Chceš minecraft server zadarmo ? Napíš mi ako si na tom s vedomosťami ohľadom jeho spravovania. (odpoveď dobre, nestačí)
Podmienky:
1. Mať už rozbehnutý projekt (link na web)
2. Koľko máš rokov ?
3. Vlastniť mikrofon, nie mikrofon ktorý šuští či ťa poriadne nepočuť .
Nemáš projekt, ale si šikovný a vieš si ho spraviť sám a rýchlo? nie je problém na dohode.
Mám vlastný hosting, o kvalite nepíšem (Slováci to i tak sprdnú, majú tendenciu pchať nos a hovoriť o tom o čom prd vedia)
Služby:
Web hosting
MySQL
FTP a adminka...
...
Server zadarmo ?
Áno, aj do 200 slotov a to bez platenia .
Ako teda je úplne zadarmo ? Nie, musíš zarobiť na predávaní VIP mesačne podľa počtu miest koľko máš na serveri .
VIP skript mám, je plne automatický a podporuje len SK platby (zatiaľ)
VIP panel sa umiestni na tvoj web, kde si hráči budú môcť kúpiť VIP na tvoj server a on ho im pridá automaticky .
Na konci mesiaca zrachujem koľko si zarobil a ak si zarobil viac ako si mal, ostatok ti prepošlem na účet, či pošt. poukážkou (vec dohodou)
Napríklad: Dal som ti server 50 miest, mesačne musíš zarobiť 25 € ( 0.50 € na slot) ak prekročíš 25 € mesačne (čistého zisku) ostatok ti pošlem na bank. učet ...
Dá sa aj na zmluvu, ale na slot to vychádza 0.85 € (úrady, môj čas)
Píš sem alebo na mail: [email protected]
kedže na serveri už mám zopár zákazníkov, mám k dispozícií už len 450 miest (slotov) rozhoduj sa rýchlo !
//Uprava
Provízia z SMS platieb je 50 %
Čiže ak si hráč kúpi VIP za 2 € tvoj zisk je 1 €
Cenové hladiny sú od 0.15 € až do 20 €
Minecraft server pre teba ZADARMO !
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Minecraft server pre teba ZADARMO !
Rozhodujem rozhodujem! A prosím Vás pán správca, keď máte vl. server, určite máte aj nejakú vl. doménu, prečo používate gmail?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
typický slovák, pchá nos do toho o čom prd vie 
Je mi jedno či gmail abo dubnik.sk na tom predsa nezáleží...
To rozhodujem si mohol odpustiť... (asi si to myslel zle... na to ale nie som zvedavý)
Jáj vy ste deti, alebo dospelí ? Fakt človek Vam to milo napíše a vy takto, smutné, ale ja o nič neprídem
(jedná pravdivá veta Vás rozhádže hehe)
To rozhodujem si mohol odpustiť... (asi si to myslel zle... na to ale nie som zvedavý)
Jáj vy ste deti, alebo dospelí ? Fakt človek Vam to milo napíše a vy takto, smutné, ale ja o nič neprídem
(jedná pravdivá veta Vás rozhádže hehe)
Provízia z SMS platieb je 50 %
a kolko bere mobilniplatby?
a kolko bere mobilniplatby?
Toto je v sulade s pravidlami? 
papaja a pnr