Slúchadlá???
Slúchadlá???
Plánujem si kúpiť nejaké nové slúchadlá k PC na hry, hudbu, filmy ale neviem koľko investovať. Teraz mám šmejd headset za 10e a som vcelku spokojný a tak mám otázku. Oplatí sa mi investovať do slúchadiel aj 70e? Poznal by som aj ja nejaký rozdiel vo zvuku čo mi stačia aj lacné šmejdy? Rozmýšľal som nad steelseries sibaria alebo som čítal, že nejaké hudobné sú oveľa lepšie čo sa zvuku týka hier aj hudby.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Slúchadlá???
Či by si ty poznal rozdiel, nikto z nas vedieť nemôže. Každopadne rozdiel je veľky a ak nemaš nejaku vadu sluchu, predpokladam že si ten rozdiel všimneš aj ty. Komu ide o zvuk, tomu sa oplati investovať aj podstatne viac ako 70 eur.
A ano, sluchadla bez mikrofonu v rovnakej cene zahraju lepšie.
A ano, sluchadla bez mikrofonu v rovnakej cene zahraju lepšie.
Tak vadu sluchu nemám žiadnu a viac ako cca70e nedám lebo zase nepočúvam hudbu vkuse a nemám v tom nejakú veľkú vášeň skôr na uvoľnenie a ide mi hlavne aj o hry. Tak aké by ste mi doporučili? Nech sú uzavreté a obklopujú celé ucho. Čo som pozeral po obchodoch tak Audio-Technica ATH-T500 vyzerajú fajn. Budem ich používať len pri PC takže môžu byť veľké. Ešte aký seriózny obchod by ste mi doporučili.
-
Ryan Giggs
VIP
T500 su v tejto cene dobra voľba. Vzhľadom k požiadavkam idealna. Ako alternativa su dobre Ultrasone HFI-450, pripadne Shure SRH440 (pre niekoho môžu byť menej pohodlne) a Sennheiser HD 449 (krehkejšia konštrukcia).
Seriozny obchod napr. tu: http://sk.sluchatka.net/165-audio-technica-ath-t500/.
Seriozny obchod napr. tu: http://sk.sluchatka.net/165-audio-technica-ath-t500/.
Takže steelseries siberia V2 sa neoplatí? Tak asi porozmýšľam o ATH-T500.
-
Ryan Giggs
VIP
Nie neoplati.