 40-50eur rocne.
(hry mate zadarmo dovtedy, pokial vlastnite Plus ucet) No a samozrejme klasicka PlayStation reklama
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2013, 21:01)
Takze podla tohto clanku je to s DRM na PS4 trochu inak
- http://www.gamasutra.com/view/news/1941 ... e_pass.php -
V podstate sa tam hovori o tom, ze Sony DRM neriesi, ale nechava volnu ruku publisherom. Avsak jedna sa len o online feature, to znamena Multiplayer, cize ked bude EA chciet aby bola vasa registracia vasej kopie hry jedinecna ak chcete hrat online, tak je to len na nich co DRM spravia pre jedneho pouzivatela alebo viacerych.
Osobne absolutne, ale uplne vobec nerozumiem o co v tom clanku ide. Ved PS3 ma predsa uplne rovnaku Online Multiplayer ochranu a vola sa Online Pass.
Ked tento Online Pass pouzijem, tak sa naviaze na moj acc na PS3 a ked tu hru niekomu poziciam a bude chciet hrat online, dostane hlasku ze ten kod je uz pouzity.
Tak wtf?
Ak sa mylim, moze ma niekto prosim opravit?
//autoeditácia príspevku (12 Jún 2013, 21:25)
A Mimochodom takto vyzeraju vyhody PS Plus uctu za 40-50eur rocne.
(hry mate zadarmo dovtedy, pokial vlastnite Plus ucet) No a samozrejme klasicka PlayStation reklama
Nové info ohľadom Xboxu - regióny, kde bude možné vôbec Xbox One zapnúť, Česko ani Slovensko tam nie je
http://www.centrumher.eu/tu-su-krajiny- ... nezahrate/
+ detaily k Online Passon od SONY na PS4 a Region Lock
http://www.centrumher.eu/ziadne-online- ... davatelov/
http://www.centrumher.eu/tu-su-krajiny- ... nezahrate/
+ detaily k Online Passon od SONY na PS4 a Region Lock
http://www.centrumher.eu/ziadne-online- ... davatelov/